• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Facial Mist

Facial mist, også kaldet ansigtsmist på godt dansk, kan bruges som opfrisker, nedkøler eller fugtbooster til din hudplejerutine, og så kan den forlænge og forbedre din makeups holdbarhed. Find den helt rette face mist til dine behov på Matas.dk.

Hudpleje Ansigtspleje
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Specialbehov

Egenskaber

Indhold (1)

Vegansk

Certificeringer

Form

Størrelse

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

22 produkter - ud af 77
22 produkter - ud af 77
Sortér efter: Mest populære
(23)
Ecooking Ecooking Skintonic Parfumefri 200 ml
169,95
Optjen 17 point
(23)
Ecooking Ecooking Skintonic 200 ml 200 ml
169,95
Optjen 17 point
Evolve Daily Defence Moisture Mist 100 ml
219,95
Optjen 22 point
Pixi Vitamin Wakeup Mist 80 ml
174,95
Optjen 18 point
Pixi Rose Glow Mist 80 ml
174,95
Optjen 18 point
PESTLE & MORTAR Balance Spritz 80 ml
244,95
Optjen 25 point
Oskia Citylife Facial Mist 100 ml
369,95
Optjen 37 point
(7)
REN Clean Skincare & Now To Sleep Pillow Spray 75 ml
199,95
Optjen 20 point
Pixi Dream-y Mist 80 ml
174,95
Optjen 18 point
The Organic Pharmacy Rose Facial Spritz 100 ml
285,95
Optjen 29 point
Pixi Hydrating Milky Mist 80 ml
174,95
Optjen 18 point
Pixi Glow Mist 80 ml
174,95
Optjen 18 point
Balance Me Beauty Sleep Hyaluronic Mist 45 ml
199,95
Optjen 20 point
IsaDora Face Mist Set & Protect 51 ml
79,95
Optjen 8 point
e.l.f. Illuminating Mist & Set Clear
59,95
Optjen 6 point
IsaDora Face Mist Prime & Moisturize 50 ml
79,95
Optjen 8 point
Physicians Formula The Perfect Matcha 3-in-1 Beauty Water 100 ml
101,95
Førpris 144,95
Optjen 11 point
Balance Me Hyaluronic Plumping Mist 30 ml
149,95
Optjen 15 point

Hvad er en face mist?

Face mist er for mange blevet en uundværlig accessory i den daglige makeup- eller hudplejerutine, men alligevel er der stadig mange, som ikke kender dette fantastiske produkt. Derfor vil vi gerne fortælle mere om face mistens mange egenskaber.

Kort og godt er en face mist en spray til ansigtet, som tilfører fugt og plejende egenskaber, når det rammer huden. En face mist fungerer også udmærket som et nedkølende fugtpust på en varm sommer dag eller som en slags setting spray, der holder på makeuppen.

Her på Matas.dk er der utallige forskellige lækre face mists fra brands som Origins, Rudolph Care, Mac, Clarins, Dior, Nyx og mange flere. I det store udvalg kan det være svært at finde den helt rette, så vi vil gerne hjælpe dig på rette vej.

Forskellige facial mists til forskellige behov

Som nævnt før findes der mange forskellige face mists. Nogle indeholder i al simpelhed rent kildevand, som er spækket med mineraler til huden, mens andre er beriget med plante- og blomsteringredienser, som giver effektiv pleje og næring til huden. Nogle fungerer beskyttende og fugtgivende, og så er der tilmed nogle, som virker ligesom en dybegående serum. Derfor er den ideelle face mist til dig også et spørgsmål om, hvad du ønsker produktet skal gøre for dig.

Skintonic på spray Nogle facial mists kan også bruges som skintonic og sammentrækker altså porerne efter din renserutine. En skintonic på spray kan være skøn at bruge for dem, som måske ikke bryder sig om at bruge vat, som en skintonic kræver, eller hvis man ikke bryder sig om alkoholbaseret hudpleje.

Til dig, som er glad for ansigtsolie Hvis du er glad for at bruge olie eller olieserum, kan du med fordel bruge det sammen med din mist. Det er så godt som ligegyldigt, hvilken facial mist du har – olie fungerer med dem alle. Pift først misten rundt i ansigtet, og påfør med det samme din olie/serum derefter. Face misten fungerer som et 'transportmiddel' for olien, som derfor trænger nemmere ned i huden. Huden efterlades også mindre fedtet og mere blød.

Til dig med ubalance i huden En ansigtsmist, som indeholder eksempelvis roseekstrakt eller styrkende antioxidanter i form af planter, frugter og vitaminer, kan være god til at dulme en stresset hud. Det er perfekt til dig, som har en sensitiv hud, der hurtigt bliver påvirket af kulde/varmeforhold eller andet, og dette viser sig som rødme i store dele af ansigtet. Denne slags mist fungerer også godt til dig, som døjer med overproduktion af talg, som kan udvikle sig til urenheder. Din hud har altid godt af fugt, men især til dig med disse specifikke hudproblemer er fugt vigtigt. Et godt råd er bruge misten i løbet af dagen, så du hele tiden tilfører fugt og forebygger mod dehydrering i huden.

Til dig, som elsker din makeup Du har brugt to timer på at lægge drømmemakeuppen, som skal holde hele dagen, og derfor er det selvfølgelig altafgørende, at den forbliver smuk og frisk. Her er en face mist din bedste ven. Brug den som primer og som setting spray. Fugten fra misten giver nemlig din hud længere tid at løbe på, før den bliver tør eller fedtet, hvilket ødelægger din makeup. Nogle face mists er direkte designet til at få makeuppen til at holde. Disse har en 'pudret' effekt, som giver en matterende hinde ovenpå din makeup.

Til dig, som er glad for solen Nogle face mists kommer også med SPF (sol-beskyttelse). Det er ikke altid så praktisk og behageligt at smøre en tyk ansigtssolcreme ud, og især ikke hvis du er én af dem, som stadig ønsker at have makeup på i solskinnet. Det er dejligt nemt med en solsprays-mist til ansigtet, som ikke klistrer, men beskytter og giver fugt hele dagen – og som ovenikøbet køler. Benyt din 'solspray' på makeuppen i løbet af dagen – så er du sikker på, at du hele tiden er beskyttet mod solens barske stråler.