KUN ONLINE
1 / 1
KUN ONLINE

Boosted Mælkesyrebakterier

Variant:30 kaps.

309,95 kr.

Varen er udsolgt i vores webshop

Varen kan kun købes online

Fri fragt ved køb over 499 kr..

Kosttilskud. Bio-Kult Boosted har samme unikke sammensætning af 14 forskellige stammer af levende bakterier, som den originale Bio-Kult, men indeholder 4 gange så meget mælkesyrebakterier, (1 kapsel indeholder 8 mia. CFU), samt er også tilsat 2,5 µg B12 vitamin pr. kapsel.

B12 vitamin bidrager bl.a. til immunforsvarets normale funktion.

De fleste af stammerne i Bio-Kult Boosted danner mælkesyre, heraf også navnet mælkesyrebakterier, men også andre syrer dannes.

Bio-Kult Boosted har nogle praktiske fordele:
  • De er meget lette at have med undervejs, blisterpakkede og skal blot opbevares ved stuetemperatur.
  • Bio-Kult Boosted indtages med mad, og er således lette at huske at få taget. Med morgenmaden, frokosten eller aftensmaden, hvornår på dagen det passer dig bedst.
  • Bio-Kult Boosted kan enten indtages i kapslerne, let og enkelt, men ønsker du at tage dem uden kapslen, kan indholdet blot drysses ud på mad eller blandes i en drik, umiddelbart før indtag.
  • De levende bakterier er coatede, og testede til at kunne overleve mavesyren, hvorfor kapslen udelukkende tjener et praktiske formål.
  • Kapslen er lavet af cellulose (plantemateriale).
  • Bio-Kult Boosted indeholder ikke præbiotika (FOS/Inulin), hvilket gør at den også er egnet til dem der ikke tåler disse.

    Dosering
    Voksne: 1 kapsel dagligt. Dagsdosis bør ikke overskrides.
    Specifikationer
    • Stærk variant af den kendte Bio-Kult, tilsat vitamin B12
    • 14 forskellige stammer
    • Let at have med undervejs, Kan tages som pulver

    Indhold pr. dagsdosis - CFU** i mio.1 kaps
    Bacillus subtilis PXN21®580
    Lactobacillus paracasei PXN® 37™469
    Lactobacillus rhamnosus PXN® 54™382
    Lactobacillus plantarum PXN® 47™169
    Bifidobacterium bifidum PXN® 23™105
    Lactobacillus helveticus PXN® 35™102
    Bifidobacterium breve PXN® 25™70
    Bifidobacterium longum PXN® 30™38
    Lactococcus lactis ssp. lactis PXN® 63™ 21
    Streptococcus thermophilus PXN® 66™ 21
    Bifidobacterium infantis PXN® 27™ 11
    Lactobacillus delbrueckii ssp. 11
    bulgaricus PXN® 39™
    Lactobacillus helveticus PXN® 45™ 11
    Lactobacillus salivarius PXN® 57™ 11
    Vitamin B122,5 µg (100% af RI*)
    *RI = referenceindtag. **CFU = colony forming units
  • Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
    FormKapsel
    Levende bakterier (Lactobacillus paracasei PXN® 37™, Lactobacillus plantarum PXN® 47™, Lactobacillus rhamnosus PXN® 54™, Bacillus subtilis PXN® 21®, Bifidobacterium bifidum PXN® 23™, Bifidobacterium breve PXN® 25™, Bifidobacterium longum PXN® 30™, Lactobacillus helveticus PXN® 35™, Lactococcus lactis ssp. lactis PXN® 63™, Streptococcus thermophilus PXN® 66™, Bifidobacterium infantis PXN® 27™, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN® 39™, Lactobacillus helveticus PXN® 45™, Lactobacillus salivarius PXN® 57™) (MÆLK, SOJA), konsistensmiddel: mikrokrystallinsk cellulose, vitamin B12 (methylcobalamin), hydroxypropyl methylcellulose.
    Indhold30 kaps
    Enhedspris10,33 kr./stk
    MærkeBio-Kult
    KategoriMælkesyrebakterier
    Se altBio-Kult Mælkesyrebakterier
    Varenummer788320

    Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

    OBS:

    Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

    Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

    • Dankort
    • MobilePay
    • Visa
    • Mastercard
    • Anyday

    Brug for hjælp?

    Book en tid

    Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

    Club Matas

    Tips & tricks

    Kundeanmeldelser

    Vær den første til at anmelde dette produkt
    Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere