Rejsestørrelser

Dufte
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Køn

Duftfamilie

Størrelse

Form

Sæson

Bedømmelser

Aktuelt

4 produkter
4 produkter
Sorter efter: Mest populære
Franchesca
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Lækre parfumer i rejsestørrelse

En parfume i rejsestørrelse er perfekt til dig, der ønsker at have en parfume med på farten, hvis du enten skal ud at rejse eller bare vil have en i tasken til, hvis du i løbet af dagen har lyst til at friske din duft op. Parfumen fylder ikke særlig meget, da den ofte kommer i en tynd flakon og er under 30 ml.

En parfume i rejsestørrelse kommer enten på spray, som du kender en almindelig parfume og som en roll-on. En roll-on fungerer på den måde at man ruller den rundt på huden.

Tip på påførelse

Et godt tip er at spraye eller rulle den på vores pulsområder, som er bag øret, halsen eller håndleddet. Vores egen kropsvarme vil aktiverer duften og få den til at holde længere.

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Dufteksperten guider: Her er dit parfume-match

Matas LIVE

Dufteksperten guider: Her er dit parfume-match

Af Matas

Hvordan får man duften af en parfume til at holde længere? Og ved du, hvilken parfume, der passer til dig? Ellen, der er uddannet i parfume på parisiske manér, fortæller alt, du skal vide om parfumer, så du er klædt på til at opbygge din helt egen parfumegarderobe.

Læs Mere