Essie

Med et stort sortiment og udvalg af farver Essie bliver igen og igen fremhævet som et mærke, der rammer sæsonens trends år efter år. Med sin dedikation, høje standarder og award-vindende neglelakker og produkter til neglepleje, har essie indtaget pladsen som naturlig leder inden for luksus skønhedsprodukter - og bare rolig: Essie har planer om at forkæle de kvalitetsbevidste og farveglade manicure entusiaster mange år endnu.

Essie

Med et stort sortiment og udvalg af farver Essie bliver igen og igen fremhævet som et mærke, der rammer sæsonens trends år efter år. Med sin dedikation, høje standarder og award-vindende neglelakker og produkter til neglepleje, har essie indtaget pladsen som naturlig leder inden for luksus skønhedsprodukter - og bare rolig: Essie har planer om at forkæle de kvalitetsbevidste og farveglade manicure entusiaster mange år endnu.

Essie Fall Collection

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

193 produkter
193 produkter
Sorter efter: Mest populære
NYHED
essie Gaveæske
139,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Essie – Et stort sortiment med et kæmpe udvalg af farver

Essie er mange kvinders favoritmærke indenfor neglelakker med deres kæmpe udvalg af farver og konstante fornyelse, der følger sæsonens trends.

Essies prisvindende neglelakker og produkter til neglepleje har gennem de sidste ca. 40 år placeret mærket blandt toppen, når kvalitetsbevidste og farveglade manicure-entusiaster skal vælge farver og pasteller.

Essie har hele paletten

Essie-sortimentet indeholder følgende:

 • Farvede neglelakker i alle nuancer. Essie-lakker kommer i de flotteste dybe toner, sarte, lette pastelfarver, nuancer af nude samt i pangfarver
 • Espressie, der er en type af neglelak med kort tørretid
 • Essie Gel Couture, der er et langtidsholdbart totrinssystem med farve + topcoat
 • Treat Love & Colour, der er farvet lak med avanceret pleje, som styrker neglene på kun en uge
 • Base & Topcoat, der kommer i flere udgaver med forskellige egenskaber
 • Neglepleje, som styrker neglene og giver dem glans

En neglelak, som holder og ikke skader dine negle

Personer med lys hud har ofte negle med en undertone af et blåligt skær, hvilket Essie-lakker kan dække. Her kunne det for eksempel være oplagt at prøve Dronning Elisabeths yndlingsnuance Ballet Slippers, hun har gået med siden 1989. Eller måske den lysegrå Chinchilly eller den rubinrøde A-List, der alle går godt til en lys hudtone.

Personer med en medium hudtone har ofte negle med en undertone af oliven, og de ser derfor fremragende ud med gennemsigtig hvid neglelak. På den måde virker deres negle lysere, og deres hud vil fremstå mere gylden. En god lak kunne være Marshmallow. Desuden passer enhver grålig farve til de olivenfarvede negle. Essie anbefaler Smokin' hot. Ingen farve passer dog bedre til medium hud end en flot rød med orange undertoner. Her er Geranium et virkelig godt bud.

Den mørke hudtone har ofte negle med undertoner af grå, hvilket går rigtigt flot i spænd med gennemsigtig pink som Sugar Daddy. Også her kommer de grå farver til sin ret. Vælg grå med lilla undertoner som Merino Deep, der ser fremragende ud til den mørke hud.

Sådan lægger du din Essie-lak

 1. Start med at fjerne eventuel neglelak. Tag en vatrondel med neglelakfjerner og hold den i ca. fem sekunder på neglen. Det gør, at lakken løsner sig og lettere kan fjernes uden det store arbejde. Vask efterfølgende dine hænder godt med vand og sæbe, brug gerne en neglebørste.

 2. Trim dine negle med negleklipper og fil. Når den ønskede længde er opnået, filer du neglene i den ønskede form.

 3. Plej dine neglebånd. Brug Essies lækre neglebåndspleje med abrikosolie. Kom en dråbe på hver negl. Brug herefter en neglebåndspind til skånsomt at skubbe neglebånd ned.

 4. Underlak. En basecoat forebygger misfarvning af neglene og sørger for, at lakken binder bedre. Essie har dog nogle neglelak, der ikke kræver basecoat. Det er neglelakker fra serierne Essie Gel Couture og Essie Treat Love & Colour.

 5. Påfør din valgte neglelak to gange med ca. to minutters mellemrum. Det første lag dækker. Det næste lag giver den maksimale dybde af farven.
  ​​​​​​​
 6. Afslut med topcoat. En topcoat sørger for, at du får en bedre holdbarhed og giver et perfekt finish, uanset om du ønsker, resultatet skal være skinnende eller mat.

Hvor kommer navnene fra..?

Essie Weingarten navngiver selv sine neglelakker. Hun har kreative mennesker ansat til at foreslå navnene, men i sidste ende træffer hun beslutningen. Et navn skal være vittigt og sjovt og have personlighed.

Essie har fortalt, at inspirationen til navnene kan komme fra en ferie, et spil på ord, en sjov historie eller et tema. I sidste ende skal navnene være mindeværdige.

Da Essie startede i neglebranchen for mange år siden, blev nuancerne navngivet efter nummer. Det, syntes hun, var meget upersonligt og kedeligt. Derfor navngav hun selv lakkerne og gjorde dem sjove! Det adskilte Essie fra andre brands.

Spørger man Essie, hvilket navn, hun synes, er bedst, svarer hun: "Jeg kan ikke vælge. Jeg elsker alle mine babyer!"

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.