Skægpleje

Hår
Mest populære
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

72 produkter
72 produkter
Sorter efter: Mest populære
Njord Beard Oil 100 ml
169,95 kr.
Njord Beard Brush
124,95 kr.
Carl & Son Beard Filler 5 ml
169,95 kr.
Njord Beard Wash 75 g
109,95 kr.
Njord Shaving Soap 100 gr
59,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Guide til skægpleje

For at have et velplejet skæg er der flere ting der spiller ind – trim skægget lidt ind i siderne, juster længden på skægget, rens og plej skægget, som var det dit hår.

Det er meget vigtigt at pleje skægget og behandle det på samme måde som dit hår. Derfor er det en god idé at vaske skægget regelmæssigt med en god og plejende skægshampoo, der renser skægget skånsomt og fjerner fedt, madrester, forurening og snavs der typisk samler sig i skægget i løbet af en dag.  

Efter skægget er vasket med en skægshampoo påføres skægbalm eller skægolie. Konsistensen på produkterne gør det meget nemt at fordele dem jævnt i skægget, hvorefter de masseres let ind - huden beroliges og næres af de lindrende skægplejeprodukter.

På den måde opnår du et velplejet skæg, mindsker ubehag, irritation og rødme ved at blødgøre dine skægstubbe og huden under beroliges.

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Nyhed

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Af Benedikte Lundberg

Skægget er for alvor tilbage hos mændene. Der er da heller ikke noget flottere end et velplejet og stylet skæg. Derimod kan det hurtigt komme til at se sjusket og usoigneret ud, hvis du ikke styrker og plejer det. Vi har allieret os med materialist Johnny Jensen, der giver dig sine bedste råd med på vejen til optimal og nem skægpleje- og styling med Matas Mens produkter.

Læs Mere
10 tips til den bedste barbering

Vi guider

10 tips til den bedste barbering

Af Matas

Barberkost og kniv, skraber og gele – en god barbering har mange faconer. Uanset om du er til retro-metoden eller mere moderne værktøjer, guider vi dig til den bedste barbering.

Læs Mere
Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Vi guider

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Af Ida Marie Winge

Skæg kommer i mange former og størrelser. Uanset om du er til det store og voluminøse, de maskuline stubbe, eller du har hang til et mere kunstnerisk udtryk, er en god skægtrimmer din ven. Vi guider dig til, hvad du skal overveje, når du vælger skægtrimmer – og giver et par fif til den bedste skægpleje.

Læs Mere