• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Forsinkelser på levering grundet Tour de France i KBH
Mulige forsinkelser på levering som følge af Tour de France (Københavnsområdet)

BODYLAB

Bruger du også tid i træningscentret? På løbeture? På udendørstræning? I så fald er du højest sandsynligt stødt på eller har hørt om produkter fra BodyLab. Måske især det populære proteinpulver, som mange danskere tyer til, når styrketræningen skal have et ekstra boost. Produkterne fra BodyLab er udviklet med fokus på at gøre din træning mere effektiv og opnå hurtige og mere synlige træningsresultater – og så gør det jo ikke noget, at det faktisk smager rigtig godt.

BODYLAB

Bruger du også tid i træningscentret? På løbeture? På udendørstræning? I så fald er du højest sandsynligt stødt på eller har hørt om produkter fra BodyLab. Måske især det populære proteinpulver, som mange danskere tyer til, når styrketræningen skal have et ekstra boost. Produkterne fra BodyLab er udviklet med fokus på at gøre din træning mere effektiv og opnå hurtige og mere synlige træningsresultater – og så gør det jo ikke noget, at det faktisk smager rigtig godt.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

65 produkter
65 produkter
Sortér efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Historien bag Bodylab

I 2001 blev Bodylab kendt for deres kosttilskud, proteinpulver og meget mere - specielt hos de engagerede træningsatleter og hos dem som har et naturligt fokus på kroppens udvikling. Rigtig mange der styrketræner bruger dagligt proteinpulver som supplement i løbet af dagen eller efter en træning, for at få nok proteiner i løbet af dagen. Her er Bodylab en af de førende brands - det er simpelt og 100% forståeligt hvorfor.

Produkterne fra Bodylab er af højeste kvalitet og de går meget op i, at udvikle produkter som har de bedste smage. Produkterne skal smage så godt som overhovedet muligt og minde så meget som muligt om produkter uden proteiner i smagen. Det skaber et professionelt firma, som hele tiden er i udvikling - og Bodylab hviler ikke længe, før de lancerer nye, spændende og revolutionerende produkter til markedet. Hos BodyLab gør de sig umage i alle processer helt fra udvalget af råvarer, til udvikling af produkter.

Brug proteinpulver på en naturlig måde i dagligdagen

Bodylab laver et hav af lækre produkter - pandekager, vafler, 'nutella', sirup, proteinbarer og meget mere. Bodylab gør deres produkter super anvendelige i en travl hverdag. Det er en nem og sund måde, at tilføje nogle ekstra proteiner til din kost.

Brug deres produkter på mange forskellige båder ved b.la. at tilføje proteinpulver til dit bagværk, i din smoothie eller i dine pandekager - produkterne er super nemme at anvende. Derved vil du også opleve, at du føler dig mere mæt i længere tid og har mere overskud i hverdagen til, at få flere proteiner ind i din kost.

Whey100 fra Bodylab

Du har nok stødt på navnet før, Bodylabs mest populære produkt - og forbliver det garanteret i mange år endnu - er deres Whey100 proteinpulver. Proteinpulveret består af valleprotein, og er en optimal kilde til et ekstra skud protein til din daglige kost. Det er ikke tilsat sukker, men indeholder en smule naturligt mælkesukker for at give produktet en kanon lækker smag.

Proteinpulveret kan du blande med alle former for væske og er super nemt at drikke som en shake, da det opløses hurtigt og nemt i en klassisk shaker. Det fantastiske ved Whey100 er, at Bodylab har et stort udvalg af forskellige smage. Du kan altså finde netop dén smag som du bedst kan lide, uden at gå på kompromis med kvalitet. Den mest populære er Whey100 Ultimate Chocolate eller Vanilla. Ultimate Chocolate kan med fordel bruges i alle former for bagværk og Vanilla kan også nemt bruges i smoothies.

Muskelopbygning med Bodylab

De fleste der styrketræner ved, at der skal en masse protein til, at opbygge muskler. Her gør produkterne fra Bodylab sig virkelig nyttige, da man kan få mange proteiner på få kalorier. I andre tilfælde, kan du også være i den periode under din træning, at du skal Bulke, og derfor skal du tage på i vægt. Hvis du har et højt stofskifte kan det derfor være en idé at gøre brug af produktet Weight Gainer fra Bodylab for at få mange kalorier på rigtig kort tid.

Bodylab laver altså produkter til ethvert træningsbehov eller hverdagsbehov. Uanset om du er igang med et vægttab, muskelopbygning eller du bare ønsker at spise en kost der er mere proteinrig.  


Proteinpulver er et kosttilskud til træningsentusiaster. Proteinpulver tilfører kroppen ekstra protein, så du har tilstrækkeligt protein til at sætte gang i "muskelproteinsyntesen", der er ansvarlig for, at du kan opbygge muskelmasse. Protein består af aminosyrer, som udgør en central rolle i mange af de processer, der sker i den menneskelige krop.

Proteinpulver er på få år blevet et af de mest populære kosttilskud til træningsentusiaster på alle niveauer. Bodylab producerer selv proteinpulver - det foregår alt sammen i Danmark, og du er derfor sikret den højeste kvalitet, når du køber dit proteinpulver fra Bodylab.

Du kan finde produkterne fra BodyLab på Matas.dk og i vores fysiske Matas butikker.

Julie M.
Julie M.
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...