Vi guider

Guide: Sådan får du flotte EM-negle

Sommerens EM i fodbold er lige rundt om hjørnet – og hvilken bedre måde at støtte Danmarks drenge på end med smukke EM-negle? Uanset om du er nybegynder, øvet eller erfaren ekspert, så har vi lavet tre unikke looks, du kan lade dig inspirere af, som vil få dine negle klar til kamp!

I denne artikel giver vi dig tre flotte neglelooks, der vil få dig i den helt rette EM-stemning her til sommer. Læs med, så guider vi dig til, hvordan du trin-for-trin kan skabe de perfekte fodboldnegle.

Det skal du bruge:

Nailster Starter Kit

Når du skal i gang med at lave dine negle, så får du alt, du behøver med Premium Starter Kit fra Nailster.

Kittet indeholder blandt andet en UV/LED-Lampe, som du bruger til at hærde gellakken. Det inkluderer også produkter til grundig prep af neglene for et mere holdbart resultat, samt basecoat og topcoat. Det eneste, du skal købe separat, er farverne.

KUN I MATAS
NailsterGel Polish Premium Starter Kit
699,95 kr.
(57)

Dannebrogs farver til dine negle

Med Nailster's smukke farver har du uanede muligheder for at skabe unikke looks til dine negle.

Til dette look bruger vi farverne 13 Tinted Love og 76 Snow White – den perfekte Dannebrogs-kombination! Nailsters Gel Polish har en intens pigmentering med lang holdbarhed. De er supernemme at påføre, uanset om det er på hænder eller fødder. Farven kan holde i helt op til tre uger, hvis du forbereder neglene grundigt.

OBS: Det er vigtigt, at produktet ikke rører eller kommer i kontakt med huden eller dine neglebånd, da det kan forårsage allergiske reaktioner/allergi.

KUN I MATAS
NailsterGel Polish
129,95 kr.
(25)
KUN I MATAS
NailsterGel Polish
129,95 kr.
(55)

Det helt rigtige negle-udstyr

Du kan skabe de smukkeste detaljer – og ikke mindst gøre det lettere for dig selv – med de rigtige tools. Nailster har lavet en række forskellige negle-tools, som du kan bruge til at slå kreativiteten løs, når du skal lave dine negle derhjemme.

I dette look bruger vi Liner Brush #7, som er en helt tynd børste, du nemt kan lave de helt fine mønstre med. Til at lave din tip på neglene, kan du gøre det nemmere for dig selv ved at bruge Nailsters Nail Stamp. Påfør blot lidt lak på puden, og tryk stille og roligt din negl ned, til lakken er på det stykke af neglen, du ønsker. Supernemt!

KUN I MATAS
7
NailsterLiner Brush
59,95 kr.
KUN I MATAS
NailsterNail Stamp
29,95 kr.
(14)

Sådan laver du EM-negle

For at alle kan være med, har vi lavet tre looks i tre sværhedsgrader, du kan prøve, alt afhængig af hvad du har mod på at kaste dig ud i.

Pro tip til alle tre looks: Du kan vælge at påføre en klar, lyserød lak som base, inden du kaster dig ud i at lave dit EM-look. Det gør looket mere pulled-together!

Look 1: Begynder

Look 1: Step by step


Step 1: Dyp din Liner Brush i 76 Snow White, og tegn en bølget streg på neglefladen. Tænk på, at resultatet gerne skal give en marmor-effekt.

Step 2: Hærd lakken i 60 sekunder under din UV/LED-Lampe.

Step 3: Dyp din Liner Brush i 13 Tinted Love, og gør præcis det samme. Lav stregerne, så de enten ligger parallelt med den hvide, eller eventuelt krydser lidt indover den hvide farve – fantasien sætter grænser her!

Step 4: Hærd lakken i 60 sekunder.

Step 5: Påfør en topcoat for et skinnende og holbart resultat, og hærd lakken i 60 sekunder.Tip: Du kan mikse disse tre forskellige looks for et unikt resultat.

