Ansigtspleje
Effektiv og målrettet hudpleje til ansigtet

Effektiv og målrettet hudpleje til ansigtet

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/11
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Specialbehov

Alder

Egenskaber

Certificeringer

Indhold

Solfaktor

Anvendelse

Form

Bedømmelser

Aktuelt

Dermatologisk

399 produkter
399 produkter
Sorter efter: Mest populære
PERSONLIG RÅDGIVNING
Få rådgivning fra en farmakonom
Chat eller videokald
SPAR 50,-
ACO Glow Vitamin C Booster Serum 30 ml
149,95 kr.199,95 kr.Spar 50,-
SPAR 50,-
ACO Hydrating Vitamin B Booster Serum 30 ml
149,95 kr.199,95 kr.Spar 50,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 11
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Målrettet ansigtspleje der skaber resultater

At finde den rigtige ansigtspleje kan være svært, og specielt hvis man oplever udfordringer i huden, som f.eks. bumser, rødme eller ekstrem tørhed, for hvad skal man lige vælge og hvordan behandler man disse udfordringer bedst.

Dermatologisk ansigtspleje er specielt udviklet til at kunne behandle specifikke udfordringer i huden, produkterne er udviklet i samarbejde med hudlæger og testet under dermatologisk kontrol. Du vil derfor kunne sammensætte en målrettet hudpleje rutine til lige præcis din huds behov med dermatologisk ansigtspleje.

Produkterne er udviklet med tanke for at være hudvenlige og effektive. Alt er gennemtestet med fokus på at behandle udfordringer i huden.

Med dermatologisk ansigtspleje kan du også finde produkter som er udviklet til ekstra særlige behov i huden. Det kan blandt andet være hudpleje til en hud med tendens til eksem, acne eller rosacea.

Sådan vælger du de rigtige produkter til din hud

Vi er allesammen forskellige og det samme gælder for vores hud og vores behov. En hudpleje rutine kan derfor også varierer i længde alt efter dine behov, der findes desværre ikke en one fit´s all opskrift når det gælder pleje af huden, og god hud kommer desværre ikke over natten. Det anbefales som minimum at du morgen og aften får renset din hud, så du sikrer dig at snavs, makeup, forurening, spf osv er fjernet fra huden, og derefter tilfører huden en plejende creme så hudbarrieren forbliver intakt.

Så de to vigtigeste produkter er rens og creme, men ofte når der tales om mere specifikke udfordringer i huden, kan du med fordel supplerer med en serum, skintonic, natcreme eller andet, alt efter dit behov.

Find din hudpleje rutine

Det første du gør når du skal finde en hudpleje rutine er at finde ud af hvilken hudtype du har, og vælge produkter der passer til din hudtype. Den hudtype vi har er vi født med og vil følge os hele livet. Man kan ikke ændre den hudtype man har, men det er vigtigt at vælge produkter efter ens hudtype for at huden holdes i balance.

Der findes 5 forskellige hudtyper og inddeles i:

Normal hud

Normal hud, er en hud uden nogle udfordringer. Denne hud har blot brug for daglig rens og pleje for at bevare fugtniveauet i huden.

Klassisk kombineret

Klassisk kombineret hud er den hudtype de fleste har. denne hudtype kendetegnes ved at være en blandet hud, der typisk er lidt mere fedtet i t-zonen og hvor kinderne typisk har tendens til tørhed og rødme. det er ikke unormalt at denne hudtype også hat tendens til forstørrede porer, hudorme og bumser. Med denne hudtype handler det om balance, så vælg produkter der fugter huden i dybden, normaliserer talg produktionen, renser og som skaber ro. Hvis du har denne hudtype vil du typisk foretrække lidt lettere cremer.

Tør hud

Tør hud kendetegnes ved at den ofte er mere mat i overfladen og med meget fine porer. huden kan føles stram og kan have en tendens til at skalle. Med denne hudtype er fugt og næring alfa omega. Vælg derfor produkter med en mere rig konsistens og tænk over det allerede i dine renseprodukter, hvor en rensemælk kan være at foretrække.

Fedtet hud

En Fedtet hud kendetegnes ved at være meget skinnende, strukturen på denne hud er ofte mere grov, med forstørrede porer, og der kan ofte ved denne hud være en tendens til bumser og hudorme. Med denne hud er det ekstra vigtigt at få renset huden ordenligt, men må endelig ikke udtørres, en fedtet hud har også brug for fugt, men her kan være en fordel at vælge en creme med en gel konsistens og som kan have en talg regulerende effekt.

Sart hud

Sart hud er en hud der ikke tåler særlig meget. Huden er ofte meget lys og fin, ofte med fregner og med tendens til karsprængninger. Denne hud tåler ofte solen dårligt og kan have en tendens til at blusse hurtigt op. Har du en sart hud er det heller ikke unormalt at der kan være allergier og rødme. Med denne hud er det vigtigt at gå efter meget milde produkter, det kan med fordel være produkter uden parfume eller som er hypoallergene. Vælg få og meget beroligende produkter til denne hudtype.

Forskellen på hudtype og hudtilstand

Udover hudtypen som vi er født med, kan man også have forskellige tilstande i huden som kan ændre sig fra dag til dag. En tilstand kan f.eks være at huden i perioder kan være dehydreret, sensitiv, eller have en tilstand af bumser og hudorme.

En tilstand kan også være hyperpigmentering eller atrofi (ældning af huden)

Så når du skal finde de helt rigtige produkter til din hud, skal du både vælge de produkter der passer til din hudtype, men også tænke over at vælge produkter der kan behandle den tilstand du har i huden.

Husk at huden er vores største organ som skal holde hele livet, så pas godt på den.

De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Vi guider

De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Gode og konsekvente renserutiner morgen og aften er alfa omega, hvis huden skal stråle smukt og fremstå sund. Har du tendens til tør hud, er det vigtigt at finde en rutine, der giver optimal fugt og pleje. Følg guiden nedenfor og find en skræddersyet renserutine til netop dit behov.

Læs Mere
Ved du hvordan du plejer din hudtype bedst?

Vi guider

Ved du hvordan du plejer din hudtype bedst?

Af Cecilia Demant

Der er stor forskel på vores hud og på hvad der virker bedst for den enkelte hudtype. Får man brugt de forkerte produkter til sin hud, kan det i bedste fald være ineffektivt – og i værste fald forvirre huden fuldstændig. Læs med for at lære de vigtigste do’s and dont’s til netop din hud.

Læs Mere
Sådan finder du din hudtype

Din sundhed

Sådan finder du din hudtype

Af Zita, Materialist

Vidste du, at vi skal forholde os til to begreber, når vi skal beskrive vores hud? Hudtype og hudtilstand er to forskellige ting, men de er præcis lige vigtige at kende, når vi skal vælge de produkter, som kan hjælpe os mest. I dag guider vi dig til at kortlægge din egen hud og derigennem få de bedste resultater med dine skønhedsprodukter.

Læs Mere
Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.