Menu

Skin Roller

Hudpleje Ansigtspleje Ansigtsbehandling
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

30 produkter
30 produkter
Sorter efter: Mest populære
âme pure CIT Face Roller 0,5 mm
329,95 kr.
Calmlish Glow Roller Rosakvarts
359,95 kr.
25%
Swiss Clinic Skin Roller
Medlemspris 314,96 kr.Ikke medlem 419,95 kr.
Active by Charlotte Faceroller
129,95 kr.
25%
Ecooking Derma Ruller 0,5 mm
Medlemspris 449,96 kr.Ikke medlem 599,95 kr.
Calmlish Glow Roller Ametyst
359,95 kr.
Calmlish Glow Roller Bjergkrystal
359,95 kr.
âme pure Sanitizer Spray 12 ml
79,95 kr.+ evt. fragt
30%
A Pure Mind Repair Roller Net Stone
314,96 kr.449,95 kr.
Calmlish Glow Roller Aventurin
359,95 kr.
25%
Swiss Clinic Needle Head Face (Refill) 0,2 mm
Medlemspris 108,71 kr.Ikke medlem 144,95 kr.
25%
Swiss Clinic Needle Head Body (Refill) 0,5 mm
Medlemspris 108,71 kr.Ikke medlem 144,95 kr.
FLAWLESS Contour
399,95 kr.
Calmlish Glow Roller Obsidian
359,95 kr.
25%
Swiss Clinic Needle Head Face (Refill) 0,5 mm
Medlemspris 108,71 kr.Ikke medlem 144,95 kr.

Hvad er forkellen på dermaroller og skinroller?

Beauty-redskaberne dermaroller og skin roller er begge meget populære og effektive redskaber til din hudpleje, men der er dog meget forskel. Find ud af hvilken der passer til dig og din hudtype.

Skinroller: Massage i ansigtet med en krystal skinroller frigiver affaldstoffer og sætter din blodcirkulation godt i gang. Du kan efter kort tids brug se og mærke en forbedret hud. Stenrullen er nem at massere med, om det er i sengen, lige inden sengetid eller foran fjernsynet. Du skal lægge en olie på i ansigtet først, for at kunne gøre det og at stenen kører nænsomt hen hover din hud.

Krystal face rolleren er med til at mindske urenheder, slap hud, rødmen, manglende glød, rynker forsaget af spændninger, væskeophobninger, samt poser og mørke rander under øjnene. Det er den helt naturlige opstramning til dit ansigt, samtidig med at det er ren velvære.

Dermaroller: Nålene i rullen laver mikro små huller i huden, hvor din hud tænker at den er blevet “skadet”, hvilket giver en positivt effekt, da huden begynder at genopbygge sig selv. Det vil sige at dermarollere er specielt gode til at stimulere produktionen af kollagen og elastin og altså gøre din hud tykkere, mere ensartet i hudtonerne og mindske urenheder, fine linjer og rynker. De fåes både i længderne 0,2mm og 0,5 mm, det anbefales at starte småt ud, og gå op i længden på nålene når huden er blevet mere modstandsdygtig.

Tip! Er du fan af ansigtsmasker, så brug altid din dermaroller før du lægger masken, så du får det maksimale ud af produktet. Din hud vil nemlig absorbere meget mere!

Hvordan bruger jeg en skin roller med nåle?

Det er ikke svært at bruge en dermaroller, det er blot vigtigt, at du tænker på hygiejnen og ikke trykker for hårdt, når du ruller. Find her en guide til brug af derma rollers

https://www.matas.dk/stories-dermaroller

Brug ikke en dermaroller

Hvis din hud er i en tilstand, hvor den er mere udsat, så kan en dermaroller faktisk gøre mere skade end gavn. Du bør ikke bruge nålerullen på: Eksem, rosacea, akne udbrud (det kan være fint at rulle på knopper, som ligger dybt under huden, men er der først hul, så lad din akne være). Solskoldet hud eller åbne sår og hudafskrabninger.

Dermaroller til kroppen

Der findes skinrollere til kroppen, og som udgangspunkt, har den samme effekt som i ansigtet. Men når det gælder kroppen, er der især to områder, som de fleste gerne vil vide, om rollen virker på:
​​​​​​​
Strækmærker: Strækmærker er mange ting. Lige fra små lyse striber til store mørke flammer, der strækker sig hen over huden. Ruller du på huden, samtidig med at du bruger et serum mod pigmentpletter, kan du være heldig, at arene bliver mindre synlige.

Cellulitis/appelsinhud: En skinroller kan ikke som sådan få bugt med din appelsinhud, men ved at gøre din hud stærkere og tykkere kan den måske får overfladen til at se mere ensartet ud. Bruger du cremer mod cellulitis, kan du med nålerullen hjælpe ingredienserne med at komme dybere ned i huden.

Hvad er forskellen på face rollers og gua sha?

Krystal face rolleren arbejder mere overfladisk end gua sha stenen, derfor er den ideel at bruge om morgenen for at vække huden blidt og for at få sat gang i blodcirkulationen og mininere 'puffyness'/hævede øjenomgivelser man godt kan vågne op med efter en nats søvn, hvor lymfevæsken ophober sig under øjnene.​​​​​​​​​​​

Hvordan bruger jeg en face roller uden nåle?

Skinrolleren er sikker, simpel og du kan ikke bruge den forkert. Du bør dog undgå at køre i cirkler. Giv din hud en nem ansigtsbehandling og få masser af glød og opstramning med de skønne rollers. Du ruller den på huden i 5-15 min. både vandret og lodret. Ved jævnlig brug styrkes hudens smidighed og hudens glød øges. Brug den omkring øjne, hele ansigtet, på halsen og helt ned på brystet.

  • Opstrammer og køler huden
  • Reducerer hævelser og affaldsstoffer
  • Øger blodcirkulationen og dermed mere udstråling
  • Bedre produktresultat​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Skinrolleren med to sider

Tekstur-delen:
Bruges de steder, hvor du vil stimulere blodgennemstrømningen. På denne måde kommer der ekstra næring til huden og en øget glød. Brug tekstur-delen der, hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv, som f.eks. over panderynken, kragetæerne, gamle acne ar, hals og hage.

Den glatte krystal:
Bruges til blid lymfedrænage samt mod ømme ansigtsmuskler, og til at køle huden ned, efter du har brugt tekstur-delen. Lymfedrænage hjælper lymfevæsken kærligt på vej i den rigtige retning. Den fjerner væskeophobninger og affaldsstoffer fra ansigtet, og giver et rent og klart udseende. Når du afspænder ømme muskler i ansigtet, forebygger du rynker, idet de opstår af gentagne spændinger i ansigtet.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Rengøring

Du skal rengøre din krystal skinroller med en våd klud, hver gang du har brugt den.Rullen kan komme til at knirke en smule, da krystallerne ruller direkte på metallet. Dryp evt. med en dråbe olie for at fjerne knirken.

En dermaroller skylles med varmt vand, når du har brugt den, og sprøjt den med en desinficerende væske. Der findes sprays, der er udviklet til skinrolleren, men du kan også bruge klorhexidin eller sprit. Lad den herefter lufttørre.​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Hvor ofte?

Alle rullerne må bruges hver dag og mindst tre gange i ugen for at du får den bedste effekt. Det er en god grund regel at huden får et døgns hvile, så huden får tid og ro til at hele op og blive stærkere.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje