Multitrimmere

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

8 produkter
8 produkter
Sorter efter: Mest populære
Min ekspertise er:
Hårpleje

Vælg en multrimmer og få flere muligheder

Har du lyst til at have flere valgmuligheder til trimning og styling af dit skæg, så er en multitrimmer det helt rigtige valg for dig. Alt efter hvilken model multitrimmer du vælger, medfølger der yderligere tilbehør bl.a. en næsetrimmer, øretrimmer, trimmer til skæg, hår eller krop.

Trim skæg og hår jævnt

Når du vil skabe en jævn trimning uden en afstandskam, skal du holde kammens kant parallelt mod din hud, og køre trimmeren hen over kammen, så skægget fjernes. Det er en god ide at trimme dit skæg både hvor kammen holdes lodret og vandret parallelt med huden – på den måde får du trimmet de fleste skæghår, der har forskellige groretninger, og du opnår en jævn trimning og et velsoignerede look.

Hvis du bruger en afstandskam til at trimme dit skæg, hår på hovedet eller kroppen anbefales det, at du begynder med en længere længde end du måske først havde tænkt dig. Når du har lært multitrimmeren at kende, kan du skifte til den længde, som du egentlig ønsker at have.

​​​​​​​Se vores udvalg på Matas.dk og find en komplet multitrimmer til at trimme, forme og style din ansigts- og kropsbehåring.

Find den bedste hårtrimmer

Vi guider

Find den bedste hårtrimmer

Af Nanna Hein

Når du skal være velplejet fra top til tå, er en hårtrimmer din absolut bedste allierede. Med den rette ved hånden kan du nemlig få det flotteste skæg, en skarp frisure og tæmme alle uønskede hår i en fart. Vi har udvalgt fem af de bedste og mest populære hårtrimmere på matas.dk, så du kan tage dit look til nye højder.

Læs Mere
Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Vi guider

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Af Ida Marie Winge

Skæg kommer i mange former og størrelser. Uanset om du er til det store og voluminøse, de maskuline stubbe, eller du har hang til et mere kunstnerisk udtryk, er en god skægtrimmer din ven. Vi guider dig til, hvad du skal overveje, når du vælger skægtrimmer – og giver et par fif til den bedste skægpleje.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.