Vi guider

Her er Ecookings bestsellers, du skal kende

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Ecooking er et af de brands, der ofte står øverst på ikke bare vores, men også jeres ønskeseddel. Vi har kigget lidt i tallene, and the results are in: Her kommer 4 af de produkter, I har købt flest af – eller søgt mest på – inden for de seneste halve år.

Hvis du drømmer om blød og strålende hud, så er der fire bestsellere fra Ecooking, du simpelthen skal have på din badeværelseshylde. Disse produkter er designet til at give din hud den ultimative pleje og næring, og de har allerede erobret hjertet hos mange skønhedsentusiaster verden over. I denne artikel dykker Pernille fra redaktionen ned i, hvad der gør disse produkter så unikke og uundværlige – og hun tester dem også selv.

Farvel til fine linjer og rynker med Super Serum  

Selvom fine linjer og rynker er helt naturligt og en unægtelig del af livet, så er der ting man kan gøre, hvis man ønsker at mindske dem. Her er Super Serummet fra Ecooking et rigtig godt valg!


Serummet er specielt udviklet til dig, der er over 35 år og ønsker at opnå synlige resultater. Med det geniale, aktive ingrediens ”Acetyl Hexapeptide-8” får musklerne i ansigtet mulighed for at slappe af, hvilket reducerer linjerne og rynkerne.
Derudover trænger naturlig hyaluronsyre dybt ind i huden og giver intens fugt, samtidig med at græskar- og rødalgeekstrakt styrker hudens kollagenproduktion og giver en strålende glød.


Dette serum er beriget med økologisk agurkevand, der beroliger og fugter huden, og det er dermatologisk testet, allergicertificeret, parfumefri og vegansk.

3 FOR 2
20 ml
EcookingSuper Serum
409,95 kr.
(102)”Super lækkert produkt! Lækker konsistens, der trænger hurtigt ind, og jeg kan se en forskel efter at have brugt den første flaske op.” – Rikke, 48 år  ★★★★★

Giv din hud den ekstra opmærksomhed, den fortjener

Denne dagcreme er en ægte multi-tasker, der passer til alle hudtyper. Med sin allergicertificering og parfumefri formel er den ideel til selv den mest følsomme hud.


Dagcremen giver intens fugt og pleje hele dagen lang og mindsker samtidig fine linjer og aldringstegn. Dagcremen indeholder det innovative ingrediens ”Hyadisin”, som du måske ikke har hørt om før, men det virker ligesom hyaluronsyre, som altså er en stjerneingrediens, hvis man vil opnå en glattere hudstruktur med optimal fugtbalance!


Med ingrediensen ”trylagen” som én af de aktive ingredienser, stimulerer denne dagcreme også kollagenproduktionen i huden og giver den en ungdommelig fylde. Derudover er cremen smækfyldt med naturlige ekstrakter som hvede, solsikkeolie og sheabutter, der tilføjer ekstra pleje og næring.


Psst... Hvis du foretrækker en smule duft i din dagcreme eller en dagcreme med solfaktor i sommermånederne, så kan du også få disse varianter. Tryk på pilen i produktkarrusellen for at se dagcremen med solfaktor og parfume.

3 FOR 2
50 ml
EcookingDagcreme SPF 20
379,95 kr.
(68)

Pernille tester

Dagcremen fra Ecooking lover fugt og pleje hele dagen, og det må man sige holder vand! Konsistensen er let og luftig, og den blev absorberet hurtigt uden at efterlade en fedtet fornemmelse på min hud. Min hud føltes straks gennemfugtet og velplejet – og jeg var efterladt med en silkeblød fornemmelse på huden, når jeg strøg hånden over kinden. Jeg værdsætter virkelig også, at den er allergivenlig og parfumefri, da min sensitive hud ofte reagerer negativt på duftstoffer. Og så elsker jeg også bare, at Ecooking har tænkt alle forbrugere ind i forhold til de forskellige varianter af dagcremen. Der er nemlig både en dagcreme til dem, der foretrækker parfume, og dem, der foretrækker uden, og faktisk og til dem, der foretrækker en dagcreme med solfaktor i. Kæmpe ros herfra til Ecooking!”Nok den bedste dagcreme jeg har prøvet! Giver fugt til huden med det samme, og du kan se din hud gløder meget mere, efter du har brugt cremen. Det er ikke en klisteret creme. Meget dejligt at påføre på huden.” – Wahida, 27 år.  ★★★★★

Minimal indsats, maksimalt resultat

Hvis du også har lyst til at gøre så lidt som muligt, men stadig se øjenåbnende resultater, når det kommer til anti-aging, så skal du have fat i en natcreme som denne. Påfør den blot om aftenen, og lad den arbejde med din hud i dybden over natten.


Natcremen er specialdesignet til at give din hud dybdegående fugt og minimere synlige tegn på aldring. Ved hjælp fra den vilde, effektive ingrediens ”argireline”, der i flere medier kaldes for ”botox på flaske”, får denne hexapeptid ansigtsmusklerne til at slappe af og rynkerne til at reduceres! Ret så genialt!


