Garmin

Er du klar til en sundere og mere aktiv livsstil? Med urene fra Garmin kan du holde styr på din udvikling, dine daglige aktivitetsmål, hvor langt du løber, og hvor meget du har forbrændt under styrketræningstimen – endda, hvor meget skærmtid dine børn har brugt, siden de kom hjem fra skole eller daginstitutionen.

Udforsk det store udvalg af fitness- og aktivitetsure fra Gamin her på matas.dk, og find dét Garmin-ur, der matcher dit og din families aktivitetsbehov.

Garmin

Er du klar til en sundere og mere aktiv livsstil? Med urene fra Garmin kan du holde styr på din udvikling, dine daglige aktivitetsmål, hvor langt du løber, og hvor meget du har forbrændt under styrketræningstimen – endda, hvor meget skærmtid dine børn har brugt, siden de kom hjem fra skole eller daginstitutionen.

Udforsk det store udvalg af fitness- og aktivitetsure fra Gamin her på matas.dk, og find dét Garmin-ur, der matcher dit og din families aktivitetsbehov.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

43 produkter
43 produkter
Sorter efter: Mest populære
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up

Find dit nye Garmin ur på Matas.dk

Løbetræning, styrketræning, triatlon, gåture, svømmetræning, en tur på rulleskøjter eller et Stram Op-hold i dit lokale fitness center. Uanset hvilken af disse sportsaktiviteter du kan skrive på listen over ting, der tager tid fra din kalender, kan du måle din udvikling, dine præstationer og din krops ve og vel med et puls-, trænings- og aktivitetsur fra Garmin. Måske kombinerer du din aktive livsstil med flere forskellige sportsgrene og –aktiviteter, og hvis dette er tilfældet, kan du sågar vælge et såkaldt multisportsur, hvor du kan skifte mellem de forskelige sportsgrene alt efter, hvad du foretager dig på det pågældende tidspunkt. Der er mange muligheder med et ur fra Garmin, og her på siden kan du finde og læse lidt mere om et udpluk af de bedste ure af slagsen.

Garmin Vivomove

Med Garmins Vivomove-urserie kan du måle og holde styr på din puls, dit stressniveau, dine skridt og din kalorieforbrænding døgnet rundt. Uret er udviklet med en håndledsbaseret pulsteknologi, der - med urets placering - altid måler dit ve og vel via dit håndled. Uret ligner umiddelbart et helt almindeligt analogt armbåndsur, men det er udstyret med en diskret touchscreen, der dynamisk flytter sig, når du stryger fra side til side. Tjek dine skridt, din puls of dit løbende stressniveau, eller skift musiknummer direkte fra uret. Garmin Vivomove kommer i flere forskellige farver, og netop dette ur kan findes i blandt andre følgende designs:

 • Garmin Vívomove HR Sort/Rose-Gold med sort silikonerem
 • Garmin Vívomove HR Sport Sølv med seafoamblå rem
 • Garmin Vívomove HR Sport Sort med sandstensfarvet rem
 • Garmin Vívomove HR Rose/Gold-Tone
 • Garmin Vívomove HR Sport Black

Garmin Forerunner 35

Er du på udkig efter et løbeur, der til punkt og prikke kan måle og holde fuldstændig styr på din løberute, din puls, din forbrænding og din løbetid? Med Garmin Forerunner 35 er du sikret en effektiv aktivitetstracking hele dagen, hvor du kan tælle dine skridt og kalorier, men samtidig blive gjort opmærksom på, hvornår det er tid til at være aktiv igen. Garmin Forerunner har et slankt design og er oplagt som løbeur – både til den daglige løbetur, intervaller og konkurrencer. Det er den, da uret kan registrere distance, tempo og intervaller, og da alle data herom registreres af uret, kan du let holde øje med alle dine tal, hvorfor uret er det eneste, du behøver på din løbetur. Ingen telefon, ingen ekstra pulsmåler, ingen efterfølgende gennemgang af ruten for at tjekke, hvor langt du har løbet. Alt i ét ur.

Garmin Vivofit

En af Garmins absolutte bestsellere er urene fra serien ’Vivofit’. Garmin Vivofit findes i et bredt udvalg til både børn og voksne, og nedenfor kan du læse en gennemgang af, hvad et udvalg af de forskellige ure kan.

 • Garmin Vivofit Jr.
  Vil du også sikre, at dine børn bliver opmærksom på og får sunde vaner fra start, kan du udstyre dem med et Garmin Vivofit Jr. Denne urserie til børn fås, på matas.dk, i udgaverne Garmin Vivofit Jr. 2 og Garmin Vivofit Jr. Digi, og forskellen på disse er, hvorvidt displayet er digitalt eller ej – ja, det er Garmin Vivofit Jr. Digi, der er uret med den digitale skærm. Fælles for Garmin Vivofit Jr.-serien er, at den er svømmeegnet, har et farvedisplay samt en strækbar rem og påmindelsesalarmer og opgavetimer, til når børnene laver lektier, har skærmtid, træner eller børster tænder. Nogle af urene i denne serie tager udgangspunkt i eventyruniverset Marvel Avengers og Disneys, og det er også figurerne herfra, som motiverer børnene til at være aktiv i de anbefalede 60 minutter om dagen via app’en, mobil-app4. App’en kan mor og far også hente til deres telefoner for at holde styr på børnenes aktivitetsniveau.


 • Garmin Vivofit 4
  Dette Garmin-ur registrerer dine skridt, din samlede daglige distance, kalorieforbrænding og ikke mindst din søvn. Men den husker også dine vaner. Den husker dine vaner, ja, og giver dig i forlængelse heraf daglige mål, som sikrer, at du hele tiden har de bedste forudsætninger for en sund og aktiv livsstil.

Garmin Vivoactive

På matas.dk kan du også finde det flotte, stilrene og ikke mindst sporty smartwatch Garmin Vivoactive. Dette ur er indbygget med GPS, mere end 15 forudindlæste sportsapps og ikke mindst Garmin Pay Ready, der gør det muligt for dig at betale dine varer i supermarkederne direkte fra uret. Med to udgaver fra Garmin Vivoactive-serien, nemlig Vivoactive 3 og Vivoactive 4, har du fri mulighed for at vælge, hvilken style, farve og funktion der passer til dig. Fælles for Vivoactive-serien er, at du kan følge dine forskellige data – hvad end du vil tjekke din daglige skridt, din kalorieforbrædning, din puls eller dit stressniveau – og at den også er rigtig god til at registrere din tid, forbrænding og distance, når du svømmer. I Garmin Vivoactive-serien kan du blandt andet finde følgende ure i forskellige farver:

 • Garmin Vivoactive 4S Powder Grå/Sølv
 • Garmin Vivoactive 4 Shadow Grå/Sølv
 • Garmin Vivoactive 3 Black Slate​​​​​​​
 • Garmin Vivoactive 3 Sort Rustfrit Stål​​​​​​​

Hent Garmin Connect til din smartphone

Alle ure fra Garmin har den smarte funktion at kunne tilkobles app’en ’Garmin Connect’, hvori du kan holde styr på alle din tal – hvad end du vil tjekke skridt, kalorieforbrænding eller sågar, hvis du vil holde øje med, hvordan din kondition og grundform er, og udvikler sig. Du kan nemt og sikkert følge med din krops udvikling ved at navigere lidt rundt og udforske de tal, du dagligt registrerer, når du kobler dit Garmin ur til Garmin Connect.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.