Slankekosttilskud

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

På abonnement

12 produkter
12 produkter
Sorter efter: Mest populære
3 FOR 2
30 stk
NupoSlim Boost Burn My Fat
139,95 kr.
3 FOR 2
120 tabl.
New NordicFat Burner™
479,95 kr.
3 FOR 2
60 tabl.
New NordicFat Burner™
279,95 kr.
3 FOR 2
60 stk
NupoSlim Boost Fill My Tummy
139,95 kr.
3 FOR 2
180 kaps.
BodylabTrimlet + koffein
259,95 kr.
3 FOR 2
180 kaps.
BodylabTrimlet
199,95 kr.
3 FOR 2
90 tabl.
New NordicSpeed Diet
319,95 kr.
3 FOR 2
180 tabl.
MezinaKonjak
299,95 kr.
3 FOR 2
120 tabl.
New NordicCoffe Diet™
284,95 kr.
3 FOR 2
60 tabl
A.VogelFemisan Contour
269,95 kr.
3 FOR 2
60 tabl.
New NordicCellufit Action Kosttilskud
279,95 kr.
3 FOR 2
90 kaps.
SolarayCool Cayenne
149,95 kr.
Rikke
Farmakonom

Slankekosttilskud

Det kan være enormt svært at vide, hvor man skal starte og hvad der er nødvendigt, når man starter et vægttab. Kosttilskud og supplementer kan være en hjælpende hånd og en støtte, der hjælper dig til at nå dine mål.

Hvilke slags slankekosttilskud findes der?

Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige kosttilskud og hvad de egentlig gør, men bare rolig, for vi er her for at hjælpe! Nedenfor finder du en beskrivelse af, hvad de forskellige ingredienser kan bidrage med, til dit vægttab. På denne måde kan du finde lige det produkt, der passer til dig og din vægttabsrejse.

Det er dog vigtigt at huske på, at et vægttab ikke sker over natten og der ikke findes mirakelmidler. Vægttab kan kun ske ved at du er i kalorieunderskud, at du altså indtager færre kalorier end dit ligevægtsindtag. Du skal altså indtage mindre end du forbrænder. Kost og motion er essentielt for et varigt og sundt vægttab og disse kosttilskud er en hjælpende hånd, til at opnå dette.


Fedtforbrænding

Der findes forskellige kosttilskud, som kan bidrage til en normal omsætning af fedtstoffer fra kosten. Disse indeholder typisk Yerba Mate og cholin, der bidrager til den normale omsætning af fedtstoffer.

Mæthed

For følelsen af mæthed, så du ikke overspiser, kan man vælge at bruge tilskud med Glucomannan tilsat. Glucomannan er udvundet fra konjakroden, danner vandopløselige fibre, der omdannes til en slags gelé. De kan optage deres egen vægt i væske flere gange og giver en følelse af mæthed, da geléen fylder mavesækken. Udover dette, bidrager Glucomannan til normalt kolesterolniveau i blodet og bidrager til vægttab, hvis man allerede er i kalorieunderskud.

Blodsukkerudsving

Når man er igang med et vægttab og kroppen ikke får helt så meget næring, som den er vant til, kan man opleve udsving i sit blodsukker. Det kan både være ubehageligt da man kan føle sig svimmel, utilpas og det kan resultere i overspisning, da "man bare skal have noget".

Krom er et tilskud, der bidrager til at vedligeholde normalt blodsukkerniveau og normalt stofskifte og kan være et supplement, til at vedligeholde disse.

Måltidserstatninger

Der findes flere forskellige måltidserstatningsprodukter på markedet og der kan være forskel i, hvor mange måltider de kan erstatte og hvor længe man må bruge dem. Det er derfor altid vigtigt at læse indlægssedlen, før du går igang med disse. Fælles for dem er, at de kan benyttes til at holde en meget lav kalorie diæt, men samtidig sikre at du får de nødvendige vitaminer og mineraler.

Da disse måltidserstatninger tit ligger meget lavt i kalorier, er det vigtigt at snakke med sin læge, før man erstatter hele sin kost med disse.

Kickstart dit vægttab: Teknikker og produkter

Matas LIVE

Kickstart dit vægttab: Teknikker og produkter

Af Matas

Er du også gået det nye år i møde med drømmen om et vægttab? Så se med i denne Matas LIVE, når vi guider dig til at kickstarte den rejse. Med os i studiet har vi kostvejleder og løbecoach Janni, som selv har haft succes med at opbygge en ny livsstil. Få hendes bedste råd og stil hende alle dine spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Kalorier eller kcal? Bliv klogere på dem her

Din sundhed

Kalorier eller kcal? Bliv klogere på dem her

Af Matas

Kalorier er kroppens energi, og vi skal bruge dem for at kunne fungere optimalt i vores hverdag. Det handler om at finde den perfekte balance, for får vi for få eller for mange, kan det have nogle konsekvenser for vores sundhed. Læs med her, så guider vi til, hvad kalorier er, og hvordan du beregner dit optimale indtag.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek