• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Duftene til dig der elsker YSL Beauty

Hos YSL beauty findes der intet kompromis. Det er et ”Young, edgy, luxury” couture brand, der skaber moderne og klassiske dufte med attitude og du opfordres du til at følge dine egne regler. Oplev de to ikoniske dufte; den feminine Libre Eau de Parfum eller den maskuline Y Eau de Toilette.

LIBRE, den feminine parfume fra Yves Saint Laurent, frihed til at leve livet fuldt ud og intenst. Parfumen til en stærk, dristig og fri kvinde. Noter fra orangeblomsten fra Marokkos flammende sensualitet og fristende lavendel fra Frankrig. Et enkelt spor som et pust af frihed.


Y ER YVES. Y ER SPØRGSMÅLET: Y ER DIG. Y, den nye maskuline duft fra Yves Saint Laurent. Denne Eau de Toilette repræsenterer en balance mellem friskhed og styrke. Med noter af bergamot, salvie og ingefær en skarp, saftig friskhed, så almindelighed udfordres, og alle forventningerne overgås.

Det bedste fra YSL Beauty

YSL Beauty er blandt de mest populære dufte til både mænd og til kvinder. To af de særlige duftikoner, er Libre EDP til hende og Y EDT til ham.

Libre Eau de Parfum 

Libre Eau de Parfum er den feminine duft af frihed til kvinden der tør leve livet fuldt ud.


Duften består af orangeblomsten fra Marokkos flammende sensualitet og den fristende lavendel fra Frankrig skaber et feminint twist. Et enkelt spor som et pust af frihed.

Y Eau de Toilette 

Y Eau de Toilette er en autentisk og dristig kreation; en duft der er maskulin på sin egen måde.


Duften består af noter af bergamot, salvie og ingefær med en skarp, saftig friskhed, så almindelighed udfordres, og alle forventningerne overgås.

Sådan påfører du din duft

For at få maksimal nydelse ud af din nye duft, så er det vigtigt at vide hvor du påfører den helt korrekt og undgår at ødelægge duftens nuancer. Dufteksperter foreslår, at du påfører duften ved lette sprøjt på pulsområderne, såsom bag ørerne, på håndled og eventuelt på knæhaserne. Undgå at gnide dine håndled sammen lige efter påførsel. Derved får man en behagelig duft omkring sig, og din Si Passione Eclat og Acqua di Gio kan nu forføre i timevis!

Relaterede artikler

Y LE PARFUM – en ny, maskulin dufterobre fra YSL

Nyhed

Y LE PARFUM – en ny, maskulin dufterobre fra YSL

Af Michelle Weis

Er du på udkig efter en ny, eksklusiv dufterobre til parfumehylden? Så lad dit blik hvile på Y LE PARFUM fra Yves Saint Laurent – en nyfortolkning af Y-seriens ikoniske signaturduft – der emmer af rå maskulinitet. Parfumen er det ultimative must-have til manden, der har alt, men alligevel mangler en velduftende aroma, som han kan vende tilbage til igen og igen og…

Læs mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder i 2022? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs mere
Den nye duft, Libre, er duften af frihed

Nyhed

Den nye duft, Libre, er duften af frihed

Det er et manifest. En signatur. En livsstil, og at turde sige “nej”. At være tro mod sin overbevisning. Forvandle sort til farve. Til glødende lys. At aldrig benægte, aldrig skjule, at vise sit sande jeg. #IAMLIBRE

Læs mere