• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Nyhed fra Matas fjerner nemt neglelak på farten

Nogle gange har man akut brug for en neglelakfjerner, der nemt og hurtigt kan fjerne den afskallede lak, når man er på farten. Matas lancerer praktisk nyhed, der er som skabt til håndtasken.

Det er surt at finde ud af, at neglakken ser farlig ud, når man først er på vej til en vigtig begivenhed. De nye Matas Ekspres Neglelakfjernerservietter er effektiv førstehjælp, når neglelakken hurtigt skal fjernes på farten inden det vigtige møde, jobsamtalen eller festen.  

Quick fix til den afskallede neglelak

Nu er det slut med ærgerlige situationer, hvor du alt for sent opdager, at dine negle ser tarvelige ud, når du har forladt dit hjem. For afskallet neglelak giver et dårligt førstehåndsindtryk, hvad end du skal til møde, på date eller til jobsamtale. Ikke engang den smukke festkjole kan redde problemet.

I stedet for at sidde og gemme hænderne under bordet, kan du fremover give de nye Matas Ekspres Neglelakfjernerservietter en fast plads i din håndtaske, så du aldrig mere behøver at dukke op med sjusket neglelak. ​​​​​​​

Giv Matas Ekspres Neglelakfjernerservietter en fast plads i din håndtaske, så du aldrig mere behøver at dukke op med sjusket neglelak.


Effektive, skånsomme og praktiske

De små breve er pakket enkeltvis og er derfor også smarte at have med på ferien, da de ingenting fylder i kufferten.

​​​​​​​

Du behøver ikke medbringe vat, da de bløde servietter er gennemfugtet af en effektiv acetone- og parfumefri neglelakfjerner. Fraværet af acetone medvirker til, at neglelakfjernerservietterne hverken udtørrer din hud eller negle. Samtidig indeholder de også fugtgivende glycerin - akkurat som vi kender det fra den originale Matas Ekspres Neglelakfjerner. Derudover er servietterne veganske.


Pakken med Matas Ekspres Neglelakfjernerservietter indeholder 20 single packs. Et enkelt brev rækker til begge hænder eller fødder. 


Relaterede produkter

(16)
M.COSMETICS Neglefile Fin/Medium 2 stk.
19,95
DU OPTJENER 2 Point
(39)
Pudderdåserne.dk Alt i en Salve 30 ml
64,95
Førpris 94,95
DU OPTJENER 7 Point

Relaterede artikler

Ny allergivenlig plejeserie til tør og sårbar hud

Nyhed

Ny allergivenlig plejeserie til tør og sårbar hud

Af Matas

Mange kender det - huden er tør og sensitiv og vinteren hjælper bestemt ikke på det. MDerma er en ny allergimærket fugtplejeserie, udviklet af en dansk, anerkendt dermatolog til netop tør og sårbar hud.

Læs Mere
Efterårets smukke neglelakker

Spot Trenden

Efterårets smukke neglelakker

Af Trine Brøndsted

Neglelak understreger din personlige stil og er prikken over i’et på dit outfit. Men hvilke farver skal du gå efter denne sæson? Bliv klogere her, hvor vi viser dig en palet af de mest trendy neglelakfarver lige nu.

Læs Mere
Nyt grej til dit sminkebord fra M.COSMETICS

Nyhed

Nyt grej til dit sminkebord fra M.COSMETICS

Af Trine Brøndsted

Læg makeup som en prof. Prøv M.COSMETICS’ nye, forbedrede pensler og sponges, der med sin høje kvalitet og fine indpakning, både får den professionelle og udforskende makeupartist til at løfte øjenbrynene af begejstring.

Læs Mere
ChriChri tester Matas Striberne Havtorn serien

Bag om brandet

ChriChri tester Matas Striberne Havtorn serien

Af ChriChri

Havtorn er både sundt for krop og hår. Se ChriChri-redaktionens test af Matas Striberne havtorn serie til håret og hør hvilke vidundre bærret er fyldt med.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret