Viktor & Rolf

Viktor & Rolf går mod konventionerne og deres parfumer er ingen undtagelse.Gennem sprudlende og forførende dufte, har den hollandske design duo skabt et tidsløst univers af skønhed og fantasi. Prøv den feminine og ikoniske Flowerbomb, den fashionable og eksklusive Bonbon eller den maskuline og eksplosive Spicebomb.

Magi, glamour og surrealisme.

Viktor & Rolf

Viktor & Rolf går mod konventionerne og deres parfumer er ingen undtagelse.Gennem sprudlende og forførende dufte, har den hollandske design duo skabt et tidsløst univers af skønhed og fantasi. Prøv den feminine og ikoniske Flowerbomb, den fashionable og eksklusive Bonbon eller den maskuline og eksplosive Spicebomb

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

10 produkter
10 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 20%
Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum 30 ml
Medlemspris
499,96 kr.624,95 kr.Spar 125,-
SPAR 20%
Viktor & Rolf Good Fortune Eau de Parfum 30 ml
Medlemspris
499,96 kr.624,95 kr.Spar 125,-
SPAR 20%
KUN ONLINE
Viktor & Rolf Spicebomb Eau de Toilette 90 ml
Medlemspris
599,96 kr.749,95 kr.Spar 150,-

Modehuset Viktor & Rolf

Viktor & Rolf blev grundlagt i 1993 af de hollandske designere Viktor Horsting og Rolf Snoeren. De er kendt for deres provokerende linjer både gennem mode og dufte. I mere end tyve år har Viktor & Rolf forsøgt at udfordre opfattelsen af mode og bygge bro mellem mode og kunst. I 2005 blev produktlinjen udvidet til fast at indeholde parfume - i første omgang med parfume til hende og tilbage i 2011 kom Spicebomb til ham. Siden da, er parfumeindustrien vokset og idag er især deres Flowerbomb parfume blevet en kæmpe succes verden over.

Flowerbomb Eau de Parfum

Da Viktor & Rolf arbejdede på, at skabe Flowerbomb duften, ville de lave noget helt nyt! De drømte om, at skabe en duft som havde kraften til at sprede en positiv besked - en invitation til at træde ind i en drømmeverden. En overflod af blomster, som kan sprede fantasi og skønhed til hele verden og transformere negativitet til positivitet. Masser af blomster: buskrose, sambac jasmin, orkidé og indisk osmanthus.

Flowerbomb Midnight

Et nyere og mere mystisk ansigt i Flowerbomb-familien. Her får du en sensuel, blomstret og fangende duft, som er til den kvinde som har mod på at udforske det dybe og mystiske aspekt af den klassiske Flowerbomb EDP. Lad din sensualitet sprænge alle grænser. Flowerbomb Midnight er en eksplosion af natblomstrende jasmin - en gådefuld blomst, der først spreder sin intense, fortryllende duft, når natten falder på.

Flowerbomb Dew

Den nye Parfume er ligesom den ikoniske Flowerbomb vanedannede, men tilsat et let pust af friske forårsroser, der giver en frisk, strålende og sensuel tone. Et perlehvidt slør giver en spektakulær couture-følelse. Duften er let, pudret og med et udtryk af den morgendug, vi alle kender.

Spicebomb Eau de Toilette

Viktor & Rolf Spicebomb er til ham, som elsker at dufte af rigtig mand. Her får du en overflod af krydrede noter: kanel, safran, peberkorn og pink peber, der sammen skaber en fængslende duftoplevelse. Flakonen er en udformet som en sprængladt håndgranat - et masseforførelsesvåben!

Caroline
Materialist og Helserådgiver
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.