• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Få sommerens smukkeste negle med Nailster

Det er nok ikke gået din næse forbi, at smukke, farverige negle med fine og kreative mønstre trender fuldstændig denne sommer. Og den gode nyhed er, at du nemt kan få looket hjemme i din egen stue. Med Nailsters produkter får du et flot og professionelt resultat, som holder i op til tre uger. Læs med her, så guider vi dig til, hvordan du let kan få sommerens negle-look derhjemme.

For mig kan det føles helt meditativt at sidde og nørde negle derhjemme. Og med Nailster er det blevet endnu nemmere at få præcis det look, man ønsker. Udover at have 250 forskellige farver, så har de også masser af produkter, som kan give dine negle lige det ekstra pift, som gør dem helt unikke. I denne artikel guider vi til, hvordan du kommer godt i gang med at skabe de smukkeste sommernegle.

Nailster Premium Startsæt

Nailster Premium Startsæt er til dig, der ønsker at komme nemt og sikkert igang med din rejse ind i negle universet. Startsættet indeholder alt, hvad du skal bruge til at kunne fordybe dig og komme igang med at lave flot Gel Polish derhjemme.


Sættet indeholder alle de nødvendige basis produkter, redskaber samt en UV/LED lampe, som hærder dine negle til perfektion. Sættet indeholder også produkter til en omhyggelig prep af dine negle, der garanterer beskyttelse af dine naturnegle samt et længere og mere holdbart resultat.

Som om det ikke var nok, så indeholder alle Nailsters startsæt en håndbog, der guider dig nemt og sikkert igennem processen gennem guides, inspiration og gode råd.

Sådan laver du gel-negle, der holder!

Matas LIVE

Sådan laver du gel-negle, der holder!

Er du også træt af neglelak der begynder at skalle af efter et par timer? Så skal du se med i dette program! Vi guider til, hvordan du kan lave en smuk og holdbar gel-manicure derhjemme, og giver selvfølgelig råd til alt fra at pleje neglene før og efter til farvevalg og fjerning af lakken igen.

Læs også

Lakker i de fineste farver

Nailster har som nævnt et hav af flotte farver, som du kan bruge til dit sommerlook derhjemme. Prøv fx farven 102 Miss, som er en blød baby pink, der passer til enhver lejlighed. Eller 257 Love Song som er en klassisk rød farve med et lille twist af orange, som gør den helt perfekt til sommerens mange fester.

Alle Nailsters farver skal hærde i 60 sekunder i en UV/LED lampe. Farven kan bygges op alt efter, hvor dækkende du gerne vil have, den skal være. Start altid med et ultratyndt lag som det første, og fortsæt så med tynde lag til du har det ønskede look.

Husk, øvelse gør mester! Det kan tage et par gange, før den sidder lige i skabet, alt efter hvor øvet du er i at lægge neglelak.TIP: Sørg for at komme lidt lak på spidsen af neglen, når du lægger din lak. På den måde får du forsejlet lakken, og så holder den endnu bedre.

Gå all in på negle-nørderi!

Måske er du ligesom mig og har eksperimenteret med forskellige negle-looks hjemme i stuen – og nu skal dit negle-game tages til næste level! Her har Nailster nogle ret seje gadgets, som nemt kan pifte din nail-art op.

Har du brug for ekstra længde og form på dine negle, så kan du prøve med Nailster Ballarina Clear Tippers, som er kunstige neglespidser formet i den klassiske ballarinasko-form. Fil neglen let på spidsen, og påfør tippen med lidt Nailster neglelim. Og voilà – smukke, lange negle på nul komma dut!

Et andet supersmart tool at have i negle-sættet er Nailster Nail Stamp. Det er det perfekte lille værktøj til at lave smuk nailart. Den har en blød pude, som du påfører lakken på, og herefter kan du trykke neglen blidt ned i puden, så den kan lægge sig på din negl i det mønster, du ønsker. Den er perfekt at lave smukke, farverige negle-spidser med, da du får en helt ens og lige form på din lak.TIP: Buff overfladen på den kunstige negl, inden du påfører din gelpolish. På den måde holder den langt bedre.Når lakken skal af igen 

Nu er neglene vokset ud, og din lak skal af igen. Her er der mange, der kan blive lidt fortvivlede – for er det ikke helt vildt svært? Svaret er nej – ikke hvis du har det rette udstyr.

Med Nailster Remover Kit får du alt det, du skal bruge for at fjerne din gellak igen. Det indeholder en Nail Polish Remover, negleolie, en buffer, manicurepinde og negleklips.

Brug en grov fil til at file neglelakken delvist af med. Har du ikke så mange lag på, kan du også sagtens bruge en finere fil. Fil til lakken er tynd, og du så små kan begynde at skimte naturneglen igen. Kom lidt remover på en vatrondel, fol den sammen, og læg den på neglen. Forsegl med en klemme, og lad det sidde på i 10 minutter. Lakken er nu opløst, og du kan skubbe den forsigtigt af med din manicurepind eller en negleskubber. Har du lidt ekstra lak siddende, så brug bufferen til at få de sidste rester af. Skyl herefter fingrene, og kom lidt negleolie på hele neglen og neglebåndene. Så nemt kan det gøres!Relaterede artikler

Redaktionen tester: sommerens festlige neglelakker

Vi guider

Redaktionen tester: sommerens festlige neglelakker

Af Amalie Schiller

Neglelakker er et helt univers for sig selv. Der findes både de lyse, mørke, hurtigtørrende, ekstra holdbare, for ikke at glemme de mange neglelak farver, nuancer og finish, man også kan vælge mellem. Derfor har jeg taget en beslutning om at teste de bedste neglelakker i de smukkeste farver, der passer perfekt til sommerens festligheder.

Læs mere
Sådan laver du gel-negle, der holder!

Matas LIVE

Sådan laver du gel-negle, der holder!

Af Matas

Er du også træt af neglelak der begynder at skalle af efter et par timer? Så skal du se med i dette program! Vi guider til, hvordan du kan lave en smuk og holdbar gel-manicure derhjemme, og giver selvfølgelig råd til alt fra at pleje neglene før og efter til farvevalg og fjerning af lakken igen.

Læs mere
Videoguide: sådan bruger du gel neglelak derhjemme

Vi guider

Videoguide: sådan bruger du gel neglelak derhjemme

Af Amalie Schiller

Vil du have smukke og holdbare negle uden at tømme pengepungen helt? Så se med her, når vi guider dig til forskellige måder, du selv kan lave gelenegle derhjemme. Amalie fra Stories redaktionen har kastet sig over Le Mini Macarons Gel Manicure Kit, og hun har været så sød at lave en lille videoguide til jer. Vi kan afsløre, at resultatet blev lige så fint, som kom hun lige fra neglesalonen!

Læs mere
4 tips til at komme af med tørre og flossede negle

Vi guider

4 tips til at komme af med tørre og flossede negle

Af Alberte Sejling

Tørre, flossede og tynde negle er irriterende og ødelægger de pæne, velplejede negle, som vi alle drømmer om. Heldigvis kan gode produkter rette op på det og give os stærke negle.

Læs mere