• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Nyhed

Din komplette guide til Stribernes ansigtsmasker

Hvis ansigtsmasker endnu ikke er en del af din skønhedsrutine, kan du ikke komme for hurtigt i gang. En ansigtsmaske er nemlig en af hemmelighederne bag en smuk og velplejet hud. Dyk ned i Stribernes store sortiment af masker og find den helt rette til din hudtype og dit behov.

Uanset om du har tør, uren eller sensitiv hud, om du har masser af tid til at forkæle dig selv i det daglige, eller det helst skal gå stærkt, så har Striberne en ansigtsmaske, der passer lige til din hudtype og dit behov. For det kan virkelig betale sig at inkorporere ansigtsmasken i dine skønhedsrutiner, da den på ingen tid kan redde et træt ansigt. Vi gør dig klogere på de forskellige ansigtsmasker fra Striberne, så du kan overveje, hvilke der fremover skal have en fast plads på din badeværelseshylde.

Dybderens

Engang imellem har vores hud godt af at blive renset helt i dybden, som mange af vores daglige renseprodukter ikke helt formår. To af maskerne fra Striberne er helt ideelle til dette formål. Begge masker er helt essentielle som en lille opkvikker til huden inden en aften i byen, eller som et lille skønhedsritual de morgener, hvor der er god tid.   

Matas Lermaske

Matas Lermaske er en nyhed, der indeholder kaolin-ler, som renser i dybden og fjerner overflødig sebum. Indholdet af mentol giver en dejlig kølende fornemmelse på huden. Provitamin B5 giver fugt, allantoin beskytter mod irritation, og jojobaolie beskytter huden mod udtørring.


Masken skal sidde på i 10 minutter og fjernes med rigeligt vand efterfølgende.

Matas Dybderensende Maske

Matas Dybderensende Maske har netop fået Svanemærket. Masken er uden parfume og indeholder også kaolin-ler, der renser i dybden og absorberer overflødig sebum fra huden. Glycerin og betaine hjælper med at beskytte huden mod udtørring.


Masken påføres nyrenset hud i et tykt lag og skal derefter sidde i 10 minutter, hvorefter den renses af med rigeligt vand. Huden vil føles blød og frisk efter brug.

Eksfoliering

Et problem, som mange døjer med fra teenageårene og helt ind i det voksne liv, er hudorme, bumser og andre urenheder. Urenhederne opstår ofte, fordi vores produktion af sebum (hudfedt) øges. Når porerne i huden stopper til, ophobes bakterier, som danner betændelse og i sidste ende bumser, en øget mængde talg og hudorme. Hvis du i perioder oplever disse former for urenheder, skal du gå efter en eksfolierende maske, der kan stimulere huden og fjerne de døde hudceller. Så regenererer huden langt bedre.

Matas Skrubbemaske

Matas Skrubbemaske indeholder bittesmå bambuskorn, der nænsomt eksfolierer og stimulerer huden. Masken indeholder bl.a. hamamelis, som sammentrækker porerne og jojobaolie, der beskytter huden mod udtørring.


Masken er lige til at bruge i en fart i badet et par gange om ugen, da den blot skal masseres blidt ind i ansigtet og skylles af med det samme. Masken findes både med og uden parfume.

Matas Granatæble Skrubbemaske

I Striberne findes der endnu en eksfolierende maske med parfume. Matas Granatæble Skrubbemaske sliber nænsomt de døde hudceller og andre urenheder af ansigtet ved hjælp af vulkanske slibekorn. Masken indeholder bl.a. antioxidativ granatæbleekstrakt og macadamia nøddeolie.


Masken masseres i små cirkelbevægelser rundt i ansigtet og fjernes derefter med vand. En hurtig og effektiv maske, du nemt kan tænke ind i din aften- eller morgenrutine et par gange om ugen.

Peel-off

Hvis du især har tendens til en fedtet T-zone og hudorme, kan en peel-off maske være løsningen for dig.

Matas Peel-off Maske

Matas Peel-off Maske er ideel at påføre problemområder som pande, hage og næse. Masken indeholder vitamin B3, der mindsker urenheder og nedsætter hudens overskydende fedtproduktion, mens allantoin fugter, blødgør og beroliger huden. Den sorte maske påføres i et tykt lag de steder, du oplever tilstoppede porer (undgå øjenpartiet).


Masken skal sidde på i 25-30 minutter, så du kan sagtens foretage dig noget andet, imens den tørrer ind. Herefter trækkes masken forsigtigt af, og eventuelle rester fjernes med svamp eller vatrondeller. Huden vil fremstå ren, blød og fugtmættet.

Fugtboost

Er din hud derimod fugthungrende, skal du give dig i kast med Matas Fugtmaske, der giver huden et ordentligt fugtboost. 

Matas Fugtmaske

Masken er velduftende og passer til alle hudtyper. Fugtgivende allantoin og sheasmør blødgør huden. E-vitamin hjælper desuden med at beskytte hudens naturlige barriere.


Masken skal kun sidde på huden i 5 minutter, hvorefter den overskydende creme fjernes med en vatrondel.

(51)
Matas Natur Solstift SPF 50 15 g
59,95
Du optjener 6 point

Sheetmaskerne

Vil du prøve en helt anden form for maske, hvor du slipper for at stå med fingrene smurt ind i produktet, skal du prøve de såkaldte sheetmasker. Sheetmasker er engangsmasker, der er formet efter hovedfaconen med hul til øjne og mund. Matas har fire forskellige sheetmasker beregnet til alle hudtyper med hver deres fokusområde.

Matas sheetmasker

Fugtmasken er rig på avocado og sheasmør, der er kendt for deres fugtgivende egenskaber.


Er du ude efter en ansigtsmaske, der opstrammer og reducerer ældningstegn, er det Matas Anti Wrinkle Maske, du skal prøve. Masken indeholder ceramider og C-vitamin, der reducerer rynker og strammer huden op.


Hvis din hud trænger til en opkvikker inden festen, er det Matas Frisk Op Maske, du skal påføre. Den både opfrisker, stimulerer og plejer med hjælp fra bl.a. havtorn og hyldeblomst.


Hvis du derimod ønsker en rensende sheetmaske, er det Matas Rensemaske, du har brug for. Den er rig på granatæble og macadamianød, der virker astringerende og rensende på huden.​​​​​​​

(51)
Matas Natur Solstift SPF 50 15 g
59,95
Du optjener 6 point

Sådan bruger du sheetmaskerne

For alle sheetmasker gælder det, at de skal sidde på i 20-30 min. Du kunne ved den lejlighed give dig selv lov til at lukke øjnene på sofaen, mens maskens gode aktiver gør deres arbejde. Massér derefter den overskydende lotion fra masken ind i huden eller fjern den med en vatrondel.


​​​​​​​Har du fundet dine favoritter til badeværelseshylden?

Relaterede artikler

Danske skønhedsmærker hos Matas

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Spot Trenden

Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Af Isabel Marschall Thostrup

Grønne planter i hjemmet er ikke bare dejlige at kigge på – de renser også luften for affaldsstoffer, støvpartikler og CO2. Nogle planter er særligt gode til netop at rense luften. Få en guide til dem her.

Læs Mere
 7 tips til sunde tarme

Vi guider

7 tips til sunde tarme

Af Trine Brøndsted

Vores tarmsystem og de cirka 50 billioner bakterier, der bor i tarmene, har for relativt nylig vist sig også at have betydning for vores immunforsvar og helbred. Sunde tarme har for eksempel en positiv indflydelse på vores hjerne, vægt, energi og humør. Her får du tips til at få dine tarme i topform.

Læs Mere
Sund sommerkulør uden sol

Nyhed

Sund sommerkulør uden sol

Nu kan du nemt snyde dig til en misundelsesværdig sommerglød hele året rundt. Matas’ helt nye serie af selvbrunere tryller på ingen tid en smuk og naturlig sommerkulør frem. Nemt, bekvemt og langt sundere end med solens hjælp.

Læs Mere