Look 2: Øvet

Look 2: Step by step


Step 1: Påfør lidt af 76 Snow White på din Nail Stamp, og pres forsigtigt neglen ned i puden. Har du ikke har en Nail Stamp, kan du påføre farven med din neglepensel og rette til, inden du hærder den.

Step 2: Hærd lakken i 60 sekunder.

Step 3: Tag din Liner Brush 7, dyp den i 13 Tinted Love, og mal en tynd streg under den hvide tip.

Step 4: Hærd lakken i 60 sekunder.

Step 5: Påfør en topcoat for et skinnende og holdbart resultat, og hærd lakken i endnu 60 sekunder.

Look 3: Ekspert

Look 3: Step by step


Step 1: Brug enten din Liner Brush # 7 eller din Nail Stamp til forsigtigt at lave den yderste streg på negletippen med farven 13 Tinted Love. Ret den til, så den er helt tynd og fin på det yderste af neglen.
Tip: Vent med at lave 2. streg, til du har hærdet den øverste streg; på den måde mindsker du risikoen for at ramme lakken.

Step 2: Hærd lakken i 60 sekunder under din UV/LED-Lampe.

Step 3: Dyp din Liner Brush i 13 Tinted Love, og lav 2. streg parallelt under den første, så negletippen er rammet ind i en rød streg som på billedet herover.

Step 4: Hærd lakken i 60 sekunder.

Step 5: Påfør en topcoat for et skinnende og holdbart, og hærd lakken i endnu 60 sekunder.Tip: Slut af med en fugtgivende negleolie - det giver det smukkeste resultat.

Andre favoritter fra Nailster:

KUN I MATAS
NailsterGel Polish
129,95 kr.
(85)
KUN I MATAS
NailsterBuilder Gel
129,95 kr.
(57)
KUN I MATAS
NailsterElektrisk Neglefil
899,95 kr.
(3)
KUN I MATAS
Hvid
NailsterPearl Powder
49,95 kr.
(19)
KUN I MATAS
NailsterNeglepensler
149,95 kr.
(5)
KUN I MATAS
12,95 kr.
(58)

Relaterede artikler

Negleteknikeren kreerer smukke negle med Nailster

Vi guider

Negleteknikeren kreerer smukke negle med Nailster

Af Ida Hinchely Kyhn

Smukke, farverige negle med fine og kreative mønstre trender fuldstændig dette år. Og den gode nyhed er, at du som negleteknikker nemt kan kreere en masse smukke looks med Nailster. Med Nailsters produkter får du et flot og professionelt resultat, som holder i op til tre uger. Læs med her, hvor negleteknikeren viser, hvordan hun skaber sine smukke negle-looks.

Læs Mere
Sådan skaber du sæsonens store negletrend

Vi guider

Sådan skaber du sæsonens store negletrend

Af Benedikte Lundberg

Måske har du set de populære lyserøde marmornegle dukke op i dit feed på Instagram, TikTok og Pinterest? Det er sæsonens helt store negletrend, og måske tror du os ikke, når vi siger, du nemt kan lave dem derhjemme. Det kan du med Nailsters produkter til hjemmebrug og denne nemme 4-trins guide. Lad os komme i gang.

Læs Mere
Sådan laver du gel-negle, der holder!

Matas LIVE

Sådan laver du gel-negle, der holder!

Af Matas

Er du også træt af neglelak der begynder at skalle af efter et par timer? Så skal du se med i dette program! Vi guider til, hvordan du kan lave en smuk og holdbar gel-manicure derhjemme, og giver selvfølgelig råd til alt fra at pleje neglene før og efter til farvevalg og fjerning af lakken igen.

Læs Mere
Sådan gror du stærke negle

Matas LIVE

Sådan gror du stærke negle

Af Matas

Stærke og sunde negle kommer ikke natten over, men med vedholdende pleje både inde- og udefra, kan du opnå rigtig gode resultater. Se med, når Louise deler sin egen rejse fra skrøbelige og ødelagte negle, til negle, der er fine og sunde.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek