Renseservietter

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

Alder

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

26 produkter
26 produkter
Sorter efter: Mest populære
BARK™DNA Cleansing Pads 35 stk
249,95 kr.
SPAR 20%
KUN ONLINE
ImseVimse Øko.ansigtsservietter, 3 stk.
Medlemspris
119,96 kr.149,95 kr.Spar 30,-
NYHED
BABOR AHA Peel Pads 60 stk
429,95 kr.
Line
Materialist og Helserådgiver
Line blev i 2020 uddannet materialist og har et stort kendskab til branchen. Hun har en stor passion inden for hudpleje, og elsker at fordybe sig i de enkelte produkter. Line er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at nørde ingredienslisten. Hun sætter en stor ære i at hjælpe den enkelte kunde i øjenhøjde, uanset hvilke område det omhandler.
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse

Renseservietter til alle behov

​​​​​​​Vi kender det alle sammen - tingene skal gå lidt stærkt og man orker egentlig heller ikke altid rense ansigtet med vand og sæbe, men man vil selvfølgelig stadig gerne lige have fjernet de sølle makeuprester fra en travl dag. Her kommer renseservietter ind i billedet - de er nemlig den helt perfekte nødløsning! Renseservietter er en fantastisk løsning, når tingene går lidt hurtigt, hvis man skal ud og rejse, på festival, i håndtasken eller hvis man ikke lige har vand og sæbe i nærheden.

Svært ved at kende forskel på renseservietterne? Læs med her!

Matas Striber Mild Renseservietter

Er du på udkig efter et nemt og parfumefrit alternativ til din renserutine, er Matas Mild renseservietter perfekte til dig. Renseservietterne er særligt udviklet til dig med en sensitiv hud. Det er skånsomme og bløde servietter der fjerner hurtigt skidt, snavs og makeup uden at udtørre huden. Indholdet af havreekstrakt beroligere huden og modvirker hudirritation på samme tid med, at glycerin og provitamin B5 plejer og fugter huden.

Shiseido Refreshing Cleansing Sheets

Shiseido er kendt for deres fantastiske renseprodukter - og det ses også i deres renseservietter, som er baseret på 100% ultra blød bomuld, hvilket gør dem meget skånsomme og fjerner alt makeup. Servietterne er oliefrie, så de er perfekte til brugere af øjenvippeserum, som har burg for et nemt alternativ til den daglige renserutine. Servietterne renser derudover også ekstra godt, da de indeholder samme rensende indhold som deres alt-i-en rens. Grundet deres nytænkende PH-formel og fugtende indhold af glycerin, kan servietterne bruges af alle hudtyper, da den ikke udtørrer huden, men fugter og skaber balance på hudoverfladen.

Ole Henriksen Truth On The Glow Cleansing Cloths

Renseservietterne fra Ole Henriksen renser, fugter og giver udstråling til din hud ved hjælp af blandt andet C-vitamin og jojoba frøolie. Servietterne fjerner både din makeup, skidt og snavs og er super nemme at anvende. Tag spa følelsen med hjem med en forfriskende duft af citrus som opfrisker både sanser og hud. Din teint bliver øjeblikkeligt smuk og gennemfugtet med et sundt og strålende "Ole Glow".

Ecooking Wet Wipes

Ecookings renseservietter er bløde vådservietter til dit ansigt, din hals og dit bryst, der renser din hud for makeup, snavs og fedt. Vådservietterne indeholder aloe vera-ekstrakt, som virker plejende og blødgørende, så de ikke tørrer din hud ud. Og så kan de også bruges til at rengøre snavset hænder.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.