• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands
Vi guider

Materialistens luksus-favoritter

Hvis der var frit valg på alle hylder, hvilke hudplejeprodukter ville du så selv vælge? Materialisten guider dig til nogle af de absolut lækreste produkter i luksusklassen.

Jeg har altid elsket beauty. Min familie ville nok kalde mig for en beauty junkie. Siden jeg er startet med at arbejde i Matas, er min interesse for beauty kun steget. Jeg elsker den måde makeup kan trylle på, men jeg har virkelig også fået øjnene op for vigtigheden af hudpleje. Her kan du se mine luksusfavoritter og få nogle gode tips med på vejen.

Renseprodukter

I min renserutine bruger jeg altid La Mer Cleansing Foam. Den er vanvittigt lækker og renser effektivt men meget skånsomt. Den indholder perlestøv og havalgefibre, der tilfører vigtige næringsstoffer og efterlader min hud silkeblød. Jeg bruger renseskummen sammen med den vibrerende rensebørste Clinique Sonic, som giver en perfekt dybdegående rens.   

Til at fjerne øjenmakeup bruger jeg Clinique Take The Day Off dobbeltvirkende makeupfjerner, som fjerner selv den mest genstridige mascara og al vandfast øjnemakeup. Ryst og tag et par dråber på en vatrondel. Jeg lægger vatrondellen på øjenlåget i ca. 1 minut og så har den opløst makeuppen. Jeg bevæger vatrondellen ned længst næsebenet, så jeg skåner mine vipper.


Det gode råd:
Gør vatrondellen lidt våd inden du kommer produkt på, så kan du spare på produktet.


I det sidste trin i min renserutine benytter jeg en skintonic. Jeg er stor fan af den, der hedder Forever Lotion fra YSL. Den er meget skånsom men også så koncentreret, at min hud bliver fin og ensartet. Derudover mindsker den synligt mine træthedstegn.

La Mer The Cleansing Foam 125 ml
709,95
3XPOINT DU FÅR 213 Point
Flere varianter
Clinique Take The Day Off Makeup Remover 125 ml
179,95
3XPOINT DU FÅR 54 Point

Serum og øjenpleje

Når jeg virkelig skal gøre noget ekstra for min hud, bruger jeg La Prairie Skin Caviar Liquid Lift Serum. Den styrker huden og giver et øjeblikkeligt resultalt. Ingredienserne reparerer huden og giver noget, der føles som et kæmpe ansigtsløft, samtidig med at den beskytter. Jeg bruger den, når jeg har renset min hud.  Husk at duppe den på forsigtigt, så ingredienserne bliver aktiveret.

Den serum, jeg oftest bruger, er Clarins double serum, som er en 2-i-1. Den virker både fugtgivende og har anti-age effekt, og den efterlader min hud fast og blød. Man varmer den op i sine håndflader og påfører den på både ansigt og hals.​​​​​​​

Min absolutte yndlingsøjencreme er Shisedio Bio-Performance Glow Revival Eye Creme 15. Den giver øjeblikkelig fugt og er med bio-hyaluronsyre og reducerer hævelserne omkring øjnene ved hjælp af C-vitaminer - super effektivt. Den giver samtidig en utrolig glød i øjenomgivelserne, så man ser frisk ud hele dagen.

La Prairie Skin Caviar Liquid Lift 50 Ml
4.099,00
3XPOINT DU FÅR 1.230 Point
Flere varianter
Clarins Double Serum All skin, 50 ml
799,95
3XPOINT DU FÅR 240 Point
Shiseido Bio-Performance Glow Revival Eye Cream 15 Ml
629,95
3XPOINT DU FÅR 189 Point
Få din hud tilbage i topform

Vi guider

Få din hud tilbage i topform

3 steps til at få din hud tilbage i form. Mere skal der faktisk ikke til for at få din hud tilbage i topform.

Læs også

Dagcreme og natcreme

Min klare favoritdagcreme er den fantastiske Powercell Skinmunity Cream fra Helena Rubinstein. Den arbejder intenst med de første alderstegn og giver masser af fugt. Den indeholder blandt andet plantestamceller, som udglatter fine linjer og giver mig en smuk glød.

