• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

BIOSYM

Biosym er en dansk virksomhed, som er specialister i fremstilling og udvikling af vitaminer, mineraler, Omega 3-6-7-9 fedtsyrer, mælkesyrebakterier, urter og andre næringsstoffer. Biosyms produkter er  både vegetar- og veganervenlige. Produkterne er altid produceret med afsæt i den nyeste viden og forskning inden for området, samt erfaringerne fra den komplementære terapi. Denne innovative måde at arbejde på har resulteret en række stærke produkter, som aldrig går på kompromis, når det gælder kvalitet, styrke og balance.

Mærker
Mest populære

Pris

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 2
Vælg filtre

På abonnement

Pris

Aktuelt

43 produkter
43 produkter
Sortér efter: Mest populære
Biosym Symbioflor+ 180 kaps.
229,95
Førpris 259,95
Optjen 23 point
Biosym OmniZink 3 120 tab
74,95
Optjen 8 point
Biosym OmniSelen 3 120 tab
74,95
Optjen 8 point
Biosym OmniVital 120 kaps.
239,95
Optjen 24 point
Biosym OmniChrom 120 tab
74,95
Optjen 8 point
Biosym EchinaGold
199,95
Optjen 20 point
Biosym Omnimin®
94,95
Optjen 10 point
Biosym CurcuSym Boost 60 kapsler
174,95
Optjen 18 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Hvem er Biosym?

Biosym har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af vitaminer, mineraler, omega-fedtsyrer, mælkesyrebakterier, urter og andre næringsstoffer. Biosym er især kendt for sine kvalitetsprodukter, som altid er blevet til i overensstemmelse med seriøs forskning. Senest har de vundet anerkendelse for deres magnesium 300 kapsler.


Historien bag Biosym

Biosym blev stiftet i 1986 af Kurt Winberg Nielsen sammen med sønnen Kim Nielsen. Forud for stiftelsen af Biosym samarbejdede de to grundlæggere med flere andre firmaer i branchen, hvor de stod for udvikling og sammensætning af en række præparater.

Biosyms mål har altid været at højne folkesundheden i de lande, hvor virksomheden er repræsenteret. Derfor udvikles der stadig effektive præparater af høj kvalitet, som er baseret på den seneste forskning på området. De bestræber sig på at fremstille så rene kosttilskud som muligt med færrest mulige hjælpestoffer.


Favoritter fra Biosym

  • Biosym Omnimin er en alsidig multivitamin med aktive vitaminer, organiske mineraler, antioxidanter og essentielle næringsstoffer. Omnimin® indeholder et fosforlipid-blend for en effektiv udnyttelse.
  • Biosym Magnesium indeholder en kombination af magnesium-oxid og Magnesium – aminosyrekelat af bedst tænkelig kvalitet. Magnesium aktiverer utallige enzymer og har bl.a. betydning for hjerne, nervesystem, hjertekredsløbet, muskler, stofskifte, energiproduktion, knogler og tænder.
  • Biosym Symbioflor+ er en mærkesyre, der har sin virkning i tyktarmen. Symbioflor+ er specielt designet til at kunne modstå galde og mavesyre.
  • Biosym Q10 indeholder coenzym Q10 i en høj dosis og en god kvalitet. Nu med vitamin C og solsikkelecithin, der bidrager til en effektiv udnyttelse.
  • Biosym Zink har bredspektret organisk zink fra tre let-optagelige kilder.Zink bidrager til immunsystemets funktion og er en del af kroppens antioxidative forsvar, der beskytter kroppens celler mod oxidativt stress. Zink bidrager til at vedligeholde normale knogler. Det skyldes, at zink indgår som en strukturel del af knoglerne.


Hvis du er på jagt efter kosttilskud i høj kvalitet, som altid er up to date med den nyeste forskning, så er Biosym et rigtig god bud.