Eau Thermale Avène

Avène blev skabt af en farmaceut i 1990 og har siden specialiseret sig i at udvikle dermatologisk hudpleje til sensitiv hud. Alle produkterne indeholder det unikke Avène termalkildevand, som beroliger, blødgør og dæmper irritation i huden. Avène er anbefalet af dermatologer over hele verden.

Eau Thermale Avène

Avène blev skabt af en farmaceut i 1990 og har siden specialiseret sig i at udvikle dermatologisk hudpleje til sensitiv hud. Alle produkterne indeholder det unikke Avène termalkildevand, som beroliger, blødgør og dæmper irritation i huden. Avène er anbefalet af dermatologer over hele verden.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

Dermatologisk

99 produkter
99 produkter
Sorter efter: Mest populære
Avène B-Protect SPF 50+ 30 ml
124,95 kr.
Avène A-Oxitive Day 30 ml
244,95 kr.
VI GUIDER
Tør og sart hud? Her er dine hudpleje-musthaves!
LÆS MERE
Avène A-Oxitive Eyes 15 ml
234,95 kr.
Avène Hydrance Aqua-Gel 50 ml
222,95 kr.
Avène Hydrance UV Rich 40 ml
207,95 kr.
Avène XeraCalm A.D Balm 200 ml
199,95 kr.
VI GUIDER
Avène: Innovativ anti-age til sensitiv hud
LÆS MERE
Avène Milk Cleanser 200 ml
179,95 kr.
VI GUIDER
Fedtet og uren hud? Få den ideelle hudplejerutine
LÆS MERE
Avène 24H Body Deodorant 50 ml
142,95 kr.
Avène Soothing Radiance Mask 50 ml
189,95 kr.
Avène Lip Butter 10 ml
119,95 kr.
Avène Cicalfate Lips 10 ml
109,95 kr.
Avène Thermal Spring Water 50 ml
54,95 kr.
NYHED
Avène Cicalfate+ Serum 30 ml
299,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Rikke
Farmakonom
Avene hudpleje

Eau Thermale Avène – anbefalet af dermatologer over hele verden

Skønhed kommer i mange former og størrelser. Vores skønhedsfejl gør os unikke. Det er skønheden ved livet. Avène er ved din side, dag efter dag, ved at give dig en hud du trives i.

Avène blev skabt af en farmaceut i 1990 og har siden specialiseret sig i at udvikle produkter særligt til sensitiv hud. Støttet af mange års medicinsk forskning udvikler eksperterne hos Avène produkter til blandt andet atopisk hud, uren hud, hypersensitiv hud, reparation af huden og solbeskyttelse.

Det hele sker i Avènes laboratorier og på hydroterapicentret i Avène, hvor forskere og dermatologer studerer livet i alle dets former. Din huds liv og dens komplekse mekanismer. Livet i Avène termalkildevand, og de gavnlige levende organismer, der definerer vandets dermatologiske egenskaber.

Hvad er Eau Thermale Avène?

​​​​​​​Eau Thermale Avène er en hudplejeserie, der er udviklet til at give dig smuk og sund hud. Serien indeholder produkter, der er specielt udviklet til sart og følsom hud, og som er fri for skadelige kemikalier og parfumer. Med Eau Thermale Avène kan du være sikker på at give din hud den bedste pleje og beskyttelse.

Eau Thermale Avènes produkter indeholder termalkildevand fra den franske by Avène, som er kendt for sine unikke egenskaber på huden. Termalkildevandet er rig på mineraler, der beroliger og lindrer irriteret og betændt hud.​​​​​​​

Hudpleje udviklet til sensitiv hud

Studiet af din huds liv er hjertet af Avènes forskning. Huden er ikke blot et organ, men en levende overflade, som har flere interaktioner med både dens indre og ydre miljø. Avènes team af dedikerede forskere og dermatologer afkoder disse interaktioner og de biologiske mekanismer, de udløser, med ét formål: at effektivt kunne forstå hudproblemer, såsom atopisk hud, uren hud, hypersensitivitet eller solbeskyttelse.

