Menu

Badebørster

Hudpleje Kropspleje Badetilbehør
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Bedømmelser

19 produkter
19 produkter
Sorter efter: Mest populære

En badebørste kan være en nyttig ekstra, lille hånd til at nå de steder på kroppen, der kan væren lidt besværlige at nå uden hjælp. Materialerne de bliver lavet af kan variere, alt efter hvad børsten skal bruges til og hvilke ønsker du har til netop din badebørste.

Typer af forskellige børster

Badebørste med skaft

Børster med langt skaft giver dig mulighed for at nå steder du oplever kan være svære at nå uden hjælp. Du vil få en dagligdag der pludselig bliver en del lettere og mindre kompliceret med en langskaftet badebørste - nu kan man nå steder man ikke kunne før. De fleste børster findes med træ skaft eller med plastik skaft. Her er det kun din præference der sætter grænser.

Badebørste uden skaft

Badebørster uden skaft kan være nyttige de steder der er lette at nå eller ved tørbørstning/massage. Man får en bedre følelse med disse børster og de kan være lettere at styre. Ofte er de også meget effektive ved eksfoliering.

Natur hår

Man kan få forskellige former for naturhår. De fleste børster er lavet af hår der enten stammer fra planter eller dyr. Der kan også være forskel på længden af hår på børsten. Korte hår vil typisk være mere stive - hvor lange hår vil føles mere bløde og smidige. Stive og robuste hår er gode ved eksfoliering og massage, hvor man derimod med bløde hår oftest bruger dem til at vaske kroppen med.

Syntetiske hår

Børster som ikke er lavet af naturhår kan med fordel benyttes af veganer, da de er produceret efter animalsk-fri retningslinjer. Ved disse børster er hårene typisk lavet af nylon eller akryl. Syntetiske hår kan også være en fordel for allergiker, der ikke kan tåle naturhår.

Hvad er badebørster gode for?

Ikke nok med at en badebørste er et redskab under badning, så et det også et super godt supplement i din kropsplejerutine. Kombinere sammen med din yndlings badeolie eller showergel og du vil opleve en dejlig ren, forfriskende og blød hud og samtidig få endnu mere ud af dine badeprodukter.

Tørbørstning/Massagebørste

Der er en ældgammel metode, som har mange effektive goder - nemlig tørbørstning. Når vi tørbørster sætter vi gang i blodcirkulationen i kroppen, som bidrager til en friskere og smukkere hud. Samtidig kan man opleve forbedringer ved fx. cellulite. Ikke nok med det, så eksefolierer du også huden og fjerner døde hudceller. Huden får mere energi og udstråling.

Tørbørstning foregår ved at børste på tør hud inden badning. Den bedste teknik er at bruge små cirkulære bevægelser imod hjertet med urets retning i 2-5 min. Start ved benene og arbejd dig op ad. Derefter går du videre til armene og starter ved hænderne og arbejder dig op mod armhulerne, så maven bagefter og arbejd stadigvæk med cirkulærer bevægelser op mod hjertet. Til sidst slutter du af med ryggen. Slut af med en lækker og nærende bodylotion eller creme for det bedste resultat.

Find vores udvalg af badebørster her på Matas.dk eller i vores fysiske butik

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Make-up