• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Tørt, filtret og kruset hår... Nej tak! Det er ikke altid let at finde rundt i hårplejejunglen, og når man lever med en tør manke, findes der er et utal af skønheder, der bidrager til en mere glansfuld hverdag. Er du på udkig efter nogle nye hårplejehelte i hverdagen? Så har jeg nogle helt særlige darlings i tankerne, jeg er overbevist om, at dit hår vil elske.

Har dit hår også tendens til at blive tørt? Jeg arbejder løbende på at finde hårprodukter, der gør op med det tørre hår, og forvandler det til en fugtgivende manke, der ser velplejet og sunt ud. Det er nemlig sådan, jeg bedst kan lide mit look ;) I artiklen her guider jeg dig godt på vej til produkter som shampoo, balsam, hårkur og hårolie, der i bidrager til at give fyldigt og fugtmættet hår. Jeg har udvalgt 5 skønheder, der arbejder hårdt på at forvandle tørt hår til glansfulde lokker med masser af næring. Skønhederne, dem får du her:

#1 Den bedste shampoo 

At finde den bedste shampoo, der imødekommer alle de krav, vores hår hver især stiller, kan være en udfordring. Men det er bestemt en udfordring, jeg synes, der er værd at tage op. En nærende shampoo, der gør sit aller bedste for at komme det tørre hår til livs, er Bain Magistral shampoo fra Kérastase.


Bain Magistral ved, hvad det tørre hår har brug for. Den arbejder effektivt på at fjerne urenheder fra hår og hovedbund, og så efterlader den håret glat, ultra blødt og med den smukkeste glans. Når du har plejet dit hår med denne vidundershampoo, vil du fornemme en smidig struktur, så snart du kører fingerspidserne gennem håret.

KÉRASTASE Bain Magistral Shampoo 250 ml
219,95
Optjen 22 point

#2 Hårolie er et must 

Et absolut musthave hårprodukt, når man ''lider'' af tørt hår, er en hårolie. Personligt bruger jeg altid en hårolie i mit håndklædetørre hår, så snart jeg er trådt ud af badet. Når du er i søgelyset efter en hårolie, kan du med fordel kigge efter specifikationer, som L'Huile Originale Hair Oil fra Kérastase indeholder. Nemlig, at den har et varmebeskyttende filter og hjælper mod frizz.


Bruger du stylingprodukter som glatte- og krøllejern eller måske en hårtørrer, er det altid en god idé at bruge et varmebeskyttende produkt inden. Endnu bedre vil være, hvis du både bruge den velkendte heat protection spray efterfulgt af en hårolie, der begge varmebeskytter håret. L'Huile Originale Hair Oil giver en smuk glans til håret og varmebeskytter op til 230 grader, og så har den en skøn duft, der kommer fra blandingen af blomsterne pansy, freesia og mandarin. Mmmh, siger jeg bare.

KÉRASTASE L'Huile Originale Hair Oil 100 ml
339,95
Optjen 34 point
Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Vi guider

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Hvis der er noget, jeg elsker lige så højt som en velplejet hud, er det velplejet, silkeblødt hår. Nøj, hvor har jeg skiftede hårplejeprodukter ud mange gange. Jeg har nemlig været super effektiv (måske lidt for effektiv, hvis man spørger min familie) til at udforske nye hårpleje- og hårstyling produkter gennem årene. Det har så ført til, at jeg i dag er kommet frem til de bedste hårprodukter - hvis du spørger mig - og det er lige netop de produkter, jeg vil fremhæve i indlægget her.

Læs også

#3 En cremede balsam 

Er dit hår til den tørre side, er Coconut Milk serien fra MAUI dit kald. Indholdet af kokosmælk, guavaolie og mangosmør genopretter det tørre hår, så det hurtigt er back-to-normal. En fællesnævner for flere af MAUI's conditioner er, at de har en blød og cremet konsistens, og så efterlader de håret med den skønneste duft fra ingredienserne, der er blevet brugt.


Falder kokos-duften ikke i din smag, så prøv deres Shea Butter balsam, der, ligesom Coconut Milk, hjælper det tørre og skadet hår i en mere fugtmættet retning. Her er det den tropiske duft af shea butter, der dominerer, som minder om en solrig, varm sommerdag.

(5)
MAUI Coconut Milk Conditioner 385 ml
119,95
Optjen 12 point
(130)
MAUI Shea Butter Hair Mask 340 g
119,95
Optjen 12 point

#4 Hårkur til tørt hår 

Kender du følelsen af, at din ellers effektive shampoo og balsam bare ikke er nok? Her kan en plejende hårkur blive din helt. Ligesom din hud har behov for at blive forkælet med en god ansigtsmaske i ny og næ, ligeså har dit hår godt af at få masseret en hårkur godt ind. Jeg har taget et dyk i vores sortiment af hårkur til tørt hår, og jeg må indrømme, at der er mange skønheder at vælge imellem. Tidligere har jeg været rigtig glad for MAUI Shea Butter Hair Mask og Björn Axén Repair Deep Conditioner, men nu er jeg i humør til at prøve et nyt vidunder, jeg netop er faldet over.


Kiehl’s Olive Fruit Oil Deeply Repairative Hair Pak er en af de store spillere, når vi snakker om hårkur til tørt hår. Hårkuren indeholder nemlig avokadoolie, citronekstrakt og olivenfrugtolie, der bidrager til at genopbygge hårets styrke og elasticitet. Særligt hvis dit hår har været udsat for sol eller varme fra stylingprodukter, reparerer Kiehl's hårkur de svækkede hårfibre samtidig med at tilføre intens næring. En hårkur, der dur!

#5 En balsamspray til de travle dage 

Jeg tror, at det hverken er sidste eller første gang, at jeg lader mit vækkeur snooze et minut eller tyve for meget. Det er særligt de dage, hvor turen i bruseren skal gå ekstra hurtigt, at jeg ikke når at vaske mit hår. Til de dage er balsamsprayen min helt, og kan på få sekunder få mit ellers tørre, slidte hår til at se fugtmættet og glansfuldt ud.


Hvis du skal vælge en balsamspray, der er dedikeret til tørt hår, er dit hår i sikre hænder med Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Balsamspray. Den er baseret på en god portion økologisk aloe vera, beskyttende E-vitamin og betaine, der styrker hver enkle hårstrå. En balsamspray kan både bruges i tørt og vådt hår, så der er ingen undskyld for at springe en tur med mirakel sprayen over ;) ​​​​​​​

(29)
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Balsamspray 200 ml
40,95
Førpris 54,95
Optjen 5 point

Relaterede produkter

(64)
OGX Argan Oil of Morocco Shampoo 385 ml
99,95
Optjen 10 point
(69)
Björn Axén Volumizing Shampoo 250 ml
114,95
Optjen 12 point
(29)
Gun-Britt Care by Repair Conditioner 500 ml
39,95
Førpris 59,95
Optjen 4 point

Relaterede artikler

Michelle guider: hårpleje til langt hår

Vi guider

Michelle guider: hårpleje til langt hår

Af Michelle Weis

Har du lange lokker, der har tendens til at blive tørre - ligesom mine? Og vil du gerne forkæle dem med den rette næring, så de fremstår sunde og velplejede hver eneste dag? Så læs med her, hvor jeg kaster lys over de hårprodukter, der gemmer sig i min brusekabine – og det er ikke så få endda #notsorry.

Læs Mere
Redaktionen tester bestseller shampoo

Vi guider

Redaktionen tester bestseller shampoo

Af Michelle Weis

Vil du gerne forkæle dine lokker med en shampoo, der gi'r uimodståelig blødhed? Så læs med her, hvor Amalie og jeg tester de bedste shampooer - eller hvert fald dem, vi sælger flest af hos Matas. Shampooerne i dagens spotlight kan altså noget helt særligt, hvis du spørger os (og vores skønne kunder), og så er de perfekte til de fleste hårtyper. Nysgerrig? Læs med her, og få vores vurdering af Matas' bestsellere.

Læs Mere
Redaktionen tester: Ecooking hårpleje

Vi guider

Redaktionen tester: Ecooking hårpleje

Af Amalie Schiller

Det er ikke altid nemt at finde den perfekte shampoo eller balsam - dét kan vi skrive under på her på Stories Redaktionen, hvor vi har mange forskellige hårtyper. Nogle af os har brug for ekstra fylde, mens andre har behov for et intenst boost af fugt og næring. Vi er også flere, der – til tider – døjer med tør og irriteret hovedbund. Med andre ord: her på redaktionen har vi mange forskellige behov, når det kommer til hårpleje, og netop derfor har vi sat os for at teste Ecookings hårplejeserie.

Læs Mere
5 superhelte til håret på budget

Vi guider

5 superhelte til håret på budget

Af Nanna Skousbøll

Gode hårprodukter er vejen til et sundt og lækkert hår, og heldigvis findes der masser af budgetvenlig hårpleje på hylderne, der giver dine lokker, lige hvad de har brug for, uden at du skal spendere en formue. Se bare her.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage