Vi guider

Vi tester: Hårfjerning fra Veet Expert

Hårfjerning kan være lidt af en jungle, og hvis du synes, at det kan være svært at finde ud af, hvilket hårfjerningsprodukt, der er det rigtige for dig, er du ikke alene! I denne artikel zoomer jeg ind på Veet og tester tre af deres hårfjerningsprodukter fra Veet Expert.

Kold voks, varm voks, strips eller creme… Mulighederne for at fjerne uønsket hårvækst er mange. Uanset om du drømmer om silkebløde ben i op til 4 uger eller har specifikke områder som overlæben, der kræver præcis voksbehandling, så har Veet en hårfjerningsløsning til dig. De har udviklet produktserien Veet Expert, der er skabt til at efterlade dig med silkeblød hud. I denne artikel tester vi tre hårfjerningsprodukter fra Veet Expert for at gøre dig klogere på, hvilken en, der mon skal være din nye lifesaver.  Veet produkterne er specialudviklet til at give dig glat og blød hud, uanset hvilken hudtype du har.

Til dig, der ønsker silkebløde ben, der holder i flere uger

Spørger du mig, er der ikke noget bedre end silkebløde ben! Og når det kommer til benene, har Veet udviklet hårfjerningsproduktet Veet Expert Cold Wax Strips Legs – der også kan bruges på resten af kroppen, bevares. Det, jeg er allermest vild med ved dette hårfjerningsprodukt, er, at det trækker hårene ud ved roden, som gør, at dine ben efterlades silkebløde og glatte i flere uger ad gangen. Oh yes! Faktisk er de klinisk testet med resultater for en glat hud helt op til 28 dage.. Så hvis du er udstyret med en livlig hårvækst på benene, og hvis du drømmer om at slippe for at svinge barberskraberen flere gange ugentligt, så er Veet Expert Cold Wax Strips Legs et must-try.

Veet Expert Cold Wax Strips til ben

De særlige Cold Wax Strips med voks og smeasmør kommer nu med en forbedret EasyGrip-teknologi, der gør det muligt at få fat i selv de helt små hår ned til 1,5mm. Jeg må erkende, at jeg personligt ikke tidligere har haft gode erfaringer med lignende hårvoksningsprodukter, men de her overrasker mig virkelig.


De er lette at anvende, og det gør kun semi-ondt-på-en-behagelig-måde at rive stripsne af. Det tager mig dog et par minutter at nå hele vejen rundt om underbenet. Men, det er helt sikkert hele arbejdet værd, for resultatet er overbevisende. Mine ben føles stort set som havde jeg været til en professionel salonvoksning! Om det er den medfølgende Perfect Finish vådserviet med nærende olie, der giver den der heeelt babybløde og rene fornemmelse, eller om det er produktet i sig selv, ved jeg faktisk ikke, men jeg er fan!

20 stk
VeetCold Wax Strips
109,95 kr.
(6)Mine ben føles stort set som havde jeg været til en professionel salonvoksning!

Veet Expert Cold Wax Strips til ansigt

Hvis du ligesom jeg, måske bare en gang imellem, oplever et par små, irriterende dun på enten overlæben, hagen eller kinder, så skal du prøve Veet Expert Cold Wax Strips. De er nemlig udviklet specielt til ansigtet, og de har, ligesom Veet Expert Cold Wax stripsne til ben & krop, klinisk dokumenterede resultater for glat hud i op til 28 dage. De er dermatologisk testet og har også den forbedrede EasyGrip-teknologi, der er effektiv til at fjerne hår af selv de helt fine typer på ned til 1,5mm.


Jeg tester dem først på overlæben og så på kinden, hvor mine hår er særligt små - og selv her efterlader de mig med en silkeblød og hårfri hud. Og så er jeg fan af, at de er så nemme at påføre, da stripsne har en god, lille størrelse til ansigtet.Her kan du altså fjerne de små hår helt uden besvær!

16 stk
VeetCold Wax Strips Face
99,95 kr.
(1)
Do's and dont's: Alt du skal vide om hårfjerning

Matas LIVE

Do's and dont's: Alt du skal vide om hårfjerning

Irriteret hud, røde knopper og kløe. Du kender sikkert følelsen, når du måske har været lidt for hurtig eller lidt for rundhåndet med din barbering. I denne LIVE guider Zita dig til do's and dont's, når det kommer til hårfjerning. Hvordan får man et holdbart resultat? Virker hårfjerningscreme? Og hvordan undgår man de der knopper? Vi svarer på det hele.

Læs også

Silkebløde ben, når det skal gå hurtigt og være nemt

Til de dage, hvor det skal være hurtigt, nemt og effektivt, har Veet udviklet en hårfjerningscreme med navnet Expert Removal Cream. Den kommer jeg til at bruge tit, kan jeg afsløre allerede nu! Den fungerer både til ben & krop og virker på alle hudtyper, inklusiv den sensitive hud. Dog fungerer cremen bedst på de tykkere hår på eksempelvis benene.

Veet Expert hårfjernings créme til ben og krop

Cremen skal kun sidde på huden i 2 minutter, og så er du ellers klar til at fjerne den og hårene med den spartel, der følger med i pakken. Mine hår var dog ikke helt klar efter de 2 minutter, så jeg lod cremen sidde to minutter længere, men så var hårene lette at fjerne. Helt smertefrit og yderst nemt at finde ud af. Til sidst skyllede jeg huden omhyggeligt med vand. Mine skinneben føltes bløde og ganske glatte, og jeg følte ikke et behov for at smøre dem ind i creme, som jeg nogle gange ellers gør efter en barbering eller voks.


Så hvis du leder efter en hurtig hårfjerningsmetode, der kan fjerne de tykke hår nemt indenfor få minutter, så skal du prøve det her produkt!

200 ml
VeetHair Removal Cream
109,95 kr.
(14)

Veet Expert Cold Vax Strips eller Removal Créme – hvad skal du vælge?

Med sin skånsomme, men effektive tilgang til hårfjerning, er Veet Expert er sandsynligvis svaret på dine bønner om silkeblød og hårfri hud!
Skal det gå hurtigt og være rigtig nemt er Removal cremen helt klart at anbefale, men vil du have silkebløde ben i længere tid ad gangen, vil du få mere glæde af Veet Expert Cold Wax Strips, der hos mig efterlader min hud hårfri i længere tid.
Til de specifikke områder i eksempelvis ansigtet, som hage, overlæbe og kinder, er stripsne til ansigtet fra Veet en rigtig god løsning netop som de er små i størrelsen og kan få fat i hår helt ned til 1,5 mm.

Nu er spørgsmålet bare, hvilket Veet produkt, du skal prøve?  

20 stk
VeetCold Wax Strips
109,95 kr.
(6)
16 stk
VeetCold Wax Strips Face
99,95 kr.
(1)
200 ml
VeetHair Removal Cream
109,95 kr.
(14)

Andre favoritter fra Veet:

KUN ONLINE
VeetEasyWax Electrical Roll-On Kit
389,95 kr.
KUN ONLINE
150 ml
VeetSpray-on hårfjerningscreme
99,95 kr.
(8)
FAST LAV PRIS
200 ml
VeetFor Men Creme Normal
64,95 kr.
(16)
FAST LAV PRIS
20 stk
VeetCold Wax Strips Sensitive Face
59,95 kr.
(33)
100 ml
VeetMulti-benefit Oil
99,95 kr.
(4)

Relaterede artikler

Alt om hårfjerning: Eksperten guider

Matas LIVE

Alt om hårfjerning: Eksperten guider

Af Matas

Voks, barbering eller hårfjerningscreme? Der kan være mange måder at fjerne sine hår på kroppen på, og måske det kan være svært at hitte ud af, hvilken metode der passer bedst til dig? I denne live guider vi dig til, hvilke produkter og metoder du kan bruge til er fjerne de ønskede hårstrå med, og vi giver vores bedste tips og tricks til den perfekte, knop-fri barbering!

Læs Mere
Guide til hårfjerning: De blødeste sommerben

Vi guider

Guide til hårfjerning: De blødeste sommerben

Af Natalie Khayat

Ahh, sommersolen bager, og det føles så dejligt. Tiden kalder på shorts og korte nederdele, og hvis du holder af de hårfri sommerben, skal du læse med i denne artikel, hvor vi guider dig til at få de bedste resultater, når det kommer til hårfjerning på benene – og ikke mindst hvordan du bliver fri for røde knopper og indgroede hår.

Læs Mere
De bedste metoder til hårfjerning

Matas LIVE

De bedste metoder til hårfjerning

Af Matas

Hvilken metode er den bedste, når det kommer til hårfjerning? Hvordan kan en barbering holde længere? Og hvordan undgår man røde knopper og irriteret hud? Det svarer vi på her, når eksperten dykker ned i de forskellige metoder, og guider dig i dem alle. Hun fortæller og forklarer om fordele og ulemper, så du kan finde den rette til dit behov og din hudtype. Vi gør dig også meget klogere på intim barbering, og hvordan du får det bedste og blødeste resultat. Se med og lær alt om hårfjerning.

Læs Mere
Find den hårfjerningsmetode der passer dig

Matas LIVE

Find den hårfjerningsmetode der passer dig

Af Matas

Skal du vælge en skraber, voks eller måske sugaring? Og hvordan får du det bedste resultat af samtlige hårfjerningsmetoder? I dag guider kosmetikeren Zita - som er uddannet specifikt i hårfjerning - dig til at vælge og udføre den helt rigtige metode for dig.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek