• Afsendelse 1-3 hverdage
  • 1400+ brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Rens & Vask

Hudpleje Ansigtspleje Renseprodukter
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/5
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold (1)

Vegansk

Certificeringer

Egenskaber

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

157 produkter ud af 487
157 produkter ud af 487
Sorter efter: Mest populære
FIND DIN FAVORIT
Rens
TAG TESTEN
Forrige
Gå til side
1
ud af 5
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvorfor skal jeg bruge et renseprodukt?

Ved at bruge et renseprodukt får du renset bakterier, snavs, støv, sved og forurening væk, dette kan have sat sig i huden, derfor er det super vigtigt at få renset huden, både morgen og aften. Om morgenen får du vasket de affaldsstoffer og sved af der sætter sig på huden i løbet af natten. Og om aftenen, vil du få renset makeup, snavs, støv, sved og forurening væk. Dette vil kunne hjælpe med at optimere din øvrige hudplejerutine.

Hvilke renseprodukter findes der?

Rensegel/Rensemousse
Dette er en nem og effektiv måde at rense snavs og makeup af huden. Produkterne skal vaskes af med vand, derefter vil huden føles helt ren. Når du bruger en rensegel eller mousse er det vigtigt at du bruger en separat øjenmakeup fjerner, da det ikke er optimalt at bruge rensegel eller mousse på øjnene.  Forskellen er blot konsistensen på disse to.


Micellar water/Alt-i-en rens
Dette er et multiprodukt hvor du får flere produkter i en. Når du bruger dette produkt, behøver du faktisk kun dette produkt til at rense huden, da det både kan fjerne din øjenmakeup, samt rense makeup og snavs af huden. Den er derfor både nem og effektiv.

Rensecreme
En rensecreme fungerer rigtig god til den tørre/sarte hud, da den ikke skal vaskes af med vand, og derfor bliver huden ikke udtørret. Rensecremen skal masseres godt ind i huden, derefter fjernes den med en tør eller fugtet vatrondel. Når rensemælken er tørret af huden, vil det være mest optimalt at bruge en skintonic til at fjerne de sidste rester af rensecremen, makeup og snavs.

Rensebalm
Både tør og kombineret hud kan have glæde af en rensebalm. Den tykke, cremede konsistens renser overraskende grundigt og fjerner både makeup og snavs. Den bruges sådan at den masseres ind på tør hud med cirkulærebevægelser og lad den virke et par minutter, før du renser cremen af med lunkent vand. Den kan også fjernes med en opvredet klud.

Hvilken hudtype passer så til hvilken rens?

Rensegel/Rensemousse

Hvis du har en kombineret/fedtet hud kan du med fordel bruge rensegel eller rensemousse. Rensegel eller rensemousse fjernes med vand, vand kan på nogen godt virke udtørrende, derfor er det okay at bruge til en kombineret/fedtet hud, samtidig med at de oftest renser mere effektivt end andre renseprodukter.

Har du en normal til tør hud, kan du med fordel bruge en micellar water/Alt-i-en rens, rensemælk eller rensebalm, da disse ikke decideret bliver renset af med vand direkte. Derudover har de som oftest masser af plejende og fugtende egenskaber i.

Selvfølgelig skal det siges at hvis du har en tør hud men syntes det er mest effektivt at bruge en rensegel, kan du sagtens det. Det handler om at finde den rense og hudplejerutine der fungere for dig. ​​​​​​​

Karina
Materialist
Karina startede hos Matas i 2012, hvor hun sideløbende tog en kosmetologuddannelse. I 2018 valgte Karina at dygtiggøre sig yderligere og blev materialist, hvor hun kombinerede sin viden om makeup, negle og hudpleje med vitaminer og kosttilskud. I dag er hun i sandhed en skønhedsekspert, der elsker at rådgive kunder inden for både hudpleje og helse.