• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Mærker
Mest populære

Kategorier

Vælg filtre

Serier

5 produkter
5 produkter
Sorter efter: Mest populære
Min ekspertise er:
Hårpleje

Professionel hårpleje fra Syoss

Syoss Professional Performance har udviklet lækre produkter til håret, der både kan avendes til at give dit hår den optimale pleje, når det vaskes, men også når dit hår skal styles.

Syoss mission er at give dig den salonkvalitet, som dit hår fortjener, og derfor er formularerne udviklet og testet af frisører og tilsat Salon Precision System for 360 graders pleje og reparation af dit hår.

Syoss gør sit ypperste for at give dig et smukt salon hår hver dag!

Syoss hårpleje

I Syoss´ hårplejeprodukter (shampoo, conditioner og treatment) er der fuld fokus på at genoprette et skadet/ødelagt hår, så det enkelte hårstrå bliver stærkere og mere modstandsdygtigt samtidig med at der tilføres masser af glans til håret. Skadet hår kan opstå at flere forskellige årsager bl.a. farvebehandlinger, varmeredskaber, hår accessories og miljø - håret efterlades mat, glansløst, tørt og porøst. Derfor er det vigtigt at tænke ind i genopbyggende produkter, der hjælper med at reducere knækket hår, krus og spaltede spidser.

Syoss hårstyling

Stylingprodukterne er udviklet i et tæt samarbejde med frisører, der har testet hvert eneste stylingprodukt, så de er nemme at arbejde med og giver dig en oplevelse af, at du har været forbi en frisørsalon og fået stylet dit hår.

For at beskytte dit hår bedst muligt, når der anvendes varmeredskaber f.eks. hårtørrer, glattejern og krøllejern påføres SYOSS Hairspray Heat Protect inden varmestylingen.  Syoss Heat Protect indeholder varmebeskyttelse op til 200 grader.

Oplever du, at din hovedbund og dit hår har en tendens til at fedte mellem hårvaskene, så tjek SYOSS Dry Shampoo Anti Grease ud. Den hjælper med at opfriske håret ved at absorbere de naturlige olier hovedbunden producerer.

Genopbyg dit hår imens der skabes volume i håret. Fordel SYOSS Mousse Keratin jævnt i det fugtige hår ved hårrødderne, længder og spidser. Lad enten håret lufttørre eller brug en hårtørrer, der vil aktivere produktet yderligere i håret. Kan også krammes ind i tørt hår.

Kan du godt lide at afslutte din styling med en hårspray der samtidig skal være nem at rede ud, så er SYOSS to hårsprays helt sikkert noget for dig. Forskellen på dem er at SYOSS Hairspray Keratin giver et medium og fleksibelt hold, hvor SYOSS Hairspray Max Hold giver et stærkt hold der fikserer håret, og den er til en mere krævende frisure. Desuden beskytter begge hårsprays mod UV-stråler og fugt - giver hold op til 48 timer.

7 brands fra professionel hårpleje, vi anbefaler

Hairstudio

7 brands fra professionel hårpleje, vi anbefaler

Af Ida Hinchely Kyhn

Du kender dem (måske) nede fra din nærmeste frisør: de der helt særlige hårprodukter, der giver et velduftende nyt liv til håret. Heldigvis kan du finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas – yay! I denne artikel dykker vi ned i syv af de professionelle hårpleje-brands, vi her på redaktionen er helt vilde med.

Læs Mere
Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Hairstudio

Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Af Amalie Schiller

Tørt, filtret og kruset hår... Nej tak! Det er ikke altid let at finde rundt i hårplejejunglen, og når man lever med en tør manke, findes der er et utal af skønheder, der bidrager til en mere glansfuld hverdag. Er du på udkig efter nogle nye hårplejehelte i hverdagen? Så har jeg nogle helt særlige darlings i tankerne, jeg er overbevist om, at dit hår vil elske.

Læs Mere
Giv din hovedbund – og dit hår – optimal pleje

Vi guider

Giv din hovedbund – og dit hår – optimal pleje

Af Sara Madsen

De fleste af os ved, hvor vigtigt det er at vaske håret regelmæssigt og pleje lokkerne med en god balsam eller lækker hårkur. Men hvad kan man ellers gøre for at optimere sin hårrutine og give håret den bedste grobund – bogstavelig talt? Her guider vi til en håndfuld målrettede produkter, der bl.a. giver hovedbunden den opmærksomhed, den fortjener.

Læs Mere