Ligesom i dagcremen får du også trylagen i natcremen, som booster kollagenet i huden og giver dig en ungdommelig, frisk teint. Cremen er parfumefri, vegansk, dermatologisk testet og allergicertificeret for at sikre den bedste betingelser for din hud.


Psst... Hvis du foretrækker en smule duft i din natcreme, så kan du også få sådan en variant. Tryk på pilen i produktkarrusellen for at se natcremen med parfume.


Pernille tester

Efter at have testet dagcremen, glædede jeg mig virkelig til at prøve natcremen. Det første, jeg lagde mærke til, var, at natcremen hurtigt blev absorberet af min hud og fugtede den i dybden. Virkelig, hvad jeg havde brug for efter en lang arbejdsdag, hvor min hud godt kan blive ret tør om aftenen. Konsistensen er rig og cremet, og den smeltede ind i min hud, hvilket efterlod den intensivt fugtet og glat. Om morgenen vågnede jeg op med en frisk, fugtet og virkelig blød hud!”Supertilfreds med både denne og dagcremen. Jeg så en forskel på min hud allerede efter et par dage (mere glød, mere ensartet). Jeg har tør hud og denne creme (og dagcremen) er de eneste, der fugter nok alene uden at fedte.” – Eva, 50 år.  ★★★★★

Hvis jeg kun måtte eje et produkt, så sku’ det være denne

Multiolien fra Ecooking er en sand alsidig skønhedsfavorit. Du kan bruge denne multiolie til en bred vifte af formål, herunder kropsolie efter badet, afrensning af huden, makeupfjerner, barbering, hårkur, massageolie og meget mere. Den indeholder økologisk jojobaolie og sesamolie, der tilføjer fugt og pleje til din hud og hår. Med andre ord er denne veganske og dermatologisk testede multiolie den ultimative alt-i-et-løsning til din daglige skønhedsrutine.


Psst... Husk, at olien altid skal bruges på fugtig hud og hår. Hvis du foretrækker en smule duft i din olie, så kan du også få sådan en variant med essentielle duftudtræk af orange, lavendel og rose. Tryk på pilen i produktkarrusellen for at se olien med parfume.

3 FOR 2
300 ml
EcookingMultiolie Parfumefri
389,95 kr.
(46)
3 FOR 2
300 ml
EcookingMultiolie
399,95 kr.
(65)

Pernille tester

Denne multiolie var en spændende tilføjelse til min skønhedsrutine. Jeg bruger normalt ikke olie i min hudplejerutine, så jeg var ret spændt på at teste denne, og jeg må sige, at jeg er glædeligt overrasket! Min største bekymring var, om den efterlod min hud fedtet, men den har en overraskende let og ikke-fedtet konsistens (se selv i videoen nedenfor). Jeg vil faktisk kalde det for en tørolie, hvilket jeg virkelig værdsætter, så jeg hurtigt kan få tøjet på igen. Under testen brugte jeg den både under barbering i badet, som kropsolie efter badet og som en let makeupfjerner. Jeg er rimelig imponeret over dens alsidighed og dens evne til at efterlade min hud glat og velplejet uanset, hvornår jeg brugte den. Den fungerede også overraskende godt som olie til, når jeg skulle barbere mig i badet, og jeg har endnu til gode at teste den af som en hårkur! Sikke mange fantastiske formål, at olien kan bruges til! Super praktisk og budgetvenligt! Kæmpe anbefaling herfra!

Vil du se videoen?
Så har vi brug for at du accepterer alle cookies”Den er vidunderlig. Jeg bruger den sammen med shower-gel også fra samme mærke, og de udgør et perfekt match. Den fugter uden at fedte og er bare så lækker.” – Katja, 43 år.   ★★★★★

5 hurtige om Ecooking

1. Hvorfor hedder det Ecooking? Hvem står bag? Hvor produceres det?  

Grundlaget for en smuk og velplejet hud er rens og fugt, og du skal ikke bruge mere end et minut hver morgen, et minut hver aften og 10 minutter til ekstra pleje i løbet af ugen. Det er filosofien bag Ecooking. Brandet er udviklet af Tina Søgaard, en erfaren dansk producent og ildsjæl, der oprindeligt håndfyldte produkterne i sit eget lille køkken (heraf navnet Ecooking). Men rygtet spredtes hurtigt, og i 2015 kunne man for første gang finde Ecooking på hylderne i få butikker.

