• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/7
Vælg filtre

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

224 produkter
224 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 7
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Rene råvarer siden 1978

Urtegaarden blev startet af iværksætter Sumo Lotus, som bekymrede sig om, hvilke kemiske stoffer hun puttede på sin og sin families hud. Derfor skabte hun sine egne alternative produkter, – uden alle parabenerne. De specielle råvarer, hun brugte, var ikke nemme at skaffe, så derfor åbnede hun Urtegaardens egen indkøbscentral.

Gennem årene har Urtegaarden skiftet ejere, men idégrundlaget er det samme:

At give kunden mulighed for at skabe egne produkter af rene råvarer. Urtegaarden er førende inden for et sortiment af troværdige og økologiske råvarer, og så er de blandt de største i Norden på salg og anvendelse af rene råvarer til kosmetik, hudpleje og søde sager.

Urtegaarden Økologisk Koldpresset Arganolie

Olien her er især kendt for sine mange egenskaber, heriblandt sin opstrammende effekt på huden. Olien er halvtør, så den trænger hurtigere ned i huden og er derfor rar at bruge til krops- eller ansigtspleje. Den kan også sagtens bruges som massageolie og hårolie. Arganolie kan bruges af alle, men er især velegnet til tør/ skadet hud og hår.

Urtegaarden Økologisk Lavendelolie

Fremstillet af økologiske lavendelblomster og velegnet til kosmetik, bodyscrubs, duftlys, bolsjer mm. Lavendelolie har en antiseptisk, cellefornyende og lindrende effekt – og så dufter det skønt.

Urtegaarden Økologisk Hybenkerneolie

Hybenkerneolie er, ligesom arganolie, meget plejende, særligt for hud og hår, og den kan med fordel blandes i din creme. Du kan også bruge olien til at lave dine egne produkter som eksempelvis serummer, bodycreme eller kropsolie. Hybenkerneolie virker regenererende og helende og har en god sammensætning af forskellige essentielle fedtsyrer.

I Urtegaardens olie-udvalg finder du også avocadoolie, E-vitaminolie samt A-vitamin, som særligt bruges i hudpleje.

De skønne æteriske olier kan også bruges i fodbad, i badekarret og til duftpinde. Du kan finde præcis den duft, der passer til dit personlige behov.

Den søde tand

Udover Urtegaardes mange råvarer til at lave hudpleje med, er det også nemt at finde ingredienser til at lave forskellig slags slik. Det kan være alt fra bolsjer til skumfiduser og vingummier til lakrids. Her finder du også naturlige farvestoffer og redskaber.

Gå på jagt i Urtegaardens mange spændende produkter lige her på Matas.dk.

Mette Line
Materialist
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...