Menu

Næse- og Ørehårstrimmere

Hår Styling Tools Hårtrimmere
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Bedømmelser

2 produkter
2 produkter
Sorter efter: Mest populære
Mathilde
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Næsehårstrimmer - fjerner uønsket hår i næse og ører.

Det er ikke en hemmelighed at det er de færreste mænd og kvinder som bryder sig om lange hår i næsen og ørerne. I Danmark ser vi at det er blevet et udbredt problem både for mænd men i særdeles også for kvinder, med uønsket vækst af hår i både næse og ører.

Hos Matas har vi et stort udvalg af næse-ørehårstrimmer som effektivt, let og smertefrit fjerner uønsket hårvækst. Produkterne har det tilfælles at de er nemme at anvende, de er elektroniske enten via batterier eller genopladelig og at de ikke medfører nogen form for smerte ved eller efter brug.

Hvordan fungere en næsetrimmer?

Fælles for vores næsetrimmereer at de alle kommer med en hudbeskyttende afskærmning, så knivene som trimmer hårene ikke kommer i direkte kontakt med din hud og dermed ikke skær den følsomme hud i både næse og ører.

Inden du tænder produktet skal du sikre dig, at produktet er intakt og at det rigtige hoved er sat på maskinen. Det er nemlig sådan, at flere af produkterne kommer med forskellige hoveder, da de er multiprodukter som også kan bruges andre steder i ansigtet som fx. øjenbrynene.

Efter at have sikret at produktet er intakt, påfører du den lille trimmer i kanten af næseborene og eller øregangen og drejer forsigtigt rundt, her kan du både høre og mærke hvordan den de små knive forsigtig skær hårene over og efterlader din næse/ører fri for uønsket hår.

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Nyhed

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Af Benedikte Lundberg

Skægget er for alvor tilbage hos mændene. Der er da heller ikke noget flottere end et velplejet og stylet skæg. Derimod kan det hurtigt komme til at se sjusket og usoigneret ud, hvis du ikke styrker og plejer det. Vi har allieret os med materialist Johnny Jensen, der giver dig sine bedste råd med på vejen til optimal og nem skægpleje- og styling med Matas Mens produkter.

Læs Mere
Alt om skæg: Eksperten guider

Matas LIVE

Alt om skæg: Eksperten guider

Af Matas

Det er november - eller skulle vi skrive "Movember"? Vi har derfor fokus på skæg og hvordan man egentlig plejer det bedst. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt! Hvad er skægolie og skægbalm? Og hvor tit skal man bruge det? Vi får besøg af en ekspert fra Copenhagen Grooming, der fortæller alt, han ved om skæg. Og det er altså meget!

Læs Mere
Find den bedste hårtrimmer

Vi guider

Find den bedste hårtrimmer

Af Nanna Hein

Når du skal være velplejet fra top til tå, er en hårtrimmer din absolut bedste allierede. Med den rette ved hånden kan du nemlig få det flotteste skæg, en skarp frisure og tæmme alle uønskede hår i en fart. Vi har udvalgt fem af de bedste og mest populære hårtrimmere på matas.dk, så du kan tage dit look til nye højder.

Læs Mere