• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Send huden sikkert gennem efteråret med Medicare

Skiftet fra sommer til efterår påvirker i høj grad vores huds tilstand. Matas Medicare har udviklet en hel serie specialcremer, der skal hjælpe huden godt igennem efterår og vinter, hvad end det er mod tørhed, rødme eller sprækket hud.

Efteråret er lige om hjørnet, og det betyder blæst og køligere temperaturer, som ofte går ud over vores hud. Rødme, irritation, tørhed og revner i huden er nogle af de typiske symptomer, vi oplever på hudens overflade, når vejret skifter. Det kræver pleje udover den sædvanlige fugtighedscreme, hvis huden skal beskyttes gennem de kolde måneder. 

Forebyg kuldens ubehag i god tid

Mange går først i gang med at pleje huden, når problemet er opstået. Det er derfor en fordel allerede at reagere på de første signaler i efteråret i form af kløe eller rødme og finde en specialcreme, der kan lindre problemet. Matas Medicare har en hel hær af effektive specialcremer med hver deres ekspertise og fokuspunkter, der står klar til at hjælpe med alt lige fra tør til irriteret hud.

Stærke mærkninger

Alle Medicare specialcremerne er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og bærer Den Blå Krans. Det er din sikkerhed for, at produkterne er uden parfumestoffer eller andre indholdsstoffer, som man ved har en særlig risiko for at give hudallergi. Yderligere bærer de også alle Svanemærket, som tager særligt hensyn til din sundhed og miljøet.

Carbamidcreme

En uparfumeret og fed creme, der giver masser af fugt. Den er velegnet til ekstrem tør, hård og fortykket hud.

(56)
Matas Medicare Carbamidcreme 25% 200 ml
59,95
Optjen 6 point

Fedtcreme

En fed creme uden parfume, der er velegnet til udsatte områder med meget tør hud. Det høje indhold af fedtstoffer forbedrer fugtindholdet i huden samt elasticiteten og forebygger derved ru og sprækkede områder på huden.

(78)
Matas Medicare Fedtcreme 70 % 100 ml
49,95
Optjen 5 point

Glycerincreme

En hudcreme uden parfume til daglig brug. Matas Glycerincreme er effektiv mod ru og tørre hænder, albuer og andre tørre områder på kroppen, da det høje indhold af glycerin både beskytter huden, giver masser af fugt og virker beroligende.

(78)
Matas Medicare Fedtcreme 70 % 100 ml
49,95
Optjen 5 point

Mild Hudsalve

En uparfumeret salve, der især er velegnet til tør hud. Hudsalven er så mild, at den dagligt kan anvendes på lette former for hudirritation.

(34)
Matas Medicare Mild Hudsalve 200 ml
54,95
Optjen 6 point

Panthenolcreme

En uparfumeret creme, der mindsker hudirritation og plejer irriteret hud. Cremen er fx anvendelig til tør hud, røde barnenumser, nye tatoveringer, hudafskrabninger, solskoldning samt irriteret hud, da panthenol virker genopbyggende på huden.

Matas Medicare Panthenolcreme 100 ml
69,95
Optjen 7 point

Panthenolsalve

En tyk salve uden parfume, der mindsker hudirritation og plejer irriterethud. Salven er ideel til fx tørre hænder, ru albuer, nye tatoveringer, røde barnenumser, m.m. Salven er vandskyende, der gør den velegnet til et vådt miljø som bleområder.

(82)
Matas Medicare Panthenolsalve 100 ml
69,95
Optjen 7 point

Repaircreme

Uparfumeret og plejende creme, hvis høje indhold af fedtstoffer genopbygger tør og revnet hud, giver fugt og blødgør. Det tilsatte glycerin genopretter fugtbalancen, modvirker udtørring og fremmer hudens elasticitet.

(38)
Matas Medicare Repaircreme 100 ml
99,95
Optjen 10 point

Vaseline

En vandfri og uparfumeret salve, der er velegnet til tør hud. Vaselinen danner en beskyttende hinde på huden, der holder på fugten. Matas Medicare Vaseline kan anvendes til alt fra tørre læber og fødder til babypleje.

(33)
Matas Medicare Vaseline 150 ml
49,95
Optjen 5 point

Barrierecreme

Er en væskeafvisende creme, som beskytter sart hud mod fugt. Cremen kan fx bruges ved inkontinens til beskyttelse af huden i bleområdet eller til hud, som bliver irriteret og rød på grund af friktion eller fugt. Olier virker blødgørende på huden, mens økologisk aloe vera giver fugt og forhindrer irritation.

Matas Medicare Barrierecreme 100 ml
63,95
Førpris 79,95
Optjen 7 point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Mød de nye hverdagshelte fra Matas Medicare

Nyhed

Mød de nye hverdagshelte fra Matas Medicare

Matas Medicare er en produktlinje, der i sandhed består af små hverdagshelte til store og små problemer. Nu har linjen fået nyt moderne design, og helt nye effektive produkter er stødt til familien.

Læs Mere
Få ram på lusene med effektive nyheder fra Matas

Nyhed

Få ram på lusene med effektive nyheder fra Matas

Børnene er tilbage i skole og institutioner, og det betyder højsæson for lus. Matas Medicare kommer dig til undsætning med en hel række effektive produkter, der nemt og hurtigt kan få ram på de små blodsugende snyltere.

Læs Mere
Svanemærket – for din og miljøets skyld

Bag om brandet

Svanemærket – for din og miljøets skyld

Svanemærket er et godt miljøcertifikat at kigge efter, hvis du ønsker produkter, der tager stort hensyn til miljøet. Matas har siden mærkets etablering været frontløber på svanemærkede produkter. Vi gør dig meget klogere på mærkningen her.

Læs Mere