Menu
Nyhed

Find den perfekte foundation med Clinique

I dag går vi i foundation-mode. For hvis det er gået din næse forbi, har Clinique en hel serie af foundations, der er mere end bare makeup. Even Better er en serie, der udover at give alt fra let til fuld dækkeevne, indeholder plejende og fugtgivende ingredienser. Vi tager dig igennem et udvalg af produkterne og går i dybden med nyeste medlem, der indeholder intet mindre end tre serumteknologier – say what?

Grunden til, at jeg i mange år har fravalgt foundation, skyldes min tørre hud - især i vinterperioden. En faktor, der i kombination med foundation ofte giver et mindre flatterende resultat, hvor farven kager og sætter sig i unaturlige klumper rundt omkring i ansigtet. Derfor blev jeg lykkelig, da jeg (al for sent) lærte Cliniques Even Better Foundation-serie at kende.

For serien består af flydende foundations, der er mere end bare makeup. De er spækket med fugtgivende og plejende ingredienser, som vi skal nørde i dag, så du forhåbentlig ligesom jeg, finder din nye yndlings foundation.  

​​​​​​​
På spektret her, ser du hvilken grad af dækning de forskellige foundations har. Der er foundations til alle behov – lige fra let og naturlig dækning til fuld dækning og perfektion.
Serien er netop blevet udvidet med et nyt medlem – Even Better Clinical Serum Foundation SPF20 – som består af intet mindre end tre serum-teknologier. Den lægger vi ud med. 

Foundation med tre serum-teknologier


Nyheden Clinical Serum Foundation SPF20 er Cliniques første kliniske foundation med tre serum-teknologier – og det lyder jo helt vildt! Den oliefri formel indeholder hyaluronsyre, salicylsyre samt C-vitamin og Cliniques eksklusive molekyle UP302.


 • Hyaluronsyre hjælper med at give huden fylde og fugt, så den ser ungdommelig og dugfrisk ud.
 • Salicylsyre hjælper med at blødgøre huden.
 • C-vitamin og Cliniques eksklusive molekyle UP302 hjælper med at reducere mørke pletter i huden.


Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at prøve nyheden, men det har vores SoMe Manager Maja, der er blevet ret vild med den. Hun skriver bl.a. på sin Instagram:


“Et no-makeup-makeup-look med den allerførste #fullcoveragefoundation, jeg nogensinde har skabt plads til i min #makeupcollection 💕"
Resultatet taler vist også for selv. For prøv lige at se, hvor fint Clinical Serum Foundation lægger sig på Majas hud og udjævner hudtonen samtidig med, at den giver smuk glød.


Nå, men videre til alle de andre gode egenskaber nyheder har. Den flydende foundation giver medium til fuld dækning, holder i 24 timer og hjælper synligt med at forbedre huden øjeblikkeligt og over tid. Den indeholder SPF 20, der hjælper med at beskytte huden mod fremtidige misfarvninger. Den kan dog ikke bruges som decideret solbeskyttelse.  


Det er klinisk dokumenteret, at produktet får huden til at se endnu bedre ud end før – mere ensartet, glattere og fugtet. Og her spidser jeg jo ører med min tørre hud. Listen med gode egenskaber fortsætter:


 • Parfumefri og allergitestet
 • 24 timers forsvar mod at klumpe, sætte sig i folder, linjer og porer
 • Sved- og fugtresistent
 • Vandfast
 • Testet af hudlæger og øjenlæger
 • Mere bæredygtig emballage: Alle glasflasker med Even Better Clinical Serum Foundation kan genbruges. Tag hætten og pumpen af, skyl glasflasken, og læg den i en genbrugsspand.


Anvendelse
Påføres efter fugtighedscreme og eventuelt primer. Start med et halvt pumpetryk, da denne formel af næste generation er udviklet til at give dig mere end andre foundations.


Du finder mange flere shades inde på matas.dk lige her.

6 Clinique-favoritter, du ikke vil gå glip af

Nyhed

6 Clinique-favoritter, du ikke vil gå glip af

Der er nogle produkter, der bare bliver ved med at give. Det er disse 6 hudplejeklassikere fra Clinique et godt eksempel på. Uanset hudtype, opfylder favoritterne nemlig ethvert behov. Redaktionen tester i dag på egen hud, hvad hypen går ud på.

Læs også

Lækker glød og let dækning


Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15 er til dig, der ønsker en let og naturlig dækning samtidig med, at din hud får tilført smuk glød. Det har været min ’go to’-foundation lige siden, jeg opdagede Even Better-serien. Jeg elsker det naturlige look, den efterlader på min hud samtidig med, at den dækker det, jeg har behov for. En ekstra bonus er, at den ikke tilstopper porerene eller efterlader synlige streger eller aflejringer af foundation på mit ansigt.  


Det er lysnende pigmenter, der giver den strålende finish, og derudover hjælper C- og E-vitamin med en mere ensartet hudtone. SPF 15 beskytter mod fremtidige synlige pigmentforandringer og så er den sved- og fugtafvisende.  


Hvis du vil skrue helt op for det glødende look, kan du blande Even Better Glow foundation op med et par dråber af Clinique Smart Treatment Oil. Påfør enten 2-3 dråber direkte på huden, før du påfører foundation, eller bland olien med din fugtighedscreme for at skabe en glødende base. Denne teknik skaber også den perfekte base for tør hud.


Du finder mange flere shades inde på matas.dk lige her.

Fuld dækning, fugt og anti-age effekt


Hvis du ønsker en foundation, der giver full coverage uden, at det går udover et naturlig look, så Even Better Refresh Hydrating and Repairing Makeup noget for dig. Det er en 24-timers flydende, fugtgivende foundation med en perfekt fuld dækning og en naturlig finish.


Den udvisker porerne og giver det fineste look. Den flydende foundation udglatter huden og giver den fylde. Den passer til alle hudtyper, men takket være de fugtgivende egenskaber, kan den særligt anbefales til tør hud - og endnu engang klapper jeg i hænderne.

Den har en masse gode egenskaber:

 • Indeholder hyaluronsyre, der udfylder fine, tørre linjer
 • Peptider glatter huden, og salicylsyre forfiner hudens struktur.
 • Giver fugt ved hjælp af teknologier fra Moisture Surge
 • Produktet CN “Cold Neutral” passer til dig, der har en pink/kold undertone i huden
 • Produktet WN “Warm Neutral” passer til dig, der har en gylden/varm undertone i huden
 • Allergitestet
 • 100% parfumefri
 • Testet af øjenlæger
 • Tilstopper ikke porerne
 • Oliefri


Du finder mange flere shades inde på matas.dk lige her.


100 timers fugt med Clinique Moisture Surge

Vi guider

100 timers fugt med Clinique Moisture Surge

Du har garanteret hørt om Clinique Moisture Surge – en lækker serie af ultra-fugtgivende hudplejeprodukter, som kan bruges af alle, både kvinder og mænd. Lige nu kan du få den populære Moisture Surge 100H Auto-replenishing Hydrator Creme i en unik limited edition, som, udover at have en ny, lækker indpakning, også gemmer på en overraskelse til dig og din hud.

Læs også

Moderat og perfekt dækning


Even Better Makeup SPF 15 er god til dig med tør/kombineret hud og kombineret/fedtet hud. Denne foundation giver dig virkelig et flawless look med en flot, strålende og ensartet tone, der holder i helt op til 24 timer. Den forbedrer aktivt huden over tid og tilfører fugt og udglatter huden. Formlen er cremet, der er med til at give huden en naturlig finish.


Bredspektret SPF 15 beskytter mod fremtidige synlige misfarvninger, men kan ikke erstatte almindelig solcreme. De holdbare pigmenter ændrer ikke farve på din hud og sikrer dig perfekt, naturlig dækning.


Du finder mange flere shades inde på matas.dk lige her.

Hele Even Better serien


Hvis du vil se de fulde udvalg af Clinique Even Better Foundations, finder du dem alle her.


Har du brug for hjælp til at finde det perfekte foundation match til din hud, kan du scanne QR-koden nedenfor eller trykke dig ind via linket her.Relaterede artikler

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Nyhed

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Clinique iD er hudpleje på en helt ny måde. Vælg din fugtgivende base. Vælg dit aktive koncentrat. Sæt dem sammen og få din helt egen ansigtscreme.

Læs Mere
6 Clinique-favoritter, du ikke vil gå glip af

Nyhed

6 Clinique-favoritter, du ikke vil gå glip af

Af Pernille Witt Kirkegaard

Der er nogle produkter, der bare bliver ved med at give. Det er disse 6 hudplejeklassikere fra Clinique et godt eksempel på. Uanset hudtype, opfylder favoritterne nemlig ethvert behov. Redaktionen tester i dag på egen hud, hvad hypen går ud på.

Læs Mere
Tre nyheder i Cliniques Moisture Surge-serie

Nyhed

Tre nyheder i Cliniques Moisture Surge-serie

Moisture Surge Eye 96-hour hydro-filler concentrate med fugtbevarende aloe-smør. Oplev nyheden og resten af Moisture Surge familien.

Læs Mere