Vi guider

Find den bedste hårtrimmer

Når du skal være velplejet fra top til tå, er en hårtrimmer din absolut bedste allierede. Med den rette ved hånden kan du nemlig få det flotteste skæg, en skarp frisure og tæmme alle uønskede hår i en fart. Vi har udvalgt fem af de bedste og mest populære hårtrimmere på matas.dk, så du kan tage dit look til nye højder.

Ingen kan erstatte din frisør eller barber, men det betyder ikke, at du ikke også selv kan tage sagerne – og din hårtrimning – i egne hænder løbende. Med en god og effektiv hårtrimmer kan du nemlig både holde skægget velplejet, give frisuren en klipning og nappe de små stride næsehår, der er kommet lidt for meget på afveje. I dag kan du endda få en smart trimmer til det hele, og som også klarer uønsket hårvækst de mere intime steder på kroppen – og her kommer din frisør og barber jo altså til kort!   


Men hvilken type hårtrimmer skal du vælge, og hvilken trimmer er alle pengene værd? Vi har spottet fem af de bedste hårtrimmere – og køb – på matas.dk og afslører dem lige her.

En trimmer til skægget

Ønsker du, at skægget skal stå skarpt og være velklippet, så skal du have fat i en god skægtrimmer.


Remingtons Vacuum Beard & Stubble-skægtrimmer er udstyret med titaniumbelagte blade, der sørger for en sikker og skarp barbering. Bladene er tilmed justerbare, så du kan klippe dig til lige præcis det look, du ønsker. Ud over at sikre et skarpt skæg, har denne trimmer en indbygget vakuumfunktion. Funktionen opsamler 95 procent af det afklippede skæg og sørger altså for, at du undgår, at de små afklippede hår dækker badeværelset fuldstændig til.

En trimmer til næsen

Vil du gerne have mere kontrol over de ustyrlige næsehår, kan du med fordel gøre brug af en næsetrimmer.


Næsehårstrimmeren Lithium Ion fra Wahl er batteridrevet, og derfor let og hurtig at bruge, og det aftagelige hoved gør den lige så let at rengøre. At trimningen af de genstridige næsehår kan gøre ondt, er ikke noget du her skal være bange for. Klipperen roterer nemlig under trimningen og det gør, at hårene bliver fjernet så nænsomt som muligt.


Ud over at være en næsehårstrimmer, kan du også bruge den til trimning af både ørehår, skæg og øjenbryn.

En trimmer til håret

Vil du selv sørge for, at håret står skarpt, er det en god ide at investere i en god hårklipper til hjemmebrug.


Med hårklippersættet Chrome Pro Deluxe fra Wahl kommer du ikke til at gå ned på udstyr. Sættet indeholder hele 27 dele, og dermed alt hvad du skal bruge til en god klipning. Blandt de 27 dele finder du blandt andet klippeguides og forskellige afstandsstykker, så du kan klippe præcis den længde, du ønsker.


Men du finder også en detaljetrimmer og hårtrimmer, så selv de mindste detaljer spiller. Hårklipperen er udstyret med et særligt Wahl Powerdrive, der giver maskinen 35 procent mere klippekraft – og kan altså klippe selv de tykkeste lokker.

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Vi guider

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Skæg kommer i mange former og størrelser. Uanset om du er til det store og voluminøse, de maskuline stubbe, eller du har hang til et mere kunstnerisk udtryk, er en god skægtrimmer din ven. Vi guider dig til, hvad du skal overveje, når du vælger skægtrimmer – og giver et par fif til den bedste skægpleje.

Læs også

En trimmer til det hele

Vil du bare gerne have klaret hele din barbering og klipning i en hurtig og praktisk omgang, skal du investere i en all in one trimmer.


Philips OneBlade Face & Body er lavet til både at kunne klippe og trimme alt hår i ansigtet og på kroppen. Philips OneBlade følger ansigtets konturer og gør brug af en særlig OneBlade-teknologi, der sørger for en behagelig barbering. Med modellen følger både et skær til ansigtet og et til kroppen, så du på den måde kan tilpasse den efter behov. Udover at være let at bruge, er den også let at rengøre og skal blot skylles under vandhanen. Win-win!

Trimmeren, der også er vandtæt 

Vil du helst klare trimningen fra top til tå, imens du står under bruseren, skal du have fat i en hårtrimmer, der er vandtæt.


Aqua Groom trimmersæt fra Wahl er den amerikanske producents første elektriske hårtrimmer, der er fuldkommen vandtæt. Trimmeren gør brug af en særlig lithuim ion-teknologi, som sørger for hele 180 minutters trimmetid. Til hårtrimmeren følger også et bredt udvalg af afstandskamme, så du kan få præcis den længde, du ønsker.


Udover afstandskammene har trimmeren også et præcisionsskær og et shaverhoved og kan bruges på hele kroppen.

Relaterede artikler

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Vi guider

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Af Ida Marie Winge

Skæg kommer i mange former og størrelser. Uanset om du er til det store og voluminøse, de maskuline stubbe, eller du har hang til et mere kunstnerisk udtryk, er en god skægtrimmer din ven. Vi guider dig til, hvad du skal overveje, når du vælger skægtrimmer – og giver et par fif til den bedste skægpleje.

Læs Mere
Den store shampooguide til mænd

Vi guider

Den store shampooguide til mænd

Af Nanna Hein

Har du hår på hovedet, vasker du det sikkert tit og ofte med en shampoo. Men vidste du, at det faktisk ikke er helt ligegyldigt, hvilken shampoo, du bruger? Og er du klar over, at der findes helt specifikke shampooer udviklet særligt til alt lige fra hårtab, skæl og irriteret hovedbund? Vi guider dig til disse og mange flere gode shampooer velegnet til mænd lige her.

Læs Mere
Hårvoksguide: Find den bedste hårvoks til dig

Vi guider

Hårvoksguide: Find den bedste hårvoks til dig

Af Nanna Skousbøll

Sidder dit hår aldrig helt i skabet? Så kan forklaringen meget vel være, at du bruger den forkerte hårvoks. Hårvoks er nemlig ikke bare hårvoks, og skal du have det optimale ud af din klipning og en frisure, der holder, så er der helt bestemte ting, du skal overveje, inden du køber din næste hårvoks. Læs med her og bliv (forhåbentlig) lidt klogere.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs Mere