Til mænd

8 produkter
50 ml
VichyHomme Antiperspirant Deodorant Roll-On 72T
137,95 kr.
(6)
75 ml
VichyHomme Sensi-Baume Ca Aftershave Balm
199,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
50 ml
ACOMen Active Deo Stick
114,95 kr.
50 ml
VichyHomme Deo Shirt Protection 48T
139,95 kr.
PERSONLIG RÅDGIVNING
Book online aftale med en farmakonom
50 ml
VichyHomme Antiperspirant Deodorant Roll-On 48T
137,95 kr.
200 ml
VichyHomme Barberskum
129,95 kr.
(1)
200 ml
VichyHomme Hydra Mag-C Shower Gel
137,95 kr.
50 ml
VichyHomme Hydra Mag-C+ Ansigtscreme
199,95 kr.
(2)

Specialhudpleje til mænd

Det er vigtigt for mænd at passe på deres hud dagligt. Barbering, skæg og manglende afrensning kan give forskellige hudproblemer og vi deler i matas de gode råd til sund hud og hår samt tips til barbering, hudpleje og kropspleje til den maskuline hud.

Mandens hud behøver ikke nødvendigvis en anden hudpleje end kvindens. Men i denne kategori finder du produkter tilegnet den maskuline genre, med både emballage, ingrediensfokus og duftnoter.

Det er forskelligt hvad vi ønsker at vores hudpleje skal gøre for os. Når du skal vælge din rutine, så kan du med fordel overveje hvordan din daglige rutine og livsstil er, for at finde hvad  fungerer bedst for dig og din hud.

Vores gode råd til specialhudpleje til mænd

  • Rens huden dagligt uanset hudtype. Det er dog ekstra vigtigt hvis du arbejder i håndværker faget. Skidt og snavs irriterer huden og kan give hudirritation, sensitivitet og rødme på sigt.
  • Arbejder du udendørs så husk beskyttende specialhudpleje i kulden og bær handsker og hue i koldt vejr. Kulden udtørrer huden og huden reparerer dårligere i den tørre tid.
  • Arbejde du indendørs med air con eller dårligt indeklima f.eks. på kontor, så fokusér på fugtgivende pleje. Det udtørrende arbejdsmiljø gøre huden dehydreret og sensitiv.
  • Husk altid SPF i dagtimerne uanset arbejde og livsstil. Solbeskyttelse modvirker ældning og solskader, også selvom du sidder på kontor eller kører bil. Solens skadelige stråler går igennem ruder, også selvom du ikke kan mærke dens varme eller bliver skoldet, så skader de.
  • Føles din hud fedtet eller ser skinnende ud, så anvend produkter tilegnet en kombineret eller fedtet hudtype. Disse har typisk let eller gelé-agtig konsistens, der føles lette og ikke fedtende på huden.
  • Har du synlige sorte hudorme, grov hudstruktur eller døjer men urenheder så anvende med fordel en scrub i badet 1-2 gange om ugen. Dette fjerne dødehudceller, modvirker urenheder og giver huden en sund og frisk glød.
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek