Duft til hjemmet

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/11
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Indhold

Certificeringer

Køn

Duftfamilie

Størrelse

Form

Egenskaber

Sæson

Bedømmelser

Aktuelt

424 produkter
424 produkter
Sorter efter: Mest populære
Volant Steindiffuser Hvid
799,95 kr.
Meraki Duftpose Lavender 2 stk
119,95 kr.
Urtegaarden Citronelleolie 10 ml
49,95 kr.
HUMAN Ingefærshot Ø 500 ml
52,95 kr.
HUMDAKIN 2-in-1 Room Spray 250 ml
249,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 11
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Franchesca
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Stort udvalg af duft til hjemmet

På Matas.dk har vi et stort og bredt udvalg af forskellige dufte til hjemmet. Det er alt fra duftlys, duftpinde, rumspray eller diffusere, så der er noget for alle. Ved at have et duftende hjem kan det skabe en god og hyggelig atmosfære. De forskellige dufte kan også være oplagte i forskellige rum, for eksempel kunne det være en beroligende duft i sit soveværelse.​​​​​​​

Duftlys

Duftlys er det mest almindelig og noget alle kender. Et tændt lys skaber hygge og afslappende atmosfære. Duftlys er stearinlys, hvor man tilføjer forskellige æteriske olier så det giver en duft. Når man har lyset tændt spreder den duften ud i rummet. Et godt tip for at undgå ringe i duftlyset, er at lade duftlysten brænde indtil hele overfladen af lyset er smeltet jævnt.

Duftpinde

Duftpinde kommer i glasflaske med låg. Ved siden af får du pinde, som du kan sætte ned i flasken. I flasken er der forskellige blandinger af æteriske olier, som giver en bestemt duft. Afhængig af hvor mange pinde eller om du putter alle de tilhørende pinde med, vurderer du selv hvor let eller kraftig du ønsker duften skal være i dit hjem. Duftpindene afgiver en smule duft hele tiden. Det er forskellige fra mærke til mærke hvor længe det varer, men som regel er det alt fra 3 til 5 måneder. Hvis det er de små duftpinde varer de cirka 4 til 5 uger.

Rumspray

Rumspray er egentlig bare en parfume til sit hjem. Man sprayer et par gange ud i luften og så dufter det dejligt i sit hjem med det samme. Det er oplagt at bruge en rumspray til sit badeværelse, hvis man har husdyr eller i forbindelse med tobaksrøg.

Diffusere

Diffusere fungerer på den måde at man bruger duftolie i. Man fylder diffuseren op med vand og tilfører et par dråber duftolie i. Ønsker du, at det skal være kraftig putter du flere dråber i. Ønsker du derimod at det skal være lidt lettere, puttet du færre dråber duftolie i. Det er helt op til en selv, hvad man er til. Til sidst tænder du for maskinen og den vil frigive damp, som afgiver duften. Det smarte ved diffusere er at du kan fylde den op igen og kan veksle mellem forskellige duftolier.

Sådan får du mest ud af dit duftlys

Vi guider

Sådan får du mest ud af dit duftlys

Af Cathrine Park

Duftlys spreder hygge, velvære og dejlig duft. Snup vores guide til at finde det rette duftlys, som kan brænde godt og længe uden at sode stuen til.

Læs Mere
Alt du skal vide om æteriske olier

Spot Trenden

Alt du skal vide om æteriske olier

Af Ida Hinchely Kyhn

Æteriske olier dufter ikke bare dejligt, de bliver også tillagt alverdens gode egenskaber ved aromaterapi, saunaolie og i kosmetik. Men du skal have en vis form for viden om og respekt for de koncentrerede og kraftige dråber. Bliv klogere og få viden, du måske ikke havde om de skønne dråber.

Læs Mere