I dag produceres Ecooking dog ikke længere i Tinas køkken, men på en fabrik lidt uden for Kolding.  Er du mere nysgerrig på Tinas historie, så kan du se hele vores Matas LIVE udsendelse med hende, hvor hun fortæller mere om, hvordan Ecooking blev til.​​​​​​​

”Eco” i ”Ecooking” afspejler også mærkets miljøvenlige tilgang til udviklingen af produkterne.
Ecooking har sloganet ”Hverdagsluksus til din hud” og tilbyder helt rigtigt hverdagsforkælelse med fokus på effekt og kvalitet. Hvert enkelt produkt i sortimentet er skabt med henblik på at imødekomme specifikke udfordringer og er velegnet til alle hudtyper og aldre. Filosofien bag serien er, at alle fortjener den dejlige følelse af velvære, som gode hudplejeprodukter giver.
Produkterne er nemme at anvende og effektive uden unødvendige ingredienser. De er nøje sammensat af de bedste og mest effektive ingredienser.
Produkterne er velegnede til både mænd og kvinder samt børn, og der er også taget hensyn til miljøet ved at genbruge emballagen.

2. Hvilke Ecooking produkter skal jeg bruge?  

Dem alle sammen! … er selvfølgelig det oplagte svar fra min side, meeeeen skal vi se lidt mere realistisk på det, så er det jo altid individuelt, hvilke produkter der passer til ens hudtype.  

Hvis du kunne tænke dig at blive inspireret til, hvilke produkter du skal klikke hjem og prøve selv, så har vi faktisk testet en del af dem her på redaktionen - både hårpleje og kropspleje.

3. Er der parfume i Ecooking?  

Kort svar: Ja og nej.  

Det er nemlig sådan, at langt størstedelen af Ecookings produkter fås både med og uden parfume – så du helt selv kan vælge, hvorvidt du ønsker, at dine produkter skal dufte, eller om du gerne vil undgå det.  

Alle de produkter, der ikke indeholder parfume, har en mærkning på emballagen. Hvis denne mærkning har en brun baggrund, betyder det, at du også kan få produktet med duft. Er den tilgengæld hvid, fås den kun uden parfume.  

4. Er Ecooking vegansk?

Igen er det korte svar: Ja og nej.  

Det er nemlig ikke sådan, at alle produkterne fra brandet er uden animalsk indhold – dog er størstedelen af deres produkter veganske.  

Er du i tvivl om, hvorvidt det produkt, du står med i hånden, er vegansk eller ej, så kig efter vegan-cerificeringen fra The Vegan Society på emballagen, før du køber produktet.  

5. Er Ecooking godt?  

Jeg skrev ud til redaktionen på teams med præcis samme spørgsmål, og jeg tænker, at jeg vil lade jer bedømme selv ud fra deres svar:

Deres bodyscrub er den bedste!!!

Natcreme uden parfume

Deres fodcreme er SÅ god  ❤

Jeg har før været VIRKELIG glad for deres peeling maske, men min hud er blevet ret sart, men hvis man ikke har sart hud er den super!

JA! Peel masken er fantastisk, men vigtig note: ikke brug den om morgenen, medmindre du vil ligne en 🍅 resten af dagen. Og husk spf efterfølgende ☝🏼 ​​​​​​​

Den plejende serie til håret er virkelig også skøn 🥰

Jeg er helt vild med ecooking ansigtsolie. Giver en fantastisk glød under ens makeup!

Jeg elsker multiolien uden parfume! Især om vinteren er den genial at blande i bodylotion, når man har så tør hud, som jeg har.  "Jeg er ret begejstret for Ecooking's ligetil og uopstyltede tilgang som brand. Mens mange andre mærker bruger masser af tillægsord i deres produktnavne, kalder Ecooking bare deres produkter for, hvad de er: Dagcreme, natcreme, multiolie osv. Men lad dig ikke narre af enkelheden i navnene, for indholdet i produkterne er fyldt med de mest potente og velundersøgte ingredienser, som din hud har brug for – hverken for meget eller for lidt." - Pernille fra redaktionen.

Find flere gode produkter fra Ecooking her

3 FOR 2
100 ml
EcookingLermaske
239,95 kr.
(187)
3 FOR 2
100 ml
EcookingMulti Olie Parfumefri
229,95 kr.
(67)
3 FOR 2
01
EcookingFlydende Håndsæbe
169,95 kr.
(273)
3 FOR 2
200 ml
EcookingRensegel Parfumefri
229,95 kr.
(129)
SPAR 25%KØB 2
250 ml
EcookingRepair Conditioner
199,95 kr.
(56)

Relaterede artikler

Redaktionen tester: Ecooking hårpleje

Hairstudio

Redaktionen tester: Ecooking hårpleje

Af Amalie Schiller

Det er ikke altid nemt at finde den perfekte shampoo eller balsam - dét kan vi skrive under på her på Stories Redaktionen, hvor vi har mange forskellige hårtyper. Nogle af os har brug for ekstra fylde, mens andre har behov for et intenst boost af fugt og næring. Vi er også flere, der – til tider – døjer med tør og irriteret hovedbund. Med andre ord: her på redaktionen har vi mange forskellige behov, når det kommer til hårpleje, og netop derfor har vi sat os for at teste Ecookings hårplejeserie.

Læs Mere
5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Vi guider

5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi elsker seje kvinder. Og heldigvis er der flere danske brands med sådan en bag. Her tager vi et kig på 5 skønne beauty brands, der alle er startet og ejet af kvinder.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek