2 FOR 40,-
1 / 1

Variant:Banana 55 g

24,95 kr.
Optjen 3 point hos Club Matas

Kan afsendes med det samme.

Fri fragt til butik ved køb over 129 kr.

Forhandles kun online

Køb sammen med
2 FOR 40,-
Bodylab
Proteinbar
24,95 kr.
Proteinbar med karamel og banansmag overtrukket med 18% mælkechokolade, dekoreret med 1% mørk chokolade. Indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan virke afførende. Uden tilsat sukker. Med et naturligt indhold af sukker.

Indeholder 16 g protein pr. bar.

Næringsindholdpr. 100 gpr. bar (55 g)
Energi 1457 kJ/350 kcal 813 kJ/195 kcal
Fedt14 g7,7 g
heraf mættede 9,1 g5,0 g
fedtsyrer
Kulhydrater30 g17 g
heraf sukkerarter4 g2,2 g
heraf polyoler24 g13 g
Kostfibre13 g7,2 g
Protein 29 g16 g
Salt 0,43 g0,24 g


Opbevares køligt, tørt og beskyttet mod sollys.
MÆLKEprotein, 19% karamel (sødestof (sorbitol), kokosolie, dextrin (HVEDE), fugtighedsbevarende middel (glycerol), SKUMMETMÆLKSpulver, vand, emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer), salt, surhedsregulerende middel (natriumcitrat), aromaer), polydextrose sirup (fyldemiddel (polydextrose, vand), fugtighedsbevarende middel (glycerol), sødestof (maltitol), fugtighedsbevarende middel (glycerol), oksegelatine, sødestof (maltitol), kakaosmør, SKUMMETMÆLKSpulver, kakaomasse, solsikke olie, inulin, SMØRfedt, aromaer, salt, farvende fødevare (gulerodsjuicekoncentrat), emulgator (SOJA-lecithin), fedtfattig kakao, sødestof (sucralose). Kan indeholde spor af mandler, cashewnødder, hasselnødder, æg, lupin, og jordnødder. Overdreven indtagelse kan virke afførrende.
Indhold55 g
MærkeBodylab
KategoriEnergi- og Proteinbarer
Se altBodylab Energi- og Proteinbarer
Varenummer823491

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday

Brug for hjælp?

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Tips & tricks

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere