• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret
Nyhed

Ny allergivenlig plejeserie til tør og sårbar hud

Mange kender det - huden er tør og sensitiv og vinteren hjælper bestemt ikke på det. MDerma er en ny allergimærket fugtplejeserie, udviklet af en dansk, anerkendt dermatolog til netop tør og sårbar hud.

MDerma serien er baseret på solide dermatologiske erfaringer og testet i samarbejde med personer med forskellige hudproblemer. Samtidigt er serien anbefalet af Asthma Allergy Nordic og er AllergyCertified og indeholder ingen parfume, parabener og farvestoffer. 

Beskyt din hud

Huden er vores krops beskyttelse, og når huden er sårbar, er vi sårbare. Men det kan være svært at finde den creme, der giver huden den nødvendige pleje og beskyttelse. Derfor er MDerma hudplejeserien blevet til.


Den nye fugtplejeserie fra MDerma er udviklet specielt til tør og sårbar hud af én af Danmarks førende dermatologer, Uffe Koppelhus. Serien er baseret på solide dermatologiske erfaringer og testet i tæt samarbejde med personer med forskellige hudproblemer.


Cremerne forebygger tørhed, styrker hudens naturlige barriere og holder den blød og smidig. ​​​​​​​AllergyCertified pleje - uden parfume og parabener

MDerma er anbefalet af Asthma Allergy Nordic og AllergyCertified og indeholder ingen parfume, parabener og farvestoffer. Hvert produkt i hudplejeserien fra MDerma er sammensat af nøje udvalgte og særligt plejende ingredienser. Alle ingredienserne har dokumenteret effekt. ​​​​​​​

Mød MDerma serien

Uanset, om du har problemer med tør hud, atopisk hud eller blot har brug for allergivenlig fugtpleje af højeste kvalitet, har MDerma den bedste pleje til din hud.


Serien indeholder både cremer til alt fra normal til ekstremt tør hud, og cremer til dig, der bøvler med skællende, fortykket, kløende eller sart hud.


Serien indeholder ligeledes specialcremer, der hjælper dig, der har problemer med beskadiget, irriteret og tyndslidt hud.

(7)
MDerma MD12 High Absorbant Cream 200 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(5)
MDerma MD03 Softening Balm 40 ml
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(18)
MDerma MD01 Lipid Balm 175 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(8)
MDerma MD22 Carbamide Lotion 7,5% 400 ml
189,95
DU OPTJENER 19 Point

Relaterede produkter

(7)
MDerma MD21 Carbamide Lotion 5% 400 ml
159,95
DU OPTJENER 16 Point
(5)
MDerma MD52 Repair Cream w/ Zinc 75 ml
139,95
DU OPTJENER 14 Point
(4)
MDerma MD41 Body Oil 150 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(18)
MDerma MD01 Lipid Balm 175 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point

Relaterede artikler

Rosacea – vælg de rigtige produkter

Vi guider

Rosacea – vælg de rigtige produkter

Af Trine Brøndsted

Rosacea er en kronisk betændelsestilstand i huden, som kræver de rette hudpleje- og makeupprodukter. Det handler med andre ord om at tage de rette valg til din hud, når du har rosacea og skal vælge, hvilken creme og hvilke makeupprodukter du skal anvende til din rosacea. Vi guider dig godt på vej her.

Læs Mere
Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Vi guider

Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi har gjort det nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger produkter inden for skønhed, helse og velvære. Her kan du se nogle af de skønne naturlige hudplejeprodukter, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller bæredygtige.

Læs Mere
Find den helt rette kop te

Vi guider

Find den helt rette kop te

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

En lækker kop te er altid en god ide. Og der findes mange forskellige varianter – te er nemlig temmelig populært for tiden. Vi hjælper dig med at blive lidt klogere på te.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret