• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Favoritter
Vi guider

Guide: Prøv dette japanske skønhedsritual

Dobbelt-rens og dobbelt-fugt er kernen i det japanske skønhedsritual SAHO, der tager din hudpleje til helt nye, selvforkælende højder. Her guider vi dig her igennem ritualets enkle, men effektive trin med det eksklusive, japanske brand SENSAI.

Japanerne er verdenskendte for deres æstetik og ritualer - også når det gælder beauty. Et af de mest essentielle japanske skønhedsritualer går under navnet SAHO – en simpel, ceremoniel rutine, der gennemføres på samme måde hver dag. Her kan du komme tæt på de i alt fire simple trin, der udgør SAHO-ritualet, og som med SENSAIs eksklusive lækkerier i hånden, giver din hudplejerutine en helt ny, rituel dimension.

Hvad er SAHO?

SAHO handler især om to ting. Først og fremmest sikrer den dobbelte renseproces, at huden bliver rengjort for snavs, makeuprester og døde hudceller. Ja, du læste rigtigt. Huden skal renses to gange med to forskellige produkter for at være klar til følgende trin, der også gentages: Fugt af huden.


Målet med al den gentagelse? Det er såmænd en sund og silkeblød hud med masser af glød, og med de rette remedier ved hånden, kan du se frem til exceptionelle resultater.  


Netop SAHO-ritualet er omdrejningspunktet for hudplejeserien fra japanske SENSAI, hvis mål er at skabe perfekt, silkeblød hud. Seriens anti-aging produkter er baseret på avanceret teknologi og innovativ forskning, og flere af dem indeholder således en ganske særlig ingrediens – nemlig Koishimaru silke, der tilfører huden fugt og efterlader den åh, så blød.


Trin et: Rens hudens overflade

Rens huden, så oliebaserede urenheder som makeup og sebum nænsomt fjernes. Renseolien Silky Purifying Cleansing Oil, passer til alle hudtyper, renser blidt og effektivt og indeholder blødgørende Koishimaru silke.


Anvendelse: Anvend om aftenen på tør hud. Påføres i cirkelbevægelser, især omkring næsefløjene. Fjern med vaskeklud eller skyl grundigt med lunkent vand.

Trin to: Rens huden i dybden

Så skal der renses endnu en gang, men nu med en cremet rensesæbe med mikroeksfolierende effekt, der renser huden i dybden og fjerner døde hudceller. Også sæben her indeholder den unikke Koishimaru silke, der giver huden intens pleje.  


Anvendelse: Tag lidt sæbe og vand i hånden og lad blandingen skumme godt op. Påføres ansigtet med masserende cirkelbevægelser og giv problematiske zoner lidt ekstra opmærksomhed. Fjern med vaskeklud eller skyl grundigt med lunkent vand. ​​​

Trin tre: Fugt 

Efter rens skal huden have tilført fugt og atter fugt. Denne anti-age-lotion med mikrokulsyrebobler nærmest smelter ind i huden og er første trin i din dobbelte fugttilførsel. Takket være signaturformlen med Koishimaru silke reduceres fine linjer, og huden bliver udglattet, gennemfugtet og revitaliseret - og forberedes til næste trin.


Anvendelse: Påføres med lette, cirklende bevægelser.

Trin fire: Fugt igen 

Så er det tid til at forsegle hudens fugt! Det gøres med den nærende Absolute Silk Cream, der også arbejder for at reducerer rynker og fine linjer og samtidig har en udglattende effekt, der efterlader huden silkeblød. Endnu engang takket være den unikke formel med Koishimaru silke.


Anvendelse: Påføres med lette, cirklende bevægelser.

Bonus: Must-have til læberne

Afrund dit nye hudpleje-ritual med ekstravagant pleje til læber og læbeomgivelser. Total Lip Treatment er en anti-aging creme, der udover at tilføre pleje og fugt, også reducerer rynker og blødgør tørre læber.


En lille, lækker add-on, der giver dig følelsen af total forkælelse.    ​​​​​​​

Gave til dig

Når du køber SENSAI produkter for minimum 450 kr., får du lige nu en skøn, lille taske fyldt med lækre renseprodukter og eyepads med silke (værdi 415 kr.). Udløber d. 7/9.

Relaterede artikler

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Spot Trenden

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Af Matas

Har du hørt om J-beauty før? Vi giver et recap på den populære, japanske skønhedstrend, der bygger på en filosofi om, at huden skal beskyttes og forsvares med innovativ forskning, der - på sigt - styrker den til at kunne stå imod den livsstil, vi hver især har.

Læs Mere
K-beauty - alt du skal vide om koreansk hudpleje

Spot Trenden

K-beauty - alt du skal vide om koreansk hudpleje

Af Matas

K-Beauty er koreansk hudpleje og makeup, og mange af de koreanske brands har opnået kultstatus på skønhedsscenen med deres innovative, effektive og virkelig gode-til-prisen produkter.

Læs Mere