• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Ny ikonisk øjencreme mindsker linjer & mørke rande

Elizabeth Arden startede en revolution med ceramidekapsler for over 30 år siden, og har nu udvidet Ceramide-familien med en innovativ retinol øjencreme. Retinol Ceramide Line Erasing Eye Cream hjælper bl.a. via ingredienserne retinol og niacinamid til at mindske linjer og mørke rande omkring øjnene.

Den nye Retinol Ceramide Line Erasing Eye Cream giver med ny teknologi, en helt unik øjencreme. På blot to uger opleves synlige resultater i form af synligt klarere og mere gennemfugtede øjenomgivelser. Den mikroindkapslede retinol absorberes 5 gange dybere end traditionel retinol og frigives kontinuerligt i 8 timer via den indkapslede formel. Sammen med en foryngende blanding af ceramider, peptider og niacinamid får man en øjencreme der udglatter, lysner og reducerer hævelser omkring øjnene.

Mirakelingredienserne Retinol og Niacinamid er en stærk cocktail

Retinol, også kaldet A Vitamin, er et af de mest veldokumenterede ingredienser, når det gælder om at mindske synlige linjer og rynker.


Retinol er et af hovedingredienserne i det nye Retinol Ceramide Line Erasing Eye Cream og hjælper med at mindske ældningstegn, øge hudens spændstighed og sætte gang i den naturlige cellefornyelse. Derudover er det bevist, at retinol er med til at gøre huden stærkere og mere fast. Da retinol er følsomt overfor både sollys og ilt anbefales det til natbrug for at bevare den optimale effekt af retinol.


Super-ingrediensen niacinamid hjælper med at gøre huden tykkere og mere modstandsdygtig, og da huden omkring øjnene ofte er meget tynd og til tider gennemsigtig, vil man opleve, at mørke rande mindskes markant.


Sammen med ceramider og peptider, giver ingredienserne tilsammen en stærk cocktail, der sørger for at udglatte fine linjer og rynker omkring øjnene samt mindske mørke rande.

Elizabeth Arden Ceramide Retinol Eye Treatment 15 ml
519,95
Optjen 52 point

Unik emballage

Retinol Ceramide Line Erasing Eye Cream er produceret med et innovativt luftfrit pumpe-system, der holder produktet stabilt og sørger for at retinolen ikke udsættes for lys. Derudover gives den perfekte dosis øjencreme let med ét tryk. 

Sådan bruger du øjencremen:

Tryk let på pumpen for at få den ønskede dosis. Påfør produktet på huden omkring øjnene. Brug ringfingeren, og dup med en opadgående bevægelse. Bruges om aftenen.


Rens først huden med Ceramide Replenishing Cleansing Oil og forbered efterfølgende huden med Superstart Skin Renewal Booster. Behandl hudproblemer med Ceramide Capsule Collection – der findes fire forskellige kapsler, til ethvert behov.


Den guldfarvede Advanced ceramide-kapsel tilfører næring, de lyserøde Retinol-kapsler udglatter fine linjer, de hvide Hyaluron-kapsler fugter, og de bronzefarvede Vitamin C-kapsler lysner og udjævner hudtonen. Efter anti-aging-serum påføres den plejende Retinol Ceramide Line Erasing Eye Cream. Tilfør fugt med Ceramide Lift & Firm Day eller Night Creams.

Relaterede produkter

(13)
Elizabeth Arden Ceramide Capsules Refill 45 Stk
559,95
Optjen 56 point
(162)
Elizabeth Arden Eight Hour Lightly Scented 50 ml
314,95
Optjen 32 point
Elizabeth Arden Ceramide Lift & Firm Eye Cream 15 Ml
499,95
Optjen 50 point
(10)
Elizabeth Arden Prevage Anti-Age Eye Cream 15 ml
634,95
Optjen 64 point

Relaterede artikler

Elizabeth Ardens ikoniske kapsler – nu med Retinol

Nyhed

Elizabeth Ardens ikoniske kapsler – nu med Retinol

Af Matas

Allerede tilbage i 1990 var Elizabeth Arden forud for sin tid og lancerede som de første de ikoniske Ceramide kapsler, som den dag i dag hører til et af deres bedstsælgende produkter - og nu kommer der helt nye kapsler med den meget effektive anti-age ingrediens retinol.

Læs Mere
Mathilde Gøhlers favoritter fra Elizabeth Arden

Matas LIVE

Mathilde Gøhlers favoritter fra Elizabeth Arden

Af Matas

Model, influencer og iværksætter Mathilde Gøhler er en af Danmarks mest succesfulde kvinder, og inspirerer på daglig basis sine mere end 1,2 millioner følgere. Mathilde er især kendt for sin elegante - men cool - æstetik. Som ambassadør for ikoniske Elizabeth Arden deler hun i dag sine helt personlige skønhedsfavoritter og hemmeligheder bag looket, sine tanker om fremtidens trends og hvordan hun prioriterer tid til sig selv i en travl hverdag. Grib muligheden for at stille hende spørgsmål underv

Læs Mere
Matas anbefaler - tre sera med samme mission

Vi guider

Matas anbefaler - tre sera med samme mission

Af Amalie Schiller

En klog kvinde fortalte mig en gang, at det aldrig er for tidligt at starte på anti-age produkter. Og jeg må nok erkende, at hun jo har ret. Anti-age produkter nemlig spækket med plejende ingredienser, der sætter en stopklods for de fine linjer, der ihærdigt prøver at møve sig op til overfladen af huden. Faktisk kan de første tegn på tidlig aldring - for nogle – allerede ses, når de kommer på den anden side af de 25. Heldigvis er der udviklet anti-age produkter, der forbygger rynker og linjer.

Læs Mere
Kultcremen der blev en klassiker

Bag om brandet

Kultcremen der blev en klassiker

Af Matas

På trods af sine 88 år på skønhedshylderne hører Eight Hour cremen stadigvæk til et af verdens mest solgte produkter.

Læs Mere