• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Elizabeth Ardens ikoniske kapsler – nu med Retinol

Allerede tilbage i 1990 var Elizabeth Arden forud for sin tid og lancerede som de første de ikoniske Ceramide kapsler, som den dag i dag hører til et af deres bedstsælgende produkter - og nu kommer der helt nye kapsler med den meget effektive anti-age ingrediens retinol.

Ny, kraftfuld natpleje. Det nyeste skud på Elizabeth Ardens skønhedsstamme er også i kapselform, nemlig Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum, der er beregnet som en intensiv, opstrammende pleje af huden om natten. Kapslerne indeholder ceramider og retinol, som tilsammen mindsker linjer og rynker, forfiner hudens overflade og forbedrer hudtonen.  

Om Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum:

Hvad gør ceramider for din hud?

De smarte engangskapsler indeholdt allerede dengang det der kaldes hudindentiske ceramider - eller med andre ord, fugtighedsbindende lipider, som er en form for fedtsyrer. Sammen med kolesterol leverer disse fedtsyrer masser af fugt og pleje samt modarbejder de fine linjer i huden og styrker hudens fugtbarriere. Det er med til at gøre din hud mere strålende, blød, glat og med et mere ungdommeligt udseende.
​​​​​​​


Retinol er et af de mest veldokumenterede ingredienser, når det gælder om at mindske synlige linjer og rynker.


Du vil opleve at rynker og linjer mindskes, samtidig med at de giver intens fugt. I 2017 opdaterede Elizabeth Arden for første gang kapslerne, som i dag hedder Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum og består af en endnu mere koncentreret, ren blanding af ceramider og anti-age ingredienser.


Mirakelingrediensen Retinol

Retinol, også kaldet A Vitamin, er et af de mest veldokumenterede ingredienser, når det gælder om at mindske synlige linjer og rynker. Retinol er et af hovedingredienserne i det nye Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum og hjælper med at mindske ældningstegn, øge hudens spændstighed og sætte gang i den naturlige cellefornyelse. Derudover er det bevist, at retinol er med til at gøre huden stærkere og mere fase. Da retinol er følsomt overfor både sollys og ilt anbefales det til nattebrug for at bevare den optimal effekt af retinol.


Friske og mere effektive ingredienser - hver gang

Ved at indkapsle ingredienserne i den hygiejniske engangskapsel er du sikret helt friske, rene, potente og aktive ingredienser hver gang du åbner en kapsel. Test viser, at den indkapslede retinol er 76% mere effektivt end ikke-indkapslet retinol.Samtidig er de helt uden parfume og konservering, og doseringen er perfekt - en kapsel rækker til både ansigt og hals.

Sådan får du mest ud af ceramidekapslerne

Den mest effektive måde at pleje din hud på er at bruge en kombination af Elizabeth Ardens to forskellige kapsler henholdvis morgen og aften.


​​​​​​​Din morgenrutine starter du med Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum kapslerne, som hjælper med at danne fundamentet for en styrket og sund hud. I din aftenrutine anvendes Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum, der herefter mindsker linjer og rynker mere effektivt på en sund.


De er meget simple at bruge. Drej toppen af kapslen rundt to gange for at åbne den og pres forsigtigt serummet ud. Lad serummet trænge ned i huden i øjeblik og brug så din normale creme til både dag og nat brug.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Kultcremen der blev en klassiker

Bag om brandet

Kultcremen der blev en klassiker

Af Matas

På trods af sine 88 år på skønhedshylderne hører Eight Hour cremen stadigvæk til et af verdens mest solgte produkter.

Læs Mere
5 hudproblemer og 15 grunde til at du har dem

Vi guider

5 hudproblemer og 15 grunde til at du har dem

Af Trine Brøndsted

Alle hudtyper har sine udfordringer. Vi har set på fem af de mest typiske hudproblemer, hvorfor de opstår, og hvad du bør kigge efter, når du vælger hudpleje.

Læs Mere
J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Spot Trenden

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Af Matas

Har du hørt om J-beauty før? Vi giver et recap på den populære, japanske skønhedstrend, der bygger på en filosofi om, at huden skal beskyttes og forsvares med innovativ forskning, der - på sigt - styrker den til at kunne stå imod den livsstil, vi hver især har.

Læs Mere
Helserådgiveren guider til Skønhed Indefra

Matas LIVE

Helserådgiveren guider til Skønhed Indefra

Af Matas

Vi gør meget ud af at pleje vores hud, hår og krop udefra, men overser tit, at vi faktisk kan gøre rigtig meget for øget sundhed og velvære indefra også. Marianne er helserådgiver og ekspert i kosttilskud; i dag guider hun dig til at finde de produkter, som kan hjælpe dig med skønheden indefra.

Læs Mere