Om natten forkæler jeg mig selv med Lancômes Visionnaire natcreme. Den forbedrer min huds struktur og virker genopbyggende. Jeg masserer den godt ind i huden, så den kan arbejde mens min hud restituerer i løbet af natten. Når jeg vågner, er min hud gennemfugtet.

Helena Rubinstein Powercell Skinmunity Cream 50 ml
999,95
3XPOINT DU FÅR 300 Point
Lancôme Visionnaire Night Cream 50 ml
649,95
3XPOINT DU FÅR 195 Point
J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Spot Trenden

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Japansk kultur er synlig overalt lige nu - også inden for skønhed. Verden er ved at få øjnene op for J-Beauty og de japanske skønhedshemmeligheder. De er udviklet for at imødekomme kvinders skiftende behov og stå imod dagligdagens miljømæssige faktorer, der påvirker huden.

Læs også

Masker

Jeg er helt vild masker - i alle former. Derfor får du her hele 3 af mine favoritter.

Den første er Dior Hydra Life Pink Clay. Det er en lækker lermaske, som indeholder en masse naturlige mineraler og jojoba ekstrakter. Den forvandler sig til en fin skum og renser porer og giver en mat finish.

En anden yndling er Origins Drink Up Intensive Overnight Mask, som jeg synes er verdens bedste fugtmaske.  Den genopbygger mine fugtdepoter, og den er super nem at bruge. Man kan enten påføre den og vaske den af efter 15 min. eller man kan sove med den på og vaske den af morgenen efter.

Den sidste er og i mine øjne nok også den allerbedste. Det er Estée Lauder Re-Nutriv Diamond Mask. Den er perfekt til en rigtig hjemme-spa, hvis jeg virkelig skal slappe af og have en mig-dag. Masken er luksus på krukke, som behandlinger min hud i to trin: Jeg starter med at bruge den silkebløde børste, der styrker min huds mikro-cirkulation, og derefter påfører jeg den sorte nærende maske med den gyldne ske, som følger med. Masken indeholder diamanttrøffel og genopbygger teksturen i huden. Jeg får den mest strålende, glatte, flotte og silkebløde hud. Der er næsten ingen ord for, hvordan jeg føler mig, når jeg er færdig med min hjemme-ansigtsbehandling.

DIOR HYDRA LIFE PORES AWAY - PINK CLAY MASK 50 ML
459,95
3XPOINT DU FÅR 138 Point
Anti-pollution skin care: Målrettet hudpleje

Spot Trenden

Anti-pollution skin care: Målrettet hudpleje

Anti-pollution skin care vinder mere og mere frem - og det er der god grund til. Produkterne hindrer nemlig forurening i at ødelægge din huds glød.

Læs også

Relaterede produkter

Tromborg Deluxe Face Cream 50 ml
479,95
3XPOINT DU FÅR 144 Point
Rudolph Care Acai Anti-Stress Facial Cream 50 ml
499,95
3XPOINT DU FÅR 150 Point
Lancôme Hydrazen Dagcreme 30 ml
149,95
3XPOINT DU FÅR 45 Point

Relaterede artikler

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
Materialisten fortæller: Sådan får du smuk hud

Vi guider

Materialisten fortæller: Sådan får du smuk hud

Af Rikke Norgren Kopp Paulsen

Når de kolde vintermåneder kommer, kan den tørre luft hurtigt blive din huds fjende nummer ét.

Læs Mere
5 trin til et smukt efterårslook

Vi guider

5 trin til et smukt efterårslook

Af Isabel Marschall Thostrup

Med efteråret følger også de mørkere nuancer både på træerne men også i makeuppen. Find en lidt mørkere læbestift frem og stjæl Charlottes smukke efterårslook med brændte nuancer på øjnene og smukke highlightede kindben.

Læs Mere
3 of a kind: Farvet dagcreme

Vi guider

3 of a kind: Farvet dagcreme

Af Nicoline Kongedam

Er du ikke verdensmester i foundations, men vil du gerne have din hud mere ensartet? Vi har listet 3 slags produkter, der både giver fugt og farve.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands