• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Woods_ Copenhagen
Woods_ copenhagen er et kompromisløst dansk hudplejebrand, der anvender effektive, rene, økologiske ingredienser, som er bæredygtigt udvundet fra den nordiske natur. Med et sortiment bestående af alt fra vitaminrige serummer til nærende fugtmasker, dybderensede scrubs og cremer rige på antioxidanter, er der noget for alle hudtyper.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

35 produkter
35 produkter
Sorter efter: Mest populære

Om Woods_Copenhagen

Woods_Cophenhagen er grundlagt af serieiværksætterne Martin Lyne og Jannick Lindberg. Missionen hos Woods_Copenhagen er at skabe innovative rene hudplejeprodukter, formuleret af eksperter, med rå skandinaviske ingredienser. Fremskaffet i naturen og bakket op af videnskaben. Alle produkter er designet, udviklet og produceret i Danmark - formuleret af førende skandinaviske eksperter - hvilket sikrer det højeste niveu af kvalitetskontrol.

Bæredygtighed

Arktisk kildevand fri for toksiner, pesticider og phthalater er en integreret ingrediens i Woods_Copenhagen produkter. Det er et naturligt valg, for at skabe en banebrydende linje af bæredygtig og effektiv hudpleje. Woods_Copenhagen lægger lige så meget hjerte og tanke i deres emballage som i deres formler i hudplejen. Det er nemlig deres mål at være så venlige mod jorden som muligt. Bæredygtighed og respekt for naturen er selve kernen i deres brand - fra økologiske og veganske ingredienser til ansvarlig indkøb og bæredygtig emballage.

Bestseller produkter


​​​​​​​Daily Foaming Cleanser

En mild daglig ansigtsrens unikt formuleret med 100% naturlige vaskeaktiver. Det renser effektivt huden uden at forstyrre den naturlige olieproduktion og barriere. På den måde modvirker man ubalance, bakterieophobning og følelsen af en stram, tør eller irriteret hud. Din hud har et naturligt forsvar og en bakterieflora, der ikke bør forstyrres af skrappe sæber eller stærke tilsætningsstoffer. Naturlige ingredienser som aloe vera beroliger og beskytter, mens agurkekstrakt giver en kølig og forfriskende følelse, der efterlader huden ren, frisk og i balance.

Daily Hydra Cream
En let fugtighedscreme formuleret til at leverer øjeblikkelig og intens hydrering. Stærke antioxidant egenskaber, der beskytter mod miljøfaktorer såsom forurening og frie radikaler. Tilsætningen af hyaluronsyre fungerer som en magnet for fugt, der hjælper med at bevare hudens fugtbalance samt mindsker fine linjer og rynker. Cremen reducerer også rødme og pletter og gendanner aktivt hudens pH-balance og naturlige forsvar. Essentielle omega-3, -6 og-7 fedtsyrer og næringsstoffer fra havtorn hjælper med at reparere solskader og øger kollagen produktionen.

Intense Hyaluronic Mask
Denne intensive fugtgivende ansigtsmaske, tilfører effektivt hudens lag en høj koncentration af aktive ingredienser og antioxidanter, fra naturlig havtorn, for en smuk tekstur og sund hud. Carbamid styrker hudens barrierefunktion samt fugter og styrker det sarte væv. Hyaluronsyre er en unik og stærk fugtingrediens, der kan holde op til 1000 gange sin egen vægt i vand og trænger dybt ned i hudens lag. Den hjælper effektivt til at opretholde hudens fugtbalance, fasthed og elasticitet. Glycerin indkapsler vand uden at tilstoppe porerne. Resultatet er blød, superhydreret og smidig hud.

Intense Peel Mask
En opstrammende, foryngende og peelende gel-maske formuleret med mælkesyre og glykolsyre. Den eksfolierer effektivt, fjerner døde hudceller og øger produktionen af nye celler. Det hjælper med at udjævne hudpigmentering og at modvirke for tidlige aldringstegn. Den kollagen fremmende formel indeholder ekstrakt af piletræ der beroliger og nærer, samt mælkesyre der holder huden afbalanceret og efterlader den frisk og fornyet.

Dette er blot et lille udpluk af nogle af de bedst sælgende produkter fra Woods_Copenhagen. Der findes mange flere produkter som du kan se her på matas.dk

Sofie
Materialist
Sofie blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Køge. Sofie har dog været hos Matas i mange år, da hun startede som hjælpepige i hendes gymnasietid, så derfor kender hun Matas' sortiment ud og ind. Sofie brænder især for hudpleje, hvor hun elsker at eksperimentere med nye produkter, så hun altid kan give en kompeten...
Min ekspertise er:
Make-up