Menu

Bodylotion - Kropspleje - Hudpleje

Mærker Ecooking Hudpleje Kropspleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

8 produkter
8 produkter
Sorter efter: Mest populære
25%
Ecooking Bodylotion 300 ml
Medlemspris 179,96 kr.Ikke medlem 239,95 kr.
25%
Ecooking Bodylotion Parfumefri 300 ml
Medlemspris 179,96 kr.Ikke medlem 239,95 kr.
25%
Ecooking Multiolie 300 ml
Medlemspris 209,96 kr.Ikke medlem 279,95 kr.
25%
Ecooking Multiolie Parfumefri 300 ml
Medlemspris 209,96 kr.Ikke medlem 279,95 kr.
25%
Ecooking Multi Olie Parfumefri 100 ml
Medlemspris 149,96 kr.Ikke medlem 199,95 kr.
25%
Ecooking Body Butter 250 ml
Medlemspris 187,46 kr.Ikke medlem 249,95 kr.
25%
Ecooking Multi Olie 100 ml
Medlemspris 149,96 kr.Ikke medlem 199,95 kr.
25%
Ecooking Sommerglød Lotion 100 ml
Medlemspris 194,96 kr.Ikke medlem 259,95 kr.
Cimmie
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Ecooking bodylotion

Det er vigtigt at passe på sin hud - også den på kroppen. Mange døjer med tør hud, enten hele tiden, eller i perioder. Ofte tør vinterhud er desværre ikke en sjældenhed, hvor huden bliver mere dehydreret, da vi tager varmere bade og skruer op for varmen indendørs. Det er alt sammen med til at udtørre huden, og derfor har den brug for din hjælp.

Det bedste tidspunkt at bruge sin bodylotion på, er lige når du er kommet ud af badet. Varmen fra vandet er med til at gøre huden mere modtagelige overfor de plejende ingredienser, samt en ren hud altid er at foretrække. Brug den gerne imens din hud stadig er fugtig, så har den de bedste vilkår og trænger hurtigt ind.

Bodylotion - en cocktail din hud vil takke dig for

En Award vinder af flere omgange! Den skønne og efterhånden velkendte bodylotion er værd at prøve - din hud vil elske den. En cocktail af nærende og plejende ingredienser vil give din hud et fugtboost uden lige.

Aktive ingredienser som hyaluronsyre og niacinamid er ikke kun med til at give fugt og blødhed. Ingredienserne er med til at mindske pigmentforandringer samt give en glattere hud og modvirke struktur.

Sammen med dem, tilføjes nærende og plejende ingredienser som glycerin, e-vitamin, jojoba-, solsikke-, olivenolie samt seasmør og endnu flere endnu. Din hud efterlades mere smidig, gennemfugtet og utrolig blød.

Bodylotionen findes med naturlig duft og uden parfume.

Tip til din bodylotion

Giv dig selv det ultimative fugtboost; bland et pump af din multiolie og din bodylotion i din hånd og påfør på hele kroppen. Så du opnår ekstra meget fugt og næring og din hud vil føles silkeblød, smidig og gennemfugtet.

Bodybutter fra Ecooking

Ønsker du en kropscreme med en rig og lækker konsistens? Bodybutters rige konsistens smelter på huden og trænger hurtigt ind. Trods konsistensen giver den ikke en fedtet følelse. Cremen indeholder aktivt niacinamid, som udjævner og udglatter struktur i huden. Hyaluronsyre og E-vitamin er blandt meget med til beskytte og berolige huden, samt booste hudens fugtbalance. Sheasmør, kakaosmør og mandelolie giver karakter til cremens konsistens, gør huden mere smidig og fast samt hjælper din hud med at tilføre og genoprette fugten. Den er ideel til en tør hud, som har burg for ekstra kærlighed.

Cremen giver en spa fornemmelse ved hjælp af skønne duftnoter fra jasmin, grape og appelsinblomst.

Smuk sommerglød

Få en smuk sommerkulør hele året rundt med den parfumefri sommerglød. Den fugtgivende sommerglød Lotion giver din hud den fugt den har burg for, ved hjælp af b.la hyaluronsyre, niacinamid og E-vitamin. Aloe Vera virker kølende og beskyttende på huden. Sommerglød giver din hud en øjeblikkelig skøn farve, men hjælper også på synligheden af pigmentforandringer, karsprængninger og små ar. Lotionen påføres præcis som du vil påføre din sædvanlige bodylotion, men sørg for at være ekstra omhyggelig så farven fordeles jævnt. Lotionen er nem at anvende og giver en flot naturlig farve.

​​​​​​​Føler du, at farven er før mørk til din hud, kan du med fordel blande den op med lidt af din almindelige bodylotion.

6 vidundere fra Ecooking, du skal prøve

Vi guider

6 vidundere fra Ecooking, du skal prøve

Af Anja Mille Blum

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Ecooking er et af de brands, der ofte står øverst på ikke bare vores, men også jeres ønskeseddel. Vi har kigget lidt i tallene, and the results are in: Her kommer 6 af de produkter, I har købt flest af – eller søgt mest på – inden for de seneste halve år.

Læs Mere
6 parfumefri favoritter fra Ecooking

Vi guider

6 parfumefri favoritter fra Ecooking

Af Ida Hinchely Kyhn

Hvis du leder efter effektiv hudpleje uden parfume men er i tvivl om, hvilke brands du skal kigge efter – så er du kommet til det rette sted! Vi har nemlig samlet seks af de bedste parfumefri favoritter fra danske Ecooking. Læs med her, og bliv klogere på, hvad du skal klikke i kurven til din hudplejerutine derhjemme.

Læs Mere
Vi guider: De bedste ingredienser fra Ecooking

Vi guider

Vi guider: De bedste ingredienser fra Ecooking

Af Ida Hinchely Kyhn

Ecooking er, som du muligvis ved, et dansk mærke, der i den grad har gjort sig bemærket med sin effektive hudpleje og lækre makeup-produkter. Men vidste du, at flere af de gode ingredienser går igen i både hudpleje og makeup? Vi guider dig her til, hvilke virksomme og lækre ingredienser du kan finde fra brandet både i hudplejeprodukter, men også i makeuppen.

Læs Mere