Fælles for alle Avènes produkter er, at de indeholder en gave fra naturen, nemlig Avène Termalkildevand. Avène Termalkildevand findes kun ét sted i verden og har en bakteriesammensætning lige så unik og kompleks som din hud. Termalkildevandet er naturligt mineraliseret kildevand, som har sundhedsfremmende egenskaber. Termalkildevandet har en helt unik mikroflora kaldet Aquaphilus Dolomiae, som er med til at give Avène termalkildevand sine beroligende, irritationsdæmpende og blødgørende egenskaber.

Hvert eneste år besøger ca. 3000 patienter med hudsygdomme Avènes Hydroterapicenter i det sydvestlige Frankrig for at få beroliget og plejet deres hud.

Produkter fra Eau Thermale Avène

Eau Thermale Avène har udviklet en lang række produkter til ansigt og krop, der alle er skabt med henblik på at give dig smuk og sund hud. Produkterne er udviklet i samarbejde med dermatologer og er testet på følsom hud.

Serien omfatter blandt andet ansigtsrens, , dag- og natcreme, solcreme, og meget mere. Alle produkterne er formuleret uden skadelige kemikalier og parfumer og er velegnede til sart og følsom hud.

Stop kløen med Xeracalm A.D

Franske Avène har i mere end 30 år specialiseret sig i at udvikle effektiv hudpleje til selv den mest sensitive hud. Hvis man har hud med tendens til eksem, er huden ekstra sensitiv, og da er det vigtigt at pleje huden med produkter målrettet til atopisk hud.

XeraCalm A.D er Avènes hudplejeserie særligt udviklet til tør, kløende og atopisk hud. Serien er uden parfume og kommer i sterile pumper, hvilket betyder, at produkterne er uden konserveringsmidler og kun indeholder det, din hud har brug for. Derfor er produkterne også sikre at anvende til dit barn eller baby.

Alle produkter fra XeraCalm A.D indeholder Avène termalkildevand og I-Modulia®, og det er netop det, der gør produkterne særligt gode til tør, kløende og atopisk hud. Avène termalkildevand beroliger huden og dæmper irritation, mens I-Modulia®, som kun findes i Avène termalkildevand, effektivt dæmper kløe, mindsker rødme og modvirker bakterieinfektion ved at stimulere det medfødte immunforsvar. Derudover styrker og bevarer Xeracalm A.D hudens mikrobiom.

Serien består af en plejende vaskeolie, som renser uden at udtørre huden og mindsker kløe fra første brug, en creme til tør hud eller en balm til meget tør hud, som dæmper kløe, genopbygger hudbarrieren og mindsker irritation og Xeracalm A.D Concentrate – en SOS-creme til at dæmpe intens kløe.

Sådan bruger du Eau Thermale Avène

For at få mest muligt ud af din hudplejerutine med Eau Thermale Avène, anbefales det at følge nedenstående trin:

  1. Rens huden med en af Eau Thermale Avènes ansigtsrensere.
  2. Påfør et serum for at balancere hudens pH-værdi.
  3. Påfør en dagcreme om morgenen og en natcreme om aftenen.
  4. Påfør en solcreme, hvis du skal opholde dig i solen.
  5. Påfør kropscreme efter behov.

Lad ikke uren hud begrænse dig

Hvis du har tendens til akne, så er du ikke alene. Faktisk oplever 80% af alle unge i alderen 11-30 år hyppige udbrud og 41% af kvinder i alderen 25-40 år oplever meget hyppige udbrud. Uren hud kommer i mange former. For nogle viser det sig som store, røde, betændte bumser i ansigtet, for andre vil urenhederne være på ryggen eller andre steder på kroppen, og for nogle vil det vise sig som sorte eller hvide hudorme. Uanset hvilken form for uren hud, du øjer med, kan det være meget generende.

Cleanance fra Avène er en serie udviklet til alle former for fedtet og uren hud. Fælles for alle produkter i serien er, at de er non-comedogene, så de tilstopper ikke porerne. Der findes både produkter til voksne og teenagere i serien, så du kan være sikker på den rette behandling af din type urenheder. Cleanance-produkterne reducerer effektivt og varigt overskydende talg, bumser og hudorme, så du igen kan føle dig selvsikker i din hud.

Serien består både af renseprodukter, creme til at reducere urenheder, en SOS-creme til at reducere urenheder, matterende cremer og udglattende cremer til at reducere ar efter urenheder.

Avene hudpleje

Føl dig sikker I solen med Avène

Det er vigtigt at anvende en solcreme med høj solfaktor - især om sommeren, hvor UV-indekset ofte er højt. Hvis du ikke anvender solcreme med tilstrækkelig høj SPF, øges risikoen for solskoldning, soleksem, pigmentforandringer, rynker forårsaget af solen og i værste fald hudkræft.

I mere end 30 år har Avène engageret sig i at udvikle solbeskyttelse til sensitiv hud, så du kan beskytte din hud i solen. Når du bruger solbeskyttelsesprodukter fra Avène kan du føle dig sikker – produkterne er nemlig udviklede i overensstemmelse med farmaceutiske standarder og med tre prioriteter for øje: sikkerhed, effektivitet og tolerance. For at beskytte huden bedst muligt anbefaler Avène, at du året rundt anvender en god ansigtssolcreme med høj, bredspektret beskyttelse. Derfor har Avène udviklet en plejeserie til ansigtet, der indeholder det første ultra-bredspektrede beskyttelsesfilter, TriAsorB™ som er udviklet til at ligne hudens pigment, melanin, i beskyttelsespektrum. Det betyder, at solfiltret beskytter mod både korte UVA- og UVB-stråler, lange UVA-stråler og højenergi blåt lys. Det er uden nanopartikler, giver høj DNA- og cellebeskyttelse, og trænger ikke ind i hudens dybere lag, selv ikke på skadet hud. Derudover indeholder det ingen vandopløselige filtre, ingen silikoner og har ingen effekt på koraller, planteplankton og dyreplankton. ​​​​​​​

Bliv klogere på dermatologisk hudpleje

Din sundhed

Bliv klogere på dermatologisk hudpleje

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har måske scrollet gennem siden her på matas.dk og set mærker som Vichy, La Roche-Posay og A-Derma, som har et lille mærke på sig, der siger ’dermatologisk hudpleje’. Men måske du tænker: hvad betyder det egentlig? Læs med her, og bliv klogere på, hvad dermatologisk hudpleje er, og hvad de forskellige brands kan hjælpe dig med.

Læs Mere
Bliv klogere på eksem og tør hud

Din sundhed

Bliv klogere på eksem og tør hud

Af Matas

Tør hud kan være en tendens din hud altid har haft eller det kan opstå som reaktion på flere forskellige faktorer. Overordnet skyldes tør hud en ændring i hudbarrieren. Det er afgørende at forstå disse ændringer, for at kunne målrette din pleje efter den. At forstå hvorfor tør hud opstår, og hvilke konsekvenser det kan have for din hud, hvis den ikke bliver behandlet, er afgørende for at kunne vælge den rigtige pleje.

Læs Mere
Hvad er forskellen på hudtype og hudtilstand?

Din sundhed

Hvad er forskellen på hudtype og hudtilstand?

Af Matas

Har du undret dig over, hvad forskellen på hudtype og hudtilstand egentlig er? Så er du langt fra alene. Det kan nemlig være lidt svært at hitte ud af, hvad forskellen er, og hvad det betyder for din hudpleje. Men i denne artikel har vi din ryg, og skærer forskellen helt ud i pap, så ingen længere er i tvivl. Læs med!

Læs Mere
Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.