Vi guider
Hudpleje til alle aldre: Vi guider til Plaisir
Alt afhængigt af hvor du er i livet, så vil din hud have forskellige behov. Og de behov kan det være en rigtig god idé at lytte til, hvis du vil skabe de bedste vilkår for din hud. Men hvor skal man starte, spørger du måske? For det kan være en jungle at finde hoved og hale i hudpleje – men bare rolig, Plaisir har din ryg! I denne artikel vil jeg guide dig gennem de forskellige serier, Plaisir har skabt, og hjælpe dig til at finde ud af hvilke produkter der vil passe til lige præcis din hud.

Jeg husker tydeligt at være 14 og have en hud, der reagerede i øst og vest og fik bumse-udbrud uden varsel. Nu er jeg 30, min hud har lagt bumserne bag sig, men er til gengæld blevet meget sensitiv. Og jeg tør godt vædde med, at spoler jeg 20 år ud i fremtiden, ja så er det en hud med helt tredje behov, jeg står med.

​​​​​​​

For huden ændrer sig alt afhængig af, hvor man er i livet. Vi kommer alle til at opleve forskellige faser, hvor huden har forskellige behov. Men med Plaisirs hudpleje behøver du ikke lede særlig meget længere for at finde hudpleje, der passer til netop dig og din hud – for de har udviklet produkter, der passer specifikt til de forskellige alderstrin. Læs med her, så tager jeg dig gennem de forskellige serier, Plaisir har udviklet.Den unge hud på 15 – 25

Fedtet T-zone, bumser og en hud, der bare ikke er til at forudsige. En yngre hud kan give mange udfordringer, som kan være svære at komme til livs. I de første teenageår opstår problemer med uren hud oftest på grund af, at hormonniveauet stiger i puberteten, hvilket fører til mere fedt og talg i huden, som kan give bumser og urenheder. For nogen hænger det ved ind i 20’erne – for andre kan det vare endnu længere.

Kan du nikke genkendende til den her hudtilstand? Så kan det være, at du skal kigge efter Plaisir Young Skin serien, som er parfumefri og skræddersyet til en yngre, fedtet hud.

Plaisir Young Skin

Jeg vil anbefale dig, at du prøver Plaisirs Fix It T-Zone serum, som er perfekt til at forebygge den urene hud, da den både eksfolierer, fugter og virker cellefornyende.

Et effektivt serum skal selvfølgelig følges op af en god creme. Med Plaisirs No Shine Oil Free Gel får du en oliefri ansigtsgel, som beroliger huden og samtidig fugter og mindsker fedtproduktionen i huden.


Jeg har ikke selv uren hud mere, men jeg ville helt sikkert have nydt godt af den her serie, da jeg var yngre. Det har dog ikke holdt mig fra at prøve seriens produkter gennem tiden. Personligt knus-elsker jeg deres Clear Up Face Mask, som jeg oplever holder min hud ren og frisk. Jeg bruger den cirka en gang om ugen for at holde urenheder nede – den indeholder nemlig kaolin-ler, der absorberer sebum og andre fedtstoffer fra huden, så huden lettere kan ånde. ​​​​​​​Hudpleje til 25+

Den teenage-prægede hud har så småt lagt sig, og du har brug for god og nærende hudpleje, som kan give din hud de bedste betingelser. Lyder det som dig? Så er det Plaisirs 25+ serie, du skal kigge efter. Jeg har personligt været meget glad for denne serie i mine slut 20’ere, da den også fås i en parfumefri version. Så når jeg har vidst, at min hud har haft brug for beroligende hudpleje, som kunne få den tilbage til sit bedste udgangspunkt, så har jeg klikket denne serie i kurven.

De nyeste skud på stammen fra Plaisir

Jeg er selv helt vild med, at man nu kan få hudplejeprodukter fra Plaisir, som er til os der gerne vil være på forkant med rynkerne og de fine linjer, men alligevel ikke er helt commited til anti-age endnu.


Det kan du nemlig få - sammen med mange andre gode ting, som f.eks. fugt, pleje og solbeskyttelse - i den nyeste serie Intensive Moisture, som indeholder en dagcreme og en natcreme.

SPAR 25,-
Plaisir Intensive Moisture Day Cream SPF 15 50 ml
129,95 kr.154,95 kr.Spar 25,-
SPAR 25,-
Plaisir Intensive Moisture Night Cream 50 ml
129,95 kr.154,95 kr.Spar 25,-

Den blå serie fra Plaisir

Jeg er selv fuldstændig forelsket i Plaisirs 3-i-1 Serum fra denne serie. Det er et let og lækkert serum, som indeholder et 3-dobbelt hyaluronsyrekompleks, som mindsker rynker, fugter og giver følelsen af en mere spændstig hud. And oh well – jeg må give dem, de har skabt et lille mirakel! Med dette produkt er din hud altid super velfugtet og lækker at se på. Jeg elsker den, og der skal ikke være nogen tvivl om, at vi har mange gode år sammen endnu, den og jeg!

