• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands
Vi guider

Tid til hjemmespa

Vintermånederne er lige om hjørnet og det betyder masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Hos Matas Natur finder du mange grønne og naturlige welnessprodukter, som gør din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Mange af os glemmer at pleje os selv i en travl hverdag. Husk, at det er vigtigt at holde en pause fra dagligdagens stress og jag i ny og næ for at pleje dig selv og din krop.

Duften er velvære

Selvom det er en lille detalje, gør dejlige dufte din hjemmespa mere autentisk og giver en afslappende fornemmelse. Du kan opnå spaduften på flere måder for eksempel med et duftlys, duftpinde eller en parfume.


Når du skal finde din duft, er det vigtigt at tænke over, hvad der kan få dig ned i gear og skabe en hyggelig atmosfære hjemme hos dig. Er du for eksempel mest til frisk lavendel, eller er de træagtige noter mere dig?

Balance Me Me Time Soya Duftlys
289,95
DU OPTJENER 29 Point
Clean Home Rain Duftlys
329,95
DU OPTJENER 33 Point

Start med et bad

Uanset om du har mulighed for at døse hen i et karbad eller skal et smut under bruseren, er et afslappende bad den perfekte start på en spadag.

​​​​​​​

Hos Matas Natur finder du mange sæber, som gør din hud blød, har den skønneste duft og bidrager til en lækker spaoplevelse. Udover sæbe er det også oplagt at bruge en scrub til ansigt og krop, når du er i bad. På den måde fjerner du døde hudceller, og din hud er klar til at tage imod hudpleje efterfølgende.

Nilens Jord Face Scrub 100 ml
164,95
DU OPTJENER 17 Point
Flere varianter
Tromborg Body and Shower Saltscrub Kiwi Mango
259,95
DU OPTJENER 26 Point
Minimumskøb 2 stk
Honning sæbe 100 g
stk. 20,25
DU OPTJENER 3 Point
Minimumskøb 2 stk
Citron sæbe 100 g
stk. 20,25
DU OPTJENER 3 Point

Blød hud

I en travl hverdag er det sikkert ikke altid, at du når at smøre kroppen ind, efter du har været i bad. Det kan du heldigvis nå i hjemmespa, hvor produkterne oven i købet også har god tid til at tørre ind.


Det er helt op til dig, om du bedst kan lide at smøre dig med creme eller olie, da begge dele fungerer, og det er en smagssag, hvad du er til. Foretrækker du olie, er det vigtigt, at du har været i bad før, så din hud er småfugtigt, når du smører dig ind. Olie har nemlig svært ved at trænge ind på knastør hud.

Rudolph Care Acai Antioxidant Body Balm 145 ml
429,95
DU OPTJENER 43 Point
SARDkopenhagen 100% Arganolie 100 ml
289,95
DU OPTJENER 29 Point
Juhldal Face & body Oil, 500 ml.
219,95
Førpris 299,95
DU OPTJENER 22 Point
Chia - Det lille frø alle taler om

Spot Trenden

Chia - Det lille frø alle taler om

Du har helt sikkert hørt om det supersunde lille vidunderfrø. Vi snakker selvfølgelig om de små chiafrø. Frøene er smagsneutrale, så de er meget lette at få ind i din daglige kost og få de mange gode egenskaber fra frøene ind i hverdagen.

Læs også

En lækker maske

Din hud har brug for ekstra pleje engang imellem, som går dybere ned i huden end dine sædvanlige renseprodukter og cremer.


En ansigtsmaske er den perfekte løsning, som plejer og giver din hud fornyet energi. Hos Matas Natur finder du masker, som dækker forskellige behov - det er nemlig individuelt, om du skal have en maske til tør, fedtet eller uren hud. Er du i tvivl om din hudtype, kan du blive klogere på den her.

Tromborg Detox Facial Mask 50 ml
639,95
DU OPTJENER 64 Point
Ecooking Lermaske 100 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Ansigtspleje

Slut din spadag af med at smøre dit ansigt ind med lækre cremer. Udnyt at du har tid og giv din hud pleje fra flere produkter. Start med et serum som går dybt ned i huden og har en reparerende effekt og brug derefter din almindelige dagcreme.


Det kolde efterårs-og vintervejr er hårdt mod huden, og du kan derfor give den ekstra pleje med en ansigtsolie, som er en favorit på denne tid af året. Kom et par dråber i ansigtet efter du har smurt dig med serum og ansigtscreme. Giv dig god tid og lad din hud optage hvert produkt inden du smører det næste på, så det ikke bliver én stor blanding af serum, creme og olie.

RAZspa MdH Serum 30 ml
479,95
DU OPTJENER 48 Point
Ecooking Dagcreme 50 ml
269,95
DU OPTJENER 27 Point

Relaterede produkter

Evolve Tropical Blossom Body Polish 180 ml
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Raunsborg Nordic Body Lotion 500 ml
169,95
Førpris 289,95
DU OPTJENER 17 Point
Ecooking Salt 250 g
99,95
DU OPTJENER 10 Point

Relaterede artikler

Gør-det-selv guide til Gua Sha sten massage

Vi guider

Gør-det-selv guide til Gua Sha sten massage

Af Isabel Marschall Thostrup

Gua Sha massage er i dag en af de mest populære, naturlige ansigtsbehandlinger i Asien og er ved at blive en rigtig rockstar i skønhedsbranchen over hele verden. Få gør-det-selv guiden her!

Læs Mere
Økologisk livsstil - find dine fødevarer her

Spot Trenden

Økologisk livsstil - find dine fødevarer her

Af Nicoline Kongedam

Udvalget af økologiske fødevarer vokser og økologi er blevet ekstremt populært. Derfor finder du selvfølgelig også et stort udvalg af økologiske fødevarer og beautyprodukter hos Matas.

Læs Mere
Avivir Baobab: dansk, naturlig og luksuriøs serie

Nyhed

Avivir Baobab: dansk, naturlig og luksuriøs serie

Af Matas

Baobab er en af tidens trendsættende ingredienser i skønhedspleje. Allerede kort efter introduktionen i marts, blev AVIVIR Baobab Virgin Oil tildelt prisen ’Årets Skønhedsprodukt’ ved ’Danish Health and Science Award 2018’.

Læs Mere
Naturlige og rene dufte til dig

Vi guider

Naturlige og rene dufte til dig

Af Isabel Marschall Thostrup

Du går måske allerede efter de naturlige mærker, når du vælger hudpleje og makeup. Men vidste du, at også nogle parfumer er lavet specielt med naturligt indhold? Det er mærker som CLEAN, Zarkeoperfume samt de to lækre hudplejebrands, Rudolph Care og Tromborg, der også har dufte.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
  • Byt i butik
  • Mere end 1000 brands