Vi guider

Den nye Libre Eau De Parfum Intense

I 2020 skal du være klar til at opleve dit vildeste og mest instinktive selv. Fordi frihed er mere end en sindstilstand. Det er en spændende, revolutionær måde at være stærk på.

Spil efter dine egne regler. Fordi du er dig. Ingen kompromiser. Ingen modsætninger. Duft storslået hele tiden med den banebrydende og kraftfulde Libre Eau de Parfum Intense.


“I am aware that I made Fashion progress, and that I allowed women to access a world of freedom that was prohibited to them until then”.
- Yves Saint Laurent

Et nyt medlem hos Yves Saint Laurent familien

Frihed. Det er det ene ord, der definerer Yves Saint Laurent. Altid på kanten. Eksperimenterende. Bryder grænser. Og hvis frihed definerer Yves Saint Laurent, er det også fordi brandets mission altid har været at give kvinder magt til at udtrykke deres identitet.

Brændende, intens, drevet af sin mest rå intuition, legemliggør Yves Saint Laurent-kvinden dette ord. Og i dag, mere end nogensinde, bringer hun sit motto til live: Tout, mais terriblement. Alt, men ekstremt.
En cool, utæmmet skønhed med en kantet signaturstil, er den unge sanger-sangskriver Dua Lipa - en af de mest streamede kunstnere i verden - Libre Eau de Parfums ansigt og stemme, og nu også den nye Libre Eau de Parfum Intense

Yves Saint LaurentLibre Eau de Parfum Intense
724,95 kr.
(143)
Yves Saint LaurentLibre Eau de Parfum Intense
999 kr.
(143)

Lær den sensuelle duft bedre at kende

Libre Eau De Parfum Intense fra Yves Saint Laurent er parfumen til kvinden, der følger sine instinkter og udlever sin frihed til det fulde. Den ikoniske Libre-duft, hvor spændingen mellem fransk lavendel og appelsinblomst fra Marokko tolkes på en sensuel og stylish måde. Intensiteten fra en blomsterkerne, hvor appelsinblomstsabsolut og orkidéakkord smelter sammen.

Libre-flakonen har it-faktor, der reflekterer, hvordan både feminine og maskuline egenskaber spilles op mod hinanden. En geometrisk silhuet fra Yves Saint Laurents smoking og ekstravagant couture fra Cassandra-logoet, en kombination, der bryder alle regler. Libre Intense juicen fanger en ny nuance mellem flammefarvet og guld – en autentisk, dristig maskulin signatur twistet på den mest feminine måde. Libre Eau De Parfum Intense er et opråb om frihed – frihed til at leve livet fuldt ud.


Topnoter: Mandarinessens, bergamotessens og lavendelessens fra Frankrig Hjertenoter: Diva-lavendelhjerte, tempeljasminabsolut, orkidéakkord og appelsinblomstsabsolut. Bundnoter: Vaniljeekstrakt fra Madagaskar, vetiveressens, ambergris-akkord og tonkaabsolut fra Venezuela

​​​​​​​

Relaterede produkter

Yves Saint LaurentLibre Eau de Parfum
649,95 kr.
(426)
Yves Saint LaurentBlack Opium Eau de Parfum
899,95 kr.
(160)

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Maria Bech-Jensen

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Vi guider

Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Af Michelle Weis

Kender du følelsen? Du slentrer ned ad strøget, og pludselig bliver du ramt af en velkendt parfumeduft, der vækker dine sanser. Med ét bliver du sendt tilbage til folkeskolen og bænken ude foran ungdomsklubben, hvor du havde din kyssedebut med Preben. Selvom du ihærdigt forsøger at ryste kysseseancen af dig, vinder nostalgien, og du genlever de pinagtige minutter, indtil duftnoterne slipper grebet om dine sanser, og du vender tilbage til nuet.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek