• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Mød de nye hverdagshelte fra Matas Medicare

Matas Medicare er en produktlinje, der i sandhed består af små hverdagshelte til store og små problemer. Nu har linjen fået nyt moderne design, og helt nye effektive produkter er stødt til familien.

Hvad end du lider af tør og irriteret hud, har feber eller måske gerne vil lindre et dusin myggestik til sommer, så har Matas Medicare masser af hverdagshelte, der kan gå ind og lindre, pleje, måle og i sidste ende hjælpe på alverdens små og store skavanker. Linjen har fået nyt og moderne design, og nye efterspurgte produkter er kommet til i sortimentet

Mål dig sund

Blandt nyhederne finder du bl.a. to nye måleinstrumenter, der kan hjælpe med simple målinger af dit helbred i hjemmet.

Matas Medicare Blodtryksmåler

Matas Medicare Blodtryksmåler er en fuldautomatisk blodtryksmåler, der nemt og hurtigt kan måle dit blodtryk og puls. Den er især velegnet til folk, der lider af forhøjet blodtryk og har brug for at måle og kontrollere det i det daglige.


LCD-displayet viser målingerne efter få sekunder og vurderer niveauet i forhold til WHO’s anbefalinger.

Matas Medicare Blodtryksmåler 1 stk.
399,95
DU OPTJENER 40 Point

Matas Medicare termometer

En anden smart måle-nyhed er Matas Medicare Termometer til øre/pande. Termometret er et brugervenligt og præcist termometer, der ved hjælp af infrarød teknologi bl.a. kan måle kropstemperatur.


Termometret har hele tre målefunktioner: det kan måle objekter, overflader og væske. Du vil derfor både kunne måle temperatur i øre og på pande eller tage temperatur på fx babymad og badevand til små børn.   

Matas Medicare Termometer
399,95
DU OPTJENER 40 Point

Skån dig selv for støj

Ørepropper er også en nyhed, der har fundet vej til Medicare-sortimentet. Matas Medicare Ørepropper i skum er velegnede som støjreduktion på 33 dB under søvn, flyvning, koncerter m.m.


Matas Medicare Ørepropper i silikone kan bruges til de samme funktioner men er især oplagte til svømning, da de er vandtætte og dermed holder al vand ude af øregangen. Begge ørepropper er desuden genanvendelige, hvis du opbevarer dem i den medfølgende æske.

Flere spændende nyheder

Derudover vil du fra uge 17 også kunne finde nyheder som Vaginaltabletter, Ægløsningstest og Barrierecreme på hylderne efterfulgt af mange flere nyheder i løbet af foråret.


Som altid kan du også finde gode gamle kendinge som lindrende myggespray, plastre, graviditetstest, specialcremer, desinfektionsprodukter m.m., der løbende vil blive skiftet ud med det nye design.


Så bliver hverdagens udfordringer en tand nemmere.

Matas Medicare Vaginal Kapsler 12 stk.
69,95
DU OPTJENER 7 Point
Matas Medicare Barrierecreme 100 ml
79,95
DU OPTJENER 8 Point
(19)
Matas Medicare Efter Myggestik Spray 25 ml
34,95
DU OPTJENER 4 Point
(14)
Matas Medicare Repaircreme 100 ml
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(13)
Matas Medicare Panthenolsalve 100 ml
69,95
DU OPTJENER 7 Point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Sund sommerkulør uden sol

Nyhed

Sund sommerkulør uden sol

Nu kan du nemt snyde dig til en misundelsesværdig sommerglød hele året rundt. Matas’ helt nye serie af selvbrunere tryller på ingen tid en smuk og naturlig sommerkulør frem. Nemt, bekvemt og langt sundere end med solens hjælp.

Læs Mere
Spænding – når hovedet og kroppen brokker sig

Vi guider

Spænding – når hovedet og kroppen brokker sig

Vores krop er ikke skabt til den livsstil, mange af os fører i dag. Vi bevæger os for lidt og mange gange også for ensformigt. Heldigvis er der flere effektive knapper, vi kan skrue på for at lindre og forebygge de spændinger, der kan give stivhed eller ømhed i kroppen og ondt på øverste etage.

Læs Mere
Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Spot Trenden

Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Af Isabel Marschall Thostrup

Grønne planter i hjemmet er ikke bare dejlige at kigge på – de renser også luften for affaldsstoffer, støvpartikler og CO2. Nogle planter er særligt gode til netop at rense luften. Få en guide til dem her.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret