Mærker
Mest populære

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Bedømmelser

Aktuelt

13 produkter
13 produkter
Sorter efter: Mest populære

Historien om Always

Always er stiftet i 1983, og siden da har millioner af kvinder benyttet produkterne, som altid er evalueret og godkendt af bl.a. fysikere og forskere. Men udover at levere hygiejneprodukter til omkring halvdelen af verdens befolkning, har Always en mission om, at hjælpe kvinder og piger over hele verden under kampagnen #LikeAGirl. I puberteten føler 50% af piger sig lammet af frygten for at fejle, mens 80% af piger i puberteten føler et stort pres for at være "perfekte."

Det betyder, at mange unge piger afholder sig fra at prøve nye ting, fordi de frygter at fejle. Sandheden er, at det er en god ting at fejle - og det er lige præcis, hvad Always gerne vil lære os. Vi lærer nemlig en masse, når vi fejler, vi vokser, og vi opbygger selvtillid. I mere end tre årtier har Always derfor arbejdet for at uddanne teenagere, så de kan føle sig mere selvsikre igennem deres #LikeAGirl undervisningsprogrammer. Derfor elsker vi Always!

Always designet

Always bind er designet til, at give dig den ultimative komfort og beskyttelse. Sikkerheden for dig og de kvinder, der bruger deres puder er grundlaget for alt, hvad de gør. Puderne er lavet af de samme ingredienser som de fleste andre feminine plejeprodukter på markedet.

Disse ingredienser er testet, og de er fuldstændig sikre til brug i feminine produkter. Der er syntetiske komponenter i deres puder, som er blevet gennemgået grundigt af læger, forskere og sundhedsmyndigheder og besluttet at være sikre.

Find det perfekte bind til dig

Vidste du, at 60% af kvinderne bærer en forkert størrelse bind? Det er desværre en almindelig misforståelse blandt mange kvinder, at alle feminine puder er ens, og at de alle lækker! Desværre, når mange kvinder oplever en lækage, bebrejder de ofte sig selv og ikke deres hygiejnepude; tampon eller cup.

Always-produkterne er designet til, at passe til forskellige kropsformer og størrelser og til at yde beskyttelse for alle typer periodestrømme - fra en let, til en meget kraftig. Uanset om du foretrækker en hygiejnepude med vinger eller uden vinger. Alle Always bind har forskellige teknologier, der gør, at du er sikker på, at du undgår lækage i løbet af dagen eller natten. Med Always Instant Dry-system og Leakguard teknologi sikrer du dig hele døgnet.

Forskellige typer bind

Always Ultra
Superabsorberende kerne med Instant Dry-system absorberer væske på sekunder og holder det væk fra huden. Derudover er Always Ultra-hygiejnebind dermatologisk testet til at være nænsomme mod huden

Ultra Night
LeakGuard teknologi låser væsken inde og hjælper med at modvirke lækage. Derudover er natbindet et superabsorberende hygiejnebind med InstantDry system der absorberer væske på sekunder. Ultra Night er også udstyret med ComfortFit System, som er designet til at sikre, at dine hygiejnebind bliver på plads, uanset hvordan du bevæger dig i søvne

Organic cotton
Always Organic Cotton er perfekt til beskyttelse, med en overflade af 100 % økologisk bomuld. Always Organic Cotton indeholder ingen parfume, farvestoffer eller klorinblegning. Den absorberende kerne med en gel, binder væsken i dit bind og forhindrer det i at lække.
​​

Menstruationskop

Always menstruationskop er fremstillet af 100% medical grade-silikone og er klinisk testet. Den indeholder ikke parfume, farvestoffer, BPA og latex. Den giver behagelig beskyttelse, dag og nat, i op til 12 timer.

Always Cup er udviklet i samarbejde med en gynækolog og har en kropsinspireret form, der er designet til, at blive på plads og reducere trykket på din blære. Med Always Cup følger et opbevaringsetui med som er perfekt til nem og hygiejnisk opbevaring.

Rejseetuiet giver dig mulighed for, at holde menstruationskoppen ren og hygiejnisk, mens du er på farten.

Findes i varianterne: Regular Flow og Heavy Flow

Stephanie
Farmakonom
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...
Min ekspertise er:
Hudpleje