Efter brug af det her lækre serum, så kan du følge op med Plaisirs Multi Protection Day Cream, som – supersmart- indeholder SPF 15, så din hud altid er beskyttet mod solens stråler.

Der findes mange lækre produkter i denne serie, som du kan dykke ned i. Har din hud fx brug for lidt ekstra fugt og pleje, så kan du tage et kig på Plaisirs Face Oil. Mangler du et godt og effektivt renseprodukt, så tag et kig på deres cleansing gel.

SPAR 40,-
Plaisir 3 in 1 Serum 30 ml
129,95 kr.169,95 kr.Spar 40,-
SPAR 25,-
Plaisir Multi Protection Day Cream SPF 15 50 ml
129,95 kr.154,95 kr.Spar 25,-
SPAR 40,-
Plaisir 3 in 1 Eye Cream 15 ml
129,95 kr.169,95 kr.Spar 40,-
SPAR 15,-
Plaisir Face Oil 30 ml
129,95 kr.144,95 kr.Spar 15,-Hudpleje til 35+

Vi bevæger os et alderstrin op – og lad os i den anledning kigge lidt på, hvad man kan gøre, for at komme rynkerne til livs. I takt med at vi bliver ældre, så bliver huden også tyndere og får sværere ved at holde på fugten. Det kan resultere i, at huden bliver mindre spændstig og får mindre fylde. Den kan blive slappere, og vi kan begynde at ane rynker og fine linjer. Det er selvfølgelig helt naturligt, og ikke noget vi skal halse efter at lave om på.

Men det man kan gøre, for at tage sig bedst muligt af en aldrende hud, er at bruge de rigtige produkter. Og her har Plaisir en dag- og natcreme, som kommer din hud til undsætning.

Anti-wrinkle serien

Er du i midt-trediverne og oplever du, at din hud synes mindre spændstig, så kan du tage et kig på Plaisirs Anti Wrinkle Day Cream. Det er en creme specifikt udviklet til at udglatte rynker og give din hud spændstigheden tilbage. Den indeholder ingredienser som bakuchiol, E-vitamin og Q10 som alt sammen er kendt for deres anti-age egenskaber. Alt sammen samlet i en lækker, blød og fugtgivende dagcreme, som er perfekt til din hverdag.


Når dagen går på hæld, og makeuppen er fjernet, så har din hud også brug for en effektiv natcreme, som kan nære og fugte i løbet af natten. Her er Plaisirs Anti Wrinkle Night Cream ideel, da den plejer din hud, imens du sover, så du vågner op med fugtet og blød hud til en ny dag.

SPAR 25,-
Plaisir Anti Wrinkle Day Cream 50 ml
129,95 kr.154,95 kr.Spar 25,-
SPAR 25,-
Plaisir Anti Wrinkle Night Cream 50 ml
129,95 kr.154,95 kr.Spar 25,-Hudpleje til 45+

Vi rykker op i næste skønne boks – 45+! Din hud er smuk og afspejler selvsikkerhed, lige meget hvilken alder du har har – og derfor skal den selvfølgelig passes godt på. Når du er i 40’erne, så er cellefornyelsen i huden ikke, hvad den har været, og hudens naturlige fedtindhold er dalende. Din hud kan synes mat og ujævn, og den kan også føles tør, da din hud også bliver tyndere, jo ældre du bliver. Derudover er det også i 40'erne, vi kan begynde at opleve pigmentforandringer. Men bare rolig – alt det er der råd for!

Extra firming serien

Plaisir har udviklet en serie produkter, som opstrammer og giver huden mere fugt og spændstighed, som er præcis det, du kan have brug for, når du er i midt 40’erne.
​​​​​​​

Jeg vil anbefale dig at kigge på Plaisirs Extra Firming Repair Serum, som er uden parfume og olie, og trænger hurtigt ind i huden og gør underværker. Huden føles dejlig smidig og mere spændstig efter brug. Den indeholder creatine, som virker opstrammende og cellefornyende på huden. Hyaluronsyre fugter og forebygger rynker, og Provitamin B5 plejer og beroliger – for bare at nævne nogle af de gode ingredienser, du finder i det her serum.


Brug den rigtig gerne sammen med cremen i denne serie. Der findes både en Extra Firming dag- og natcreme, som indeholder ingredienser, der udglatter og opstrammer og også modvirker pigmentpletter.

SPAR 30,-
Plaisir Extra Firming Repair Serum 30 ml
129,95 kr.159,95 kr.Spar 30,-
SPAR 30,-
Plaisir Extra Firming Day Cream 50 ml
129,95 kr.159,95 kr.Spar 30,-
SPAR 30,-
Plaisir Extra Firming Night Cream 50 ml
129,95 kr.159,95 kr.Spar 30,-Hudpleje til 55+

Så er vi kommet til 50’erne – din hud har stadig brug for god pleje, og du søger måske produkter med lidt mere intensiv anti-age hudpleje. Er du i 50’erne, er du muligvis kommet i overgangsalderen, og det betyder, at østrogen-niveauet nu daler, hvilket har en indvirkning på kollagen-laget. Det betyder, at din hud nu kan føles tynd og tør og derfor har brug for fugt og intensiv næring.

Intensiv anti-age serien

Start gerne med at kigge efter Plaisirs Intensive Serum - det er en hurtig vej til velfugtet og glødende hud. Serummet har et højt indhold af aktive ingredienser og molekyler, som trænger hurtigt ned i hudens lag og plejer intensivt. Derudover stimulerer den også dannelsen af kollagen, hvilket er præcis det, din hud har brug for i denne periode af livet.


Følg den eventuelt op med Plaisirs Intensive Anti-aging Eye Cream, som er guld værd for dig, der ønsker at forynge huden omkring de sarte øjenomgivelserne. Det er ofte her, vi ser tegn på aldring først, og derfor er det vigtigt at passe godt og skånsomt på huden om øjnene.

Præcis som i de forrige serier, er der også udviklet en Intensive Anti Aging dag- og natcreme, som holder huden lækker og fugtet gennem hele dagen og natten med. Det er altså et ideelt makkerpar til dig med en moden hud.Hudpleje til 65+

Du er i 60’erne, og det betyder masser af kærlighed til din hud! Husk på, din hud er stadig smuk, og den er selvfølgelig ikke forkert, bare fordi der er kommet lidt rynker hist og her. Vi kan stadig få den til at stråle – og med Plaisirs Glow-serie er det ingen sag! Den er spækket med lækre produkter, som kan få gløden og fugten tilbage i din hud.

Glow serien

Du kan prøve Plaisirs prisvindende Beautiful Glow Serum, som er specielt udviklet til dig, der er 65+. Udover at give en masse fugt, udglatte og forbedre hudens elasticitet, så indeholder den også et naturligt rosa pigment, som giver fornyet glød, hvis din hud synes lidt trist og grå. Du påfører den både morgen og aften på en nyrenset hud, og så er du good to go!


Brug den eventuelt sammen med Plaisirs Beautiful Glow Eye Cream. Som tidligere nævnt, så er øjenomgivelserne sarte, og det gælder om at passe så godt på huden omkring øjnene som muligt – og det sørger den her øjencreme altså for.


Top din hudplejerutine op med Plaisirs Beautiful Glow dag- og natcreme.

SPAR 40,-
Plaisir Beautiful Glow Serum 30 ml
129,95 kr.169,95 kr.Spar 40,-
SPAR 40,-
Plaisir Beautiful Glow Day Cream 50 ml
129,95 kr.169,95 kr.Spar 40,-
SPAR 40,-
Plaisir Beautiful Glow Night Cream 50 ml
129,95 kr.169,95 kr.Spar 40,-
SPAR 40,-
Plaisir Beautiful Glow Eye Cream 15 ml
129,95 kr.169,95 kr.Spar 40,-

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hudpleje fra Plaisir til moden hud

Vi guider

Hudpleje fra Plaisir til moden hud

Af Benedikte Lundberg

”Affordable luxury” er Plaisirs motto, og det lever mærket virkelig op til med deres hudplejeserie Glow Beautiful, der er målrettet til moden hud. I indslaget her guider vi dig igennem Glow Beautiful serien og dens fantastiske egenskaber. Som det ligger i navnet 'Glow', kan du blandt andet forvente, at din hud vil få en uimodståelig glød af seriens skønne darlings.

Læs Mere
Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle

Nyhed

Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle

Jeg gætter på, jeg er ikke den eneste, der godt kunne bruge lidt hjælp til at få skønne negle og et skinnende hår? Selvfølgelig kan vi til dels hjælpe hår og negle godt på vej med målrettede ydre produkter, men du kan faktisk også pleje indefra og ud. Plaisirs nye Inner Beauty kosttilskudsserie består af tre nye produkter, hvoraf det ene – Hair and Nail Power - giver dig hjælp til velplejede negle og glansfuldt hår ved et indtag af bare en tablet om dagen. Vi kigger nærmere på den gode nyhed.

Læs Mere
Luksuriøs 3in1 Eye Cream fra Plaisir

Vi guider

Luksuriøs 3in1 Eye Cream fra Plaisir

Mørke rande, puffy eyes og fine linjer. Øjnene er et af de første steder, der afslører ældning og træthed. Det kan derfor betale sig at finde en øjencreme, der effektivt plejer det sarte øjenområde. Den nye Plaisir 3in1 Eye Cream er et godt sted at starte, da den har hele tre funktioner i ét produkt.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.