• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Nyhed

Redaktionen tester: Nyt serum fra Plaisir

Hvis du er på udkig efter et effektivt og fugtgivende serum, så har vi godt nyt! Matas’ eget luksusbrand Plaisir har netop lanceret et serum, som i den grad fugter og forynger hudens udseende. Jeg har testet det nye Hyaluronic Acid 2% And B5 Serum, så jeg kan give min oplevelse med det nye Plaisir-medlem videre til jer!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg i mange år har været lidt af en sucker for Plaisir, og det er der flere grunde til. Plaisir skaber effektiv og luksuriøs hudpleje i en prisklasse, hvor de fleste kan være med, og så indeholder alle deres produkter veldokumenterede ingredienser med et højt kvalitetsniveau. Sidst men ikke mindst er det unikke ved Plaisir, at de har skabt effektiv hudpleje til alle aldre – så om du har uren teenagehud eller moden hud, der trænger til glød, så er der er en serie til dig.


Da jeg så, at Plaisir lancerede et nyt serum, var min indre hudpleje-nørd straks oppe at ringe! For der er virkelig kælet for ingredienslisten i det her produkt – så det var bare med at komme i gang med at prøve det. Lad os dykke ned i hvad dette nye, lækre serum kan.

Plaisir Hyaluronic Acid 2% And B5 Serum

Plaisir Hyaluronic Acid 2% Serum har et højkoncentreret hyaluronsyre-kompleks, som arbejder intensivt på at forynge hudens udseende. Derudover indeholder serummet forskellige ingredienser, som er supereffektive for en lang række udfordringer – lad os gennemgå dem her:

  • Lavmolekylær hyaluronsyre øger fugten i huden, giver elasticitet og spændstighed samt reducerer synligheden af fine linjer og rynker.


  • Mellem- til højmolekylær sodium hyaluronate virker fugtgivende og forebygger fedtet hud og arbejder mod rynker.


  • Glycerin beskytter huden og modvirker udtørring. Perfekt i denne kolde tid!


  • Pentylene Glycol giver et kæmpe fugtboost til din hud.
    ​​​​​​​

Derudover indeholder serummet B5, som beskytter, plejer og beroliger huden, samtidig med at det arbejder på at reparere skader i huden.


Tip: Hvis du sprøjter lidt facemist på huden inden brug af dit serum, så giver det et ekstra skud fugt til din hud. Bare husk at ’låse’ det hele med en god dagcreme til sidst.

Min oplevelse af Plaisir Hyaluronic Acid 2% And B5 Serum 

Én ting er sikkert – serum er og bliver mit yndlingsprodukt, når det kommer til hudpleje. Så jeg elsker at prøve forskellige sera af. Nogle gange går man galt i byen – men det er altså ikke tilfældet denne gang! For jeg må ærligt indrømme, at jeg er faldet pladask for det her serum. Jeg bruger det både morgen og aften, og min oplevelse er, at det virkelig fugter huden i dybden. Det giver en fantastisk glød og udstråling tid huden, og er som en ekstra bonus rigtig god at lægge sin makeup over, da gløden skinner igennem hele dagen. Jeg har i mange år været i et fast parforhold med Plaisirs 3-i-1 Serum, men man kan vist roligt sige, at hun lige nu får kamp til stregen af sin nye lillesøster! (Også selvom jeg næsten ikke kan få det over min læber… For jeg elsker virkelig også det serum).

Produktet har en lækker, blød konsistens, og jeg skal ikke bruge særlig meget, før jeg har til hele ansigtet og halsen med. Det er perfekt til en tør vinterhud, som i den grad har brug for høj beskyttelse og masser af fugt. Derudover elsker jeg, at den ikke indeholder parfume, så det er perfekt til min sensitive hud, som har tendens til at reagere på, ja… alt. Siden dette serum flyttede ind på min badeværelseshylde, så har min hud været mere i balance – så jeg er fan, det tror jeg ikke, der er nogen, der er i tvivl om.Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hudpleje til alle aldre: Vi guider til Plaisir

Vi guider

Hudpleje til alle aldre: Vi guider til Plaisir

Af Ida Hinchely Kyhn

Alt afhængigt af hvor du er i livet, så vil din hud have forskellige behov. Og de behov kan det være en rigtig god idé at lytte til, hvis du vil skabe de bedste vilkår for din hud. Men hvor skal man starte, spørger du måske? For det kan være en jungle at finde hoved og hale i hudpleje – men bare rolig, Plaisir har din ryg! I denne artikel vil jeg guide dig gennem de forskellige serier, Plaisir har skabt, og hjælpe dig til at finde ud af hvilke produkter der vil passe til lige præcis din hud.

Læs Mere
Vi tester: hudpleje fra Plaisir Young Skin

Nyhed

Vi tester: hudpleje fra Plaisir Young Skin

Du kender måske Matas’ eget luksusmærke Plaisir, men vidste du, at mærket også har en serie målrettet ung hud? Plaisir Young Skin er til dig på 15-25 år, der består af produkter uden parfume med skånsomme og plejende ingredienser. Det lyder jo meget godt det hele, men virker produkterne som de skal? Det har jeg sat mig for at teste. Her får du min ærlige oplevelse med en daglig plejerutine fra Plaisir Young skin-serien.

Læs Mere
Ny intens serum fra Plaisir forynger den modne hud

Nyhed

Ny intens serum fra Plaisir forynger den modne hud

Af Benedikte Lundberg

Matas eget luksusbrand Plaisir har lanceret en effektiv serum, som er ren forkælelse til den modne hud. Den går specifikt ind og forynger hudens udseende og arbejder i dybden med at reducere de lodrette rynker i panden samt de små rynker i øjenkrogen og ved munden.

Læs Mere
Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere