• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage
Nyhed

Sæt mig-tid på skemaet med My Moments

I en travl hverdag er det vigtigt at sætte lidt mig-tid på skemaet i hverdagene, så skuldrene kommer ned fra ørerne. Om det er en hyggestund over en god kop te eller at booste huden med en lækker ansigtsmaske, er helt op til dig. Hvad end du er til, har My Moments masser af produkter til selvforkælelse – og nyeste skud på stammen er en skøn julekalender med te.

Vi kender det alle sammen. En travl hverdag kan hurtigt gå op i arbejde, indkøb, afhentning af børn, rengøring og andre praktiske gøremål. Når vi så endelig får lidt tid til os selv ender det ofte foran flimmerkassen til en halvdårlig serie. Men hvad nu hvis, vi helligede bare et kvarter hver aften til en hyggelig stund og lidt mig-tid offline?

24 dages smagfuld selvforkælelse

Du kan jo starte med en 24 dages lang selvforkælelse med den nye My Moments Te-kalender. Den er en kærlig påmindelse om, at du skal være ekstra god ved dig selv i den travle juletid. Her kan du nyde 24 skønne te-oplevelser. Varm dig på alt fra krydret sort te til smagfuld urtete – alle med forskellige noter og smagsnuancer. Teen i My Moments består af lange, skårede blader, der gør det nemt for vandet at passere omkring bladene. Det tillader bladenes naturlige olier at sive langsomt ud i vandet og tække de fine nuancer og smage frem.

Hjemmspa mens teen trækker

Hvis der er lidt mere overskud nogle aftener, kan du forkæle dig selv med små, hurtige spa-oplevelser, mens teen trækker. Her kan du lade My Moments produkternes blide dufte og virkningsfulde ingredienser give ny energi til krop og sind. Du kunne fx:

Lægge en lækker ansigtsmaske fra My Moments og lade den arbejde godt ind, men du smager dagens te-oplevelse fra julekalenderen:

 • ​​​​​​​My Moments Feeling Beautiful Face Scrub: Maskens skrubbekorn sliber huden nænsomt og fremmer cellefornyelsen, så dit ansigt får en naturlig, smuk glød. Masken er rig på nærende olier, som lægger sig som en fin plejende film på huden. Din hud efterlades ren, blød og velplejet med en strålende glød


Du kan også give dine fødder et velfortjent fodbad med My Moments Soak Your Feet Foot Bath Salt, der er en skøn og forfriskende blanding af salt og sukker, som kan bruges i både fodbad og karbad.


 • Fodbadsalten er en effektiv hjælper, når de triste og tørre vinterfødder skal gøres bløde. Efter brug vil dine fødder føles friske og velplejede. Skal fødderne hjælpes lidt mere på vej til blødhed, kan du  bruge My Moments Soft Feet Scrub, der er en plejende scrub, der giver en blid og effektiv eksfoliering af fødderne. Afslut med My Moments Treat Your Feet Foot Cream med kølende menthol, der afhjælper tørhed og fugttab
(36)
My Moments Soak Your Feet Foot Bath Salt 350 g
99,95
Optjen 10 point
(35)
My Moments Treat Your Feet Foot Cream 75 ml
99,95
Optjen 10 point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Forårsnyhed fra My Moments: Be Fresh Deo Roll-on

Nyhed

Forårsnyhed fra My Moments: Be Fresh Deo Roll-on

Kropsplejeserien Refreshing fra My Moments bliver nu endnu mere komplet med den forfriskende forårsnyhed Be Fresh Deo Roll-on.

Læs Mere
Din komplette guide til Stribernes ansigtsmasker

Nyhed

Din komplette guide til Stribernes ansigtsmasker

Hvis ansigtsmasker endnu ikke er en del af din skønhedsrutine, kan du ikke komme for hurtigt i gang. En ansigtsmaske er nemlig en af hemmelighederne bag en smuk og velplejet hud. Dyk ned i Stribernes store sortiment af masker og find den helt rette til din hudtype og dit behov.

Læs Mere
Gør fødderne sommerklar med lækker nyhed fra Matas

Nyhed

Gør fødderne sommerklar med lækker nyhed fra Matas

Hvis du ikke allerede har gjort de trætte vinterfødder klar til sommersæsonen, så er det med at komme i gang. Den nye Soft Feet Scrub fra My Moments er skøn fodpleje, der blidt eksfolierer og plejer fødderne, så de er lige til at vise frem i sandalerne.

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage