Copenhagen Pride

Matas og Pride
Matas har siden 2021 haft et aktivt partnerskab med Copenhagen Pride. Formålet med partnerskabet er at sætte fokus på lige rettigheder, herunder lige rettigheder for seksuelle minoriteter. Samtidig har Matas også brugt partnerskabet til at løfte en agenda om retten til at være sig selv på sine egne præmisser.  ​​​​​​​

Hvem er Pride?
Copenhagen Pride er en LGBT- og menneskerettighedsfestival, der afholdes hvert år i august i København. Festivalen åbner normalt om tirsdagen i Pride-ugen, og kulminerer om lørdagen med en parade.
​​​​​​​Fra 2009 har paraden gået ruten fra Frederiksberg Rådhus til Københavns Rådhusplads og markerer afslutningen af festivalen.  

Hvordan aktiverer Matas samarbejdet med Pride?
Matas har gennem flere år lavet sine egne Pride-kampagner, hvor fokus har været på egne medarbejdere og deres personlige historier – alt sammen under temaerne tættere på Copenhagen Pride og retten til at være sig selv.

Retten til at være sig selv handler ikke kun om individuel styrke og kampe for rettigheder.

Det handler også om relationer og venskaber, man kan støtte sig til, når livet bliver svært. Senest 2023, I anledning af Matas igen støtter Priden og arbejdet med at sikre diversitet og mangfoldighed, fokuserer vi på hvor vigtigt det er, man har gode venskaber – venskaber der er fordomsfri zoner, venskaber der skaber ro og ikke mindst venskaber, der bare ikke handler om at være anderledes

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek