Veet

Kun du ved hvad der virker for dig. Vi er alle forskellige, og den måde, vi passer på vores kroppe på, bør altid være vores personlige valg. Veet har derfor en række hårfjerningsløsninger, specielt udviklet til at give dig en silkeblød hud og som passer til forskellige hudtyper og stilarter. Uanset om du har brug for præcision til områder som bikinilinje eller øjenbryn, så har Veet et produkt, der passer til lige netop dine behov. Din kropsbehåring, dit valg, vores produkter!

Veet

Kun du ved hvad der virker for dig. Vi er alle forskellige, og den måde, vi passer på vores kroppe på, bør altid være vores personlige valg. Veet har derfor en række hårfjerningsløsninger, specielt udviklet til at give dig en silkeblød hud og som passer til forskellige hudtyper og stilarter. Uanset om du har brug for præcision til områder som bikinilinje eller øjenbryn, så har Veet et produkt, der passer til lige netop dine behov. Din kropsbehåring, dit valg, vores produkter!

BESTSELLERS

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

22 produkter
22 produkter
Sorter efter: Mest populære
Emma
Materialist og Helserådgiver
Emma blev i 2022 uddannet materialist, og har en stor passion og bred viden indenfor hudpleje. Emma er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at fordybe sig i sundhed og velvære.
Min ekspertise er:
Hudpleje

Veet - Verdens førende indenfor hårfjerning

Veet er et globalt kendt brand og markedsleder indenfor hårfjerningsprodukter. Med fokus på innovation og kvalitet, stræber Veet efter at levere effektive løsninger til både mænd og kvinder for at opnå glat og hårfri hud. Siden grundlæggelsen i 1922, har Veet oplevet en konstant vækst og udvidet deres produktlinje for at imødekomme forskellige behov og præferencer.

Gennem årene har Veet været synonym med enkle, sikre og effektive hårfjerningsmetoder. Fra deres første koldvoksstrimler til deres revolutionerende In-Shower Hair Removal Cream, har Veet konstant forbedret og tilpasset deres produkter i takt med forbrugernes behov. Dette har resulteret i et bredt udvalg af produkter, der gør det nemt for alle at finde den perfekte løsning til deres hårfjerningsbehov.

Veet Wax Strips

Med voks strips fra Veet får du et super nemt og smart produkt til hårfjerning! Voksstrimlerne fjerner hårene ved roden og giver dig  en glat hud i op til 28 dage.

De smarte strips klar til brug, direkte fra pakken. Strips er nemlig super nemme at arbejde med og de tager kun få sekunder at varme op mellem håndfladerne.

Derefter påfører du strimlerne, så de sidder godt fast - hiv dem herefter af igen og nyd dit hårfrie resultat.

Du kan vælge mellem voks strips til, ansigtet, bikinilinje og armhulde og til ben og resten af kroppen. Veet har også udviklet Voks strips sensitive, som indeholder et minimum af ingredienser, til dig som oplever at din hud er ekstra sensitiv.

Trim og style nemt og skånsomt med Veet

Med den nye Veet Beauty Styler får du en tættere trimning end nogensinde før! Styleren er specielt udviklet til blidt at trimme dine sarte kropsdele som ansigt, armhuler og bikinilinje. Bladene på trimmeren har ikke kontakt med huden, så du behøver ikke være bange for at skære dig. Der medfølger specielt udviklet tilbehør, så du får en præcis styling. Styleren er også udviklet til, at kunne bruges både tørt, i badet og under bruseren, da den er designet med et antislip-greb og kan derfor nemt bruges under våde forhold.

Electrical Roll-On Kit fra Veet

Med denne nye smarte maskine er det nu muligt at fjerne selv de korteste hår helt ned til 2 mm og opnå det perfekte salon resultat.

Varm voksen op i 20-30 minutter og påfør derefter voksen ved at rulle apparatet i den retning, hårene vokser. Anbring én strip på huden. Gnub et par gange i den retning, håret vokser, for at være sikker på, at voksen har godt fat. træk strippen baglæns hen over sig selv så hurtigt, du kan. Nyd nu dit hårfrie resultat i optil 28 dage.

Det skal også være nemt for mænd!

Oplev glat hud med Veet for Men in-shower hårfjerningscreme, som hurtigt og effektivt fjerner hår og efterlader huden glat. Den fugter huden i op til 24 timer. Produktet påsmøres f.eks. ryg, bryst, arme og ben og allerede efter 4 minutter kan du skylle de uønskede hår væk. I stedet for tør og stikkende hud, holder din hud sig glat og blød i op til en uge.

Sugaring wax fra Veet

Sugaring wax er er til den rutinerede voks bruger og til dem som virkelig leder efter et langvarigt resultat. Hårene bliver fjernet helt nede ved roden og efterlader huden uden knopper.

Varm voksen op og smør den derefter ud i et helt tyndt lag ved hjælp af spatlen. Fjern med de medfølgende genbrugelige stofstrips. Resultatet holder i op til 28 dage.

Veet Sugaring fåes i 2 versioner, en med arganolie og en med vanilje & æteriske olier, begge produkter er lavet af 99% naturlige ingredienser og kan derfor vaskes af med varmt vand.

Veet - Bæredygtighed og miljøansvar

Veet er ikke kun engageret i at levere effektive hårfjerningsprodukter, men også i at tage ansvar for deres miljøpåvirkning. Virksomheden har en stærk forpligtelse til bæredygtighed og arbejder proaktivt på at reducere deres miljøaftryk gennem forskellige initiativer.

Et af Veets hovedfokusområder er at bruge bæredygtige materialer og emballage. Dette inkluderer at udskifte traditionel plastemballage med genanvendelige og genbrugelige alternativer, samt at optimere produktionsprocesserne for at minimere spild og ressourceforbrug. Veet forpligter sig til at bruge ressourcer på en ansvarlig måde og arbejder kontinuerligt på at forbedre deres praksis for at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed.

Alt om hårfjerning: Eksperten guider

Matas LIVE

Alt om hårfjerning: Eksperten guider

Af Matas

Voks, barbering eller hårfjerningscreme? Der kan være mange måder at fjerne sine hår på kroppen på, og måske det kan være svært at hitte ud af, hvilken metode der passer bedst til dig? I denne live guider vi dig til, hvilke produkter og metoder du kan bruge til er fjerne de ønskede hårstrå med, og vi giver vores bedste tips og tricks til den perfekte, knop-fri